Přejít na výpis diskuzí
Demo FIFA 13 s pěticí týmů je vám plně k dispozici
11.9.2012 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
:-D :-D :-D :-D Tak ty jsi hustej. S Originem jsem neměl jedinej problém (BF3, ME3...), natož aby jel pomalu...
-
Vyzkouším, ale až to někdo hodí na torrent. Ať jde EA se svým Originem do prdele!
-
neviete prečo ked hrám demo FIFA 13 tak ked kopem roh tak my začne sekať a potom sa hra sama vypne
-
zjedli ste mi nohy
-
rád by som si to zahral, tak som sa premohol a povedal si, že sa regnem na origine, a že si teda stiahnem aj clienta, ale po dvoch hodinách riešenia, že prečo mi v kuse pri logine vypisuje "The origin network could not be reached. Please check your connection and try again." sa na to môžem z vysoka... a asi aj začínam chápať prečo na ten origin pomaly každý nadáva, zlatý steam, s tým som zatiaľ žiadne problémy nemal, škoda, že to tam nie je, lebo však celé EA... no takže som rád, že to niekto hodil aj na torrent
-
Ve svém příspěvku máš jednu závažnou chybu - pokud dobře počítám, tak se letos dočkáme kulatin a budeme to samé kupovat po dvacáté. Já osobně s radostí. A počítám, že se opět přidá víc než 10 milionů hráčů (FIFA12 prodala 12 milionů), což může závidět drtivá většina ostatních vydavatelů.
-
Já ani nemám v práci počítač :) skandál
-
Děkuji nechci. At má PES mouchy jaký chce. Stále z něj mam o 100% lepší pocit fotbalovosti.
-
Mam pocit že CoD nevyšlo 13 dílů ,škoda snad k to dojde.
-
tak to mi rekni kde je teda problem... :D :-/ ale nekde jsem cetl ze to vice lidem nejde...
-
Já zase v práci nemám čas na hraní her *1*
-
Myslim, že sis spletl diskuzi. Tohle není CoD diskuze.
-
Me vse slo v pohode. Akorat v praci nemam Gamepad a hrat na klavesnici v kombinaci s mysi je ponekud nestastne :-)
-
"můžete zahrát za čtveřici týmů AC Milan, Arsenal, Dortmund, Juventus a Manchester City" - ach ta matematika *4*
-
To si lidi važně někdo koupí po 13té to samí? *8*
-
Mám takovej pocit, že to demo nefunguje...minulej rok s tim byl taky problém jestli si dobře pamatuju... teď se hra spustí a hned zamrzne aspoň já mám tento problém s demem...