Přejít na výpis diskuzí
Demo FIFA 13 s pěticí týmů je vám plně k dispozici
11.9.2012 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
Mně se to teda vůbec nevypíná a hra skvělá, když to chci svižnější, tak si to v nastavení svižnější nastavím. Fyzika opravdu znatelně lepší.
-
FIFU nebo PES hrajou na klávesnici jenom mentálové
-
Jaky navod OMG, si prenastav klavesy jak chces ...
-
Mě se hra vypne když kopu přímák
-
taky se nemůžu registrovat. když už s tím chtějí otravovat, tak ať si aspoň zařídí, aby to fungovalo...
-
To je popiči, zapnu a sekne se to u toho škřeta Messiho.. Šílenost, už aby mi 29 přišla origoška.
-
Bez návodu jak to ovládat na klávesnici se to nedá hrát. Po dvou letech se vracím k PES.
-
ked hrám na klávesnici tak my hru vypne ale ak na gamepage tak hru nevypne ked kopem rohový kop
-
FIFA 12 bola uplne rovnaka ako toto demo, v deme nic nevylepsili, stale sa to hra nudne, je to pomale, lopta skace nejako prilis velmi. Aj ja si myslim ze PES je jednoznacne lepsi, e to vacsia zabava. A PES 13 je oproti 12 uplne ine, lepsie, nie ako FIFA
-
Tak Ty ses povedl...Hrál si například minulý ročník FIFY? očividně ne...prvně vyzkoušej a až pak se zapoj do diskuse
-
na mobilnom nie som, ale optika cez kábel, skôr tie porty by mohli byť problém, ak mi vieš napísať nejaký návod ako to vyriešiť bol by som vďačný
EDIT: tak poslušne hlásim, že ani sprístupnenie portov nepomohlo, takže sa na to oficiálne môžem vyexkrementovať, ale vraj skidrow vydali verziu, ktorá ide aj bez Originu tak ju asi idem pohľadať -
Mám taky problém demo spustím a u Messiho to zamrzne a nebo se to vypne
-
origin je jako steam.. při návalu to moc nejde, hlavně když všichni tahaj Armored kill...
-
Nejsi pripojenej pres mobilni net? Pripadne nemas blokovane porty? Ja vim ze kdyz jsem mel mobilni net, tak jsem si Steam nemohl po reinstalu ani zaktivovat, jelikoz mi nechtel porad prijit ten jejich certifikacni klic.
-
A ako si to rozbehal prosimta lebo mne nejde ani regnut sa na origin?
-
mňa hnevá to vypínanie ked kopem roh
-
Po prvním zápase jsem to chtěl vzdát, ale to co mi nabídl druhej zápas mezi Juventusem a BvB... Nádhera :) BvBéčka jsem porazil 2:0, ale zapotil jsem se když do druhého poločasu naběhl Mario Götze. Poprvé jsem ve fotbalové hře viděl něco takového, kdy dokázal jeden hráč oživit celou hru. K tomu fanoušci, kteří vytvářeli super atmosféru :) no a ty střely z dálky..lahoda. Dám si ještě pár zápasu a asi ještě předobjednám plnou verzi :)
-
veď to som rád, ja by som bol rád za to keby mi išiel aspoň pomaly :-D
-
Aj mne to padne vzdy jak idem kopat roh...Ale hratelnostou je to ppc..!! tesim sa na full verzion
-
ok tak toto som nečakal, tá verzia na torrente chce autorizáciu cez origin, mňa z toho EA vystre :-D síce mohlo mi napadnúť, že sú to len súbory z origin zložky hodené na torrent, ale prečo s tým demom robia takéto okolky, no čo už skvelá reklama aspoň pre nich, nech si strčia celý ten origin do prd*le