Přejít na výpis diskuzí
Demo FIFA 13 s pěticí týmů je vám plně k dispozici
11.9.2012 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
Mě se hra vypne když kopu přímák
-
-
Mám stejný problém. Hra běží naprosto v pohodě, ale když mám kopat roh nebo přímák, tak spadne. Když odkopávám od brány, nic se nestane, takže vážně nechápu v čem je problém. Kdybyste někdo zjistil, jak to řešit, pls napište...
-
-
To je popiči, zapnu a sekne se to u toho škřeta Messiho.. Šílenost, už aby mi 29 přišla origoška.
-
Bez návodu jak to ovládat na klávesnici se to nedá hrát. Po dvou letech se vracím k PES.
-
-
FIFU nebo PES hrajou na klávesnici jenom mentálové
-
-
zatím je tady 5 mentálů, teda 6
-
Kriple
-
-
Jaky navod OMG, si prenastav klavesy jak chces ...
-
-
ked hrám na klávesnici tak my hru vypne ale ak na gamepage tak hru nevypne ked kopem rohový kop
-
FIFA 12 bola uplne rovnaka ako toto demo, v deme nic nevylepsili, stale sa to hra nudne, je to pomale, lopta skace nejako prilis velmi. Aj ja si myslim ze PES je jednoznacne lepsi, e to vacsia zabava. A PES 13 je oproti 12 uplne ine, lepsie, nie ako FIFA
-
Mám taky problém demo spustím a u Messiho to zamrzne a nebo se to vypne
-
mňa hnevá to vypínanie ked kopem roh
-
Po prvním zápase jsem to chtěl vzdát, ale to co mi nabídl druhej zápas mezi Juventusem a BvB... Nádhera :) BvBéčka jsem porazil 2:0, ale zapotil jsem se když do druhého poločasu naběhl Mario Götze. Poprvé jsem ve fotbalové hře viděl něco takového, kdy dokázal jeden hráč oživit celou hru. K tomu fanoušci, kteří vytvářeli super atmosféru :) no a ty střely z dálky..lahoda. Dám si ještě pár zápasu a asi ještě předobjednám plnou verzi :)
-
Aj mne to padne vzdy jak idem kopat roh...Ale hratelnostou je to ppc..!! tesim sa na full verzion
-
Vyzkouším, ale až to někdo hodí na torrent. Ať jde EA se svým Originem do prdele!