Přejít na výpis diskuzí
Demo Mass Effectu 3 přijde 14. února - UPDATE
18.1.2012 | Aleš Smutný
184 příspěvků
-
Četl jsme info, že vývojáři původně demo neplánovali a když jim ho vadavatel nakázal, tak ho museli udělat ze starýho buildu, takže to má ještě bugy.
Ale aktuální je prej v poho. -
Zajímá mě názor těch, co mi dali mínus, ať jej napíší. Snad ne proboha proto, že by snad Origin byl lepší než Steam, nebo EA bylo lepší než Valve...! To by skoro ten samý výrok, jakože MW3 si zaslouží ocenění hry roku..
-
2hmm no jasne :D!
V cem je tak rozdilnej pristup Valve ke svejm zakaznikum a EA? Ze jim EA vnutil program? Wait a second..
Nektery DLC jsou zadarmo? Je to tak a je to parada, ovsem to samy dostali hraci napr. Bad Company 2 (zadarmo DLC, co konzolisti museli koupit za penize - pokud nemeli VIP kod)..
Nejde jim pouze o vydelek? To bych uplne netvrdil :).. Prechod TF2 na f2p bylo napr. nejvetsi svinstvo, co tu hru potkalo, at uz souhlasite nebo ne.
Zase jsme u toho, ze EA je zlo. Na Steam se driv taky nadavalo, je to uplne stejny, jen posunuty o par let :) -
Steam > Origin
Valve > EA
tohle platí v posledních několika letech a platit i nadále bude, tečka.
Snad bude ME3 minimálně stejně kvalitní jako dvojka. Ovšem že stejně jako vy, čekám i já mnohem víc. To zas bude držkopád *15* ovládání kinectem (díky, to si nechte pro konzolisty, mě zajímá jen myš a klávka (+headset), ty nic nenahradí) jako jedna z hlavních fíčur. Exkluzivní MP v jinak SP hře (omg) a další supr DLC předměty pro předplatile a Origin nesmí chybět (fu!).
Přesto do ME3 půjdu, ptže chci vědět jak to dopadně. Zároveň to ale bude poslední... POSLEDNÍ nákup od EA, na základě kterého se budu rozhodovat, zda si od nich někdy ještě něco pořídím!
Můj názor, nemusí se líbit všem *5* -
2kockopose - Pokud bych si mel vybrat,jestli steam a nebo origin,tak u me jasne vede Steam potazmo valve.
Staci srovnat pristup valve ke svym zakaznikum a pristup k zakazniku spolecnosti jako je EA,Activision a jim podobnym.
Radsi podporim ty,kterym nejde pouze o vydelek. -
Postava se rozvíjí, skillů je sice míň, ale jsou. Brnění a jejich součásti nějaký vliv mají. Ale imho nemá moc cenu si tady navzájem definovat co je/není RPG a jestli ME2 teda je/není RPG.
Jestli se hráč u ME(2) bavil, tak mu imho může být jedno, jestli je to RPG nebo ne. -
A ne snad?
Doma určitě taky nic špatného neděláš, takže máš otevření okna a dvěře, ať každý hned vidí dovnitř. -
Na netu je začátek z bety, která odhaluje více z příběhu a jsou tam i nějaké rozhovory. K tvému příspěvku mohu jen říct, že je moc brzo na hodnocení...
-
Tohle jsi taky myslel, že se zjistí při prohlížení jejich webu?
"information about... software and/or applications installed on your machine and/or device, domain names and types"
Už tu chybí jen poznámka, že "kdo nic špatného nedělá, může mu to být přece jedno". -
Muj pohled na Steam je samozrejme stejny jak na Origin. Vyjma toho, ze Steam by mi nabidnul navic shop s ruznyma hrama, nejen EA.
-
A jenom mimochodem, úvod k privacy policy Steamu:
Collection and Use of Information
By using Valve's online sites and products, users agree that Valve may collect aggregate information, individual information, and personally identifiable information, as defined below. Valve may share aggregate information and individual information with other parties.
Nemám čas ji dál studovat, možná je lepší, horší nebo úplně stejná než ta výše, ale je rozhodně relativně dlouhá. -
Uz som pocul o tom ze a da bezat origin v sandboxe, napriklad cez avast internet security.Otazka znie , maju aj potom este stale pristup k pocitacu? Teoreticky by to mohlo riesit celu vec, ale to len hadam, lebo sa nevyznam
-
Jo no, sbírat MAC adresy je nesmysl a netuším, proč by to někdo potřeboval dělat. Ale ten zbytek je imho celkem pohopitelnej (stránka obchodu zjistí odkud jsem, z účtu zjistí, co jsem hrál, z metrik pak zjistí, jak moc a kam uživatelé klikají a podle se pak bude iterovat její desing).
-
Bohužel demo vyšlo včera pozdě - už sem neměl přístup k mému hernímu PC a dneska jsem až do 20 hod v práci. Takže až dneska večer.
Černá obrazovka je bug ATI/AMD karet. Podle RPGWatch je třeba přes ovladač karty vnutit AA, nebo v menu (asi hry?) vyřadit post-processing. Nevím zda to překládám správně, tuto máš originál rady: "There's a known bug with post-processing and ATI/AMD cards. You can solve it either by forcing AA through the control panel (I guess overriding PP) - or disabling postprocessing if you can access the main menu." -
Většinu zmíněných informací z browseru nezjistí. Což znamená že to musí zjišťovat přes nějakého trojského koň..eehm aplikaci která Ti běží lokálně na PC. A to že uvádí že se jedná jen o jejich stránky je fajn, co jim zabrání jít dál?
-
Myslim ze tou posledni vetou jsi to shrnul dokonale. Ted jenom zmenit nick na Fanboy. *15*
-
Nechci být vyloženě negativní, ale tohle se z větší části týká prohlížení WEBu EA a s originem to nemá nic společnýho. V podstatě se to dá přeložit tak, že se EA dívá, jak zákazníci pracují s jejich stránkami a podle toho je upravují. Nevím, k čemu potřebují MAC adresu, ale tak, nemusím vědět všechno.
-
Demo na 99 procent bude i na PC (viz. cross promotion s Chronicles of Amalur)
-
Proč by žádal o práci když má očividně dávky. :P *16*
-
Keď spomínaš KoA Reckoning tak demo na Pc ž je vonku. Hráte to už niekto? Ja mám Ati Radeon 5850 a v hre mi nejde grafika. Mám len čiernu obrazovku. Myslím že je to ovládačmi. Máte ešte niekto ten istý problém prosím?