Přejít na výpis diskuzí
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra – ne však na PC
9.8.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
ubisoft fuj
-
Vieš, my staršia generácia hráčov ti všetci povieme niet nad PC. A to som mal aj PS1, PS3, XBOX360! A na PC sa nič nechytá. Takže váž slová. Inak by som odhadol že máš tak max. 16 rokov *1*
-
Střední? I učiliště je moc...
-
jsi id*ot. Mínusu je na tebe škoda. To nemá s vlastenectvím co dělat, až budeš na střední škole, třeba vám to tam vysvětlej.
-
radši budu umět dobře anglicky a špatně česky než obráceně to přehnané vlastenectví mi leze krkem. kdyby se unás mluvilo anglicky bylo by to jen dobře teda pokud neučíš na škole češtinu.
a ještě otřesní čeští dabéři by přišli o práci.
a teď můžou vlastenci dávat mínuska -
Dobrý den, vysvětlete mi prosím, co je myšleno tím diktováním pro konzolisty. Nemám konzoli a hraju taky na PC, ale nemyslím si, že hrát na konzoli znamená být někomu podřízen (alespoň ne méně, než na PC).
-
jj, ještě je naštěstí dost lidí, který nejsou jen ovce. bohužel těch ovcí, který si nechaj od ovčáků (vydavatelů) linkovat cestu, je ještě víc:(
-
ano hraje a je to daleko lepsi jak ta tvoje konzole
-
Strčte si to někam, já si počkám na demo od Skidrow :o)
-
Ale napsat "rozumýš" je vážně velmi tragické...
-
PC? na tom dnes ještě někdo hraje?
-
tahle hra je jenom vysmech vsem hram *1* To neni mozny, kdo muze udelat takovouhle hru, bez napadu a tak dale.....
-
heh,chtěl jsem napsat něco podobnýho,ale pak jsem si to rozmyslel....Říkal jsem si,že mi to za to nestojí...ale asi by to za to stálo koukám:-)))
v dnešní době někomu nadávat,že něco napíše anglicky a ještě to nazývat amerikanizace-úlet největší....ale zase jsem o něco chytřejsí - všechno co je anglicky je americký...:-))) -
Ať si to klidně hodí za klobouk. Nejlepší Driver byla stejně jednička!
-
jestli mu nerozumíš ani to tak je to opravdu smutný (jestli rozumýš a já si myslím že jo pak nevím co si stěžuješ) a jaká amerikanizace anglicky mluví i jinde. A jestli ti připadá "stupyd" umět anglicky tak si blázen
PS než příjde nějaká reakce na můj pravopis, nikdy to po sobě nečtu a už vůbec nekontroluju chyby to je to poslední co bych na diskuzi o hrách dělal
PS 2 těším se na odpovědi typu tak se odstěhuj do ameriky *1* *1* *1* *1* *1* -
proč to vůbec vydávají na pc?
-
První dva díly byli Super.....Ale tohle mě připadá jako hrozná ptákovina díky nechci.
-
Jj nechápu, proč nemůžeš ku*va mluvit česky... amerikanizace je v plném proudu koukám. Pro lidi jako jsi ty je jeden pracovní název a to "Stupyd". Mimo jiné všechny tvé reakce jsou v angličtině.
-
Mně je to taky jedno, stejně je to koko*ina *1*
-
To kupujes vsechno co vyjde na pc?