Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to dění kolem nesledoval, takže sem to nevěděl. A když si mohli dovolit Sheparda poskládat z pár zbytků na jakési planetěm proč by ho nemohli oživit podruhé *1*
  • Jinak tomu ovládání hlasem vůbec něvěřím-pokud jste rodilý mluvčí z USA nebo UK,jste v pohodě,ale pokud z jiné země(třeba i s úředním jazykem angličtinou) myslím,že vám to bude k ničemu.Ta hra totiž nedokáže rozlišit váš přízvuk,intonaci,takže ta hra,i pokud umíte dobře anglicky,to prostě nepozná co říkáte.Pochybuju že by měli vývojáři nastudovány všechny přízvuky,to by ten systém rozpoznání hlasu byl vyvýjenej dýl než ta hra.
    btw a jestli umíte přesně anglickou intonaci a přízvuk,bravo,ale z anglicky gramotných je vás tak 1%
  • Souhlas. Ale možná si vyzkouším MP.
  • MrSanta
    On už vlastně svojí trilogii o Shepardovi dohrál v druhém díle *1*
  • Hairy_Ass
    No dokonce, dík. *3*
  • Ludo
    No way, nebudem hrat demo aby som si potom mesiac trhal nechty ako to dopadne *3*
  • To se ví od zveřejnění možnosti exportovat postavu do ME3 (před vydáním ME2). *1*
  • Je to zbytecny, hra by mohla jit i bez toho, hlavne tohle prijde jako nejvetsi problem me.
  • A kdy se dostanou na řadu hráči s BF3 Online Passem?
  • Hairy_Ass
    A cos čekal? *7*
  • Hairy_Ass
    To asi dění kolem ME3 moc nesleduješ, že save s mrtvým Shepardem nebude fungovat (zcela logicky) se ví prakticky od ohlášení třetího dílu. *15*
  • ZvacA
    Je to nový, je to od EA a stále mě, jakožto konzervativce, který si pamatuje dobu, kdy herní průmysl byla jedna velká sranda a člověk hrál bez různých chujovin, neopouští pocit, že je to k ho*nu a zbytečnost. Toť alspoň můj pohled, proč mi to vadí.
  • MrSanta
    Ne, jednalo se o bug. Build ze kterého je demo vzato je starý několik měsíců. V současném buildu už tento bug není.
    Zjisti si fakta, než začneš někoho osočovat.
  • Co všem vadí na tom originu? Já myslel, že je to služba podobná steamu, nebo ne?
  • To vyřešili pěkně. Tím pro mě příběh Mass effectu skončil a nemusím s pořizovat trojku *5*
  • Nijak, tyhle savy nedou převést.
  • Já sem hlavně zvědavej, jak vyřešili to, když vám Shepard na konci dvojky umře. Asi jeho místo zaujme Joker :D
  • a zase korporatní dohada s nvidii Ja se jím na originalky asi vy**** a radsi koupim 2x tu samou hru od cd projectu nebo od valve a tohle je oznamení a né podmět k diskuzi tak si dejte pohov
  • JohnyTheZik
    2 avp8: Je fakt, ze nekomu muze vadit zapinat vic programu, pokud to zapinaj se startem winu a pouzivaj to i jako messengera, nicmene i tak je Origin celkem nenarocnej program a po hre ho clovek zas muze vypnout..
    Ja to delam jako ty, ostatne na chat pouzivam xfire, icq nebo fb, steam zapnu, kdyz jdu hrat.
    A diky :D nesmirne si toho vazim! :D
  • JohnyTheZik
    2LKN: 1) v tom pripade nechapu, co je v tvym PC spatne, kdyz ti pri startu programy mrznou na 2 min O.o..

2) To, ze je z Brna, neznamena, ze je to vohon. Nikdo nemluvil o rychlosti stahovani, nybrz o navazovani (kdo mel driv pomalej internet, tak vi, ze to bylo zlo a ten problem pro pomaly kbps pripojeni porad existuje).. A pravidelnej update mi uz tuplem nevadi (nevim, kde si to vzal), ackoliv bych byl obcas rad, kdyby se me to zeptalo predtim, nez to zacne stahovat.. Cti poradne.

3) Ty mas nejakej problem s ctenim a chapanim mych prispevku O.o? Nebo proc porad reagujes zcestne, aniz bys mi konecne odpovil. Nauc se cist, nekolikrat jsem zminil, ze hraju CS:S, Dotu 2 a TF2, o par prispevku niz, (mimojine) a logicky ti z toho muze vyplynout, ze ty hry jsou PC only (krome TF2, ale opet ti muze dojit, ze mluvim o PC verzi, kdyz se zminuju o prechodu na F2P).. Nevim, co pro tebe mam delat vic, abys zacal doopravdy cist ty prispevky.. Psat Caps-lockem? Ok.. na steamu totiz nemam jen CS:S, DOTU 2 nebo TF2, ale i HALF-LIFE 2, DOD:S, PORTAL 1, PORTAL 2, LEFT 4 DEAD 1, FEAR 2: PROJECT ORIGIN a bohuzel TES: SKYRIM (bohuzel se vztahuje na to, ze bez steamu to jinak nejde) + par indie her.. a nehraju na PS3, nybrz na PC.. Tak snad uz se me priste nezeptas, jestli nahodou nehraju na MACu nebo na WII..

Steam pouzivam dlouho a vim, co je v nem za funkce, a jelikoz jsou ty funkce i v Originu, tak se te ptam, jestli teda nevis o nejaky dalsi, ktera se mi skryla (i to je samozrejme mozne) a nemluvim o prodeji kloboucku.
    Jde mi tim padem o to, jestli to vubec vis ty a netlachas tady o necem, co si nikdy nezkusil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit