Přejít na výpis diskuzí
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra – ne však na PC
9.8.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Ano, přesně !!! Za všechno můžou piráti :D Slavníé DRM od Ubi... bože, nechápu jak můžou bejt v tom studiu tak tupý, že si pořád namlouvaj že jim DRM něco vylepšilo... sami dobře vědí, jaký s tim jsou problémy, že kolikrát museli vydávat sami patch, co jejich ochranu odstranil apod.... Holt když nevědi jak dál, tak budou trápit PC fandy všemi způsoby...
-
samozřejmě že jo, konzolisti snad nebrečej?? ty brečej 100× víc... A hlavně, co je nejdůležitější, tak poslední dobou vychází stále více her na konzole jak tak pozoruji, stále se odkládá vydání pc verzí, prostě ted maj velkou výhodu konzolisti, ale na jak dlouho...
-
*1* *1* *1* *1* jste opravdu vtipný, nic jinýho než to tlačítko mínus neznáte co? ani vyjádřit se neumíte...
-
ta jehich slavná orchana byla cracnuta za půl dne
-
LOL, je zábava tady číst to brečení :D:D Jako vždy, PC hráči největší tvrďáci, ale jakmile něco není pro PC ale pro konzole tak se brečí a fňuká, kde to jde :D
-
to je pro Adam Gebauer z Telekomky, chyba v zapisu *7*
-
Nechápu za co ty mínusy. Já neříkám, že jsou konzole lepší, jen oznamuju, že mám xbox... A když všichni píšete, že je ta hra stejně na prd, tak proč sem vůbec píšete, proč dáváte všem co se jenom zmíní o konzoli mínusy?? nechápu...
-
takže tobě už plandá a sám nestojí ...mno to jenom odpovídá tvému projevu, seschlej starej kkt
-
Ubisoft si mozu s tou hrou robit co len chcu, su vlastnici, len nech sa nedivia, ze sa to potom nebude predavat a hadzat to budu samozrejme na piratstvo (ako inak, predajnost NIKDY nema nic spolocne s kvalitou hry :D )
-
Pravda prehazovat si auta jak kkt blbost mozna to bude dobre ale jen z te myslenky mi to pripada jako blbost
-
Kdyby jsi se raadši naučil psát, maxymálně, kde jsi to viděl, na Marsu?
-
Neslouhlasím s ničím z toho co jsi napsal. To, že kdyby se u nás mluvilo jen anglicky by bylo naprosto úžasné si fakt nemyslím. Ano sám sebe považuju za vlastence, proto mi vadí, když neustále na českých/slovenských fórech píšou lidi anglicky.
To s těma dabérama... jako příklad ti uvedu Simpsonovi, kde je anglický dabing naprosto příšerný a česká verze jasně exceluje. A takových případů je víc.
Tato diskuze nejde zakončit jinak než "That's it". -
Možná to potrvá chvilku ale někdo tohle prolomí :-) vytvoří program, který bude simulovat připojení k servrům ubisoftu nebo něco podobného. Nic není neprolomitelné a machři z skidrow či podobné si s tím poradí, to je můj názor :-)
-
Chyba :D Hral sem dost na Commodore 64 (to byly casy :) ), hral sem dost na PC, hral sem dost na PS1 a ted na PS3 a ja ti tohle rozhodne tvrdit nebudu. Jo a z ceho si prosim te poznal ze mu je max. 16 let? Ono to byva tak, ze kdo takhle narazi na nekoho mladsi vek sam nema 18+ a dela ze sebe buh vi jakyho borce ;)
-
možná to bude blbost,težko říct...každopádně DMR mi nevadí a demo prubnu:-)
-
ale mam pravdu prasky neberu maximalne viagru buznicko
-
Adamku, cg k dalšímu výstupu a teď si mužeš vzít zase prášky, přeji pěkný večer
-
Tahle hra nestojí ani za to stáhnutí.
-
joo a ty si retardovani kkt PC jde do sraxek na pc muzes hrat tak maxymalne hopsacky ze stranek superhry na konzolich jsou nejlepsi strilecky a strategie ani ty vase stare sraxky typu diablo se nevyrovnaji dnesnim hram ta grafika je bozy tak toho nech a pokud tvuj syn a je ho kamaradi nechcou xbox tak jsou to retardovani kkti kteri nevi co chcou jooo to je presne ono retardi co nevy co chcou na xbox nic nema nic cooodko 4ewar
-
Přesně na PC se lepá hrají hry než na konzolích( nemluvím o sportu a zavodních hrách ), ale k tomu věku můj syn a jeho kamarádi mají stejný věk a konzole nenávidí