Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele nevite nekdo jestli se to ma delat pres origin
  • Jdi už s tím problémem rohu do háje :) Jsi tele, prostě program ti spadne je tam chyba už to pochop... je to jedno co to je či fifa nebo jinej software. Odinstaluj, překontroluj si veškeré ovladače v grafice atd... dej si komp dohromady. Znovu nainstaluj, pokud i potom problém podívej se na ofic stránky EA SPORT není-li tam řešení problému v demu jsou různé niance, které mohou dělat peklo. Pak jedině koupit full FIFA13 a doufat, že bude po problému, každopádně hledej problém v PC né v hře samotné. To že Ti to padne není problém hry !
    Zdar.
  • mám takový problém když dám spustit zápas hra mi spadne já se snad po letech vrátím k pesku *10*
  • ty jsi jednouchej, kdyby bylo MS v jednoduchosti tak zkoncis druhej, protoze jsi tak jednoduchej ze ani to by jsi nevyhral
  • Na klávesnici je to nehratelný. Navíc, když chce někdo přenastavit tlačítka, tak musí postupovat pěkně krkolomně. Byl jsem zvyklý ve starých Fifách na osvědčený systém a,s,d + e,f..atd. Fifa 13 je ale na klávesnici nehratelná šílenost. To konzoloidní nastavení v menu je hrozný.
  • Roboticke pohyby hracu ti prijdou jako simulace fotbalu? =D Driv jsem taky hraval psa, ale Fifa je uz dva roky uplne nekde jinde. Nelze srovnavat.
  • z technickeho hlediska je to fiasko. kdyz vidim, kolik je s tim demem problemu, tak se mi zda, ze to ani nikdo netestoval. proste doufali ze to bude ok nebo co. nechapu...
  • Mám stejný problém. Hra běží naprosto v pohodě, ale když mám kopat roh nebo přímák, tak spadne. Když odkopávám od brány, nic se nestane, takže vážně nechápu v čem je problém. Kdybyste někdo zjistil, jak to řešit, pls napište...
  • hznk89
    Mě to šlo v pořádku, zvolil jsem si alternativní klávesnici, tam už jsou navolene šipky a zbytek jsem si donastavil
  • uz jde prenastavit klavesnice? ja hraju na gamepadu a bracha na klavesnici a nejde mu to nastavit. klasicky to ukazuje po zmacknuti tlacitka uplne neco jineho. vim, ze je to jen demo, ale vydat takoveho kripla...
  • hraju to pokaždý u kámoše,dávam tomu šanci.Ale vždycky mi to vydrží max 5 minut a říkam ať ten výkal vyndá z mechaniky a hodí tam pořádnou simulaci fotbalu.
  • Ty si tonda *1*
  • Trapárna,12ka s pár opravama,to co mělo fungovat ve 12ce dávno,nacpou do 13,změní barvu menu,jinak je to uplně stejný.
  • Vzdyt je to temer stejne jak predchozi dil. *9*
  • máte pc na pi... tak vám to nejde no :) já hraju celý den a perfektně beží nemá chybu vážně povedený fotbal :))
  • Na co by ti u pásu byl?
  • Po blamáži s Mass effectem 3, kde byly 3 různě barevné konce, vydá EA FIFU 12 se změněnými barvami v menu pod názvem FIFA 13. To je docela odvaha.
  • zatím je tady 5 mentálů, teda 6
  • Kriple
  • Není to takový skok jako mezi posledními ročníky FIFA (alespoň na PC), ale opět je to o kousek blíž fotbalovýmu přenosu. A minihry před zahájením zápasu jsou super *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit