Přejít na výpis diskuzí
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra – ne však na PC
9.8.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
No ja nvm kdo brecel nad BF3, ze budou mit min hracu v multaku.
-
a to ještě nevíš, že až budou příště slavnostně oznamovat "zítra vyjde nový díl Drivera", tak už ne na PC *2* *1*
-
vyvojari s asi nevsimli na cem vyviji ;). Ne ze by me slo o tuto hru ale o herni situaci celkove. Omlouvam se za preklepy a chyby-pisi z mobilu.
-
ono to není zase tak jednoduchý.. Stačí se naučit vidět za roh:)
-
už sem to tu psal, tam to bylo řešený domluvou. V případě Darkspore netuším..
-
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra... hej slušné, aspoň si zkusím jaké to bude!
ne však na PC... a ku*va!
proč ne pro PC do **** ***** **** ***! *16* -
takže vlastně PCčkáři můžou poděkovat samy sobě navzájem *1*
-
myslim, že ten samý faktor zapracoval u Darkspore :)
-
hawx 2 není cracknuté ale jsem přesvědčen že to není ochranou ale že zafungoval nějaký jiný faktor...
-
Nemá se k tomu ani smysl vyjadřovat, jako každej driver (kromě prvního) to bude propadák. Fakt jeden díl horší než druhej, zatím my to vždicky přišlo jako laciná, béčková napodobenina GTA, a to je přesně ono, tu hru si koupí fanoušci GTA, aby měli nějakou sandboxovku v ulicích, než vyjde GTA V popřípadě Saints row III. Pro ostatní lidí je to zbytečná koupě protože by tu hru stejně smazaly z HDD ještě před půlkou příběhu (což při dnešní kvalitě her znamená po čtyřech hodinách *1* ) takže kdo si to bude chtít zahrát tak si to stáhne...
-
Navždy - poděkujme pirátům.
-
V případě HAWX 2 dodnes, i když se mě teď spousta chytráků bude snažit přesvědčit o opaku.
-
jj no asi tak nějak...
-
__ ______like a_____ ______ _______ ______
|___ |_ ___ ___ __ ___ __ ___ _____
| ___ |_ __ _______ ___ ___ __ ____ ___
| ___ |__ __ ____ ________ ___ ___
|_ |___ ___ ________ ___ ___ ____ ______ .... -
Ta jejich slavná ochrana, pokud vím, vydržela necracknutá asi 2 měsíce
-
Promiň, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, že je to jasný. Měl jsem napsat "demo" v uvozovkách, čili cracklej release, teprv pak se rozhodnu, jestli koupit, či ne...
-
_/_/_/ _/_/_/ _/_/_/ _/ _/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/_/
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
_/ _/ _/_/_/ _/ _/ _/ _/_/_/ _/_/_/ _/_/ no more games liki this one...
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
_/_/_/ _/ _/ _/_/_/ _/ _/_/_/_/ _/ _/ _/_/_/ -
Jseš teda dobrý kokos... PC je nejlepší, konzole sou 5račky pro malý haranty
-
:D :D tak nevim jak vy, ale já myslim že když to nevydá studio tak to nevydá ani crackerská grupa :D :D
-
ke všem: čeština je zbytečnost a to neříkám ani proto abych vás naštval ani proto že bych si hrál na nějakého super angličana kdyby se všude mluvilo jednim jazykem nebo na světě byly třeba jen tři čtyři bylo by to lepší. chválím jak naši předkové hajili samostatnost a svobodu naši země a většina tradic by zůstala zachována i s jednotným jazykem pouze si myslím že je hloupost aby každý malí stát měl svůj vlastní jazyk což pro obyvatele daného státu nepřináší žádné výhody. navíc je dost států jenž svůj vlastní jazyk nemají a jsou scela samostatní. A pokud vím většina lidí v mém okolí se mnou souhlasí jestli očekáváte že budu pocitovat hrdost k českému jazyku tak bohužel ne
ps píšu to narychlo tak se neohlížím na tečky a čárky
ps 2 haha kromě simpsnových je český dabing u nových ( o starých cizích filmech to neplatí) filmů a seriálů otřesný o hrách ani nemluvím koneckonců i stanice prima cool začala nebo začne vysílat serial How I Met Your Mother v originále s titulky a to dávají i nadabovanou verzi a např seriály jako Futurama nebo The Big Bang Theory a mnohé další jsou v originále nepopsatelně lepší. a ty seriály od nichž se neočekává taková sledovanost jsou vyloženě odfláklé. Jsem vždy rád když se v tv objeví něco v původním znění
ps3 na střední jsem byl a čeština vždy jen zdržovala od učení se na důležitější předměty *1* *1* *1*