Přejít na výpis diskuzí
Demo Mass Effectu 3 přijde 14. února - UPDATE
18.1.2012 | Aleš Smutný
184 příspěvků
-
Vypadá to, že od mojí poslední návštěvy tam přibyla kupa nových věcí :). O důvod víc se vyhnout originu hodně velkým obloukem..
-
Náhodou cinematic trailer a launch trailer na ME 2 nemají chybu. A celkem oceňuju, že Bioware nevypouští moc spoilerů.
-
Pochybuju že to bude i na PC *3*
-
@avp8 a SuperTrusy:
*1* -
Taky jsem měl takové choutky, ale pak jsem začal hrát SW:TOR *1*.
A navíc za rohem je KoA: Reckoning... -
Ano, Origin je opravdu báječná věc.
http://www.ea.com/privacy-policy
"EA also uses its own proprietary analytic metrics tool and other third party analytics technologies to collect non-personal information when you use our online products and services and/or play our games on your PC, game system and/or mobile device. These tools and technologies use server log files, web beacons, cookies, tracking pixels and other technologies to collect and analyze certain types of information, including cookies, IP addresses (including for purposes of determining your approximate geographic location), mobile or other hardware device ID or other device identifiers, browser types, browser language, information passed from your browser (if any), referring and exit pages, and URLs, platform type, the number of clicks, information about your media, peripheral hardware, software and/or applications installed on your machine and/or device, domain names and types, landing pages, pages viewed and the order of those pages, the date and amount of time spent on particular pages, other Internet and website usage information, game state and the date and time of activity on our websites or games, information about how your game is used, including game metrics and statistics, feature usage and purchase history, as well as unique hardware identifiers such as MAC Address, mobile unique device ID (if applicable) and other similar information."
Co by pro hráče neudělali! Tedy pro platícího hráče; warezáci budou téhle dojemné péče ušetřeni. Ach jo *7* -
Už druhý mass effect měl obdivuhodně nezajímavou marketingovou kampan,trojka v tomto trendu očividně uspěšně pokračuje,multiplayer a ovládání pomocí kinectu je přesně to co mě na novém mass effectu absolutně nezajímá + ze hry ukazují zatím jen a jen akci,žádné rozhovory,žádné představovačky příběhu či světa.Se obávám že třetí mass effect bude ještě akčnější a méně rpg než jeho již velmi akční předchůdce + ta akční stránka hry stejnak nebude ani zdaleka tak kvalitní a zábavně zpracovaná jako u konkurence typu gears of war...
-
To je ale pak už adventura nebo interaktivní film, RPG to není, protože tvá postava se nijak nerozvíjí, brnění jsou jenom vizuální, dobře, nějaké vylepšení bojových schopností tu jsou, ale hra je pořád stejně obtížná, ať ji hraješ poprvé nebo !se stejnou postavou! znovu. Není tu žádný inventář... Dobře že jsi zmínil ty tvoje mrtvé spolubojovníky, to že hra rozhoduje, kdo zemře podle toho, jaký jsi měl s postavou vztah/jaké jsi pro ni splnil úkoly, byla pěkná bejkárna nehledě na nějaké RPG prvky.
Abych to shrnul, tak ME není špatná hra i já se u ní, dá se říct, bavil, ale zvláště dvojku bych RPG fakt nenazval. -
Nežerte to tolik. *1* *16*
-
Takže abych pomalu rozjel hru od jedničky, abych mohl pěkně navázat - teď se uvidí, jak mám doopravdy čas *15*
-
Hlasove ovladani ... super vec. Na to ale nepotrebuju kinect :))
-
A demo bude i na pc? Nebo se zase na to vykašlou a hodí to jenom konzolím?
-
Když proboha nezvládáš ani jenoduché ovládání u Kineticu, jak pak zvládáš to, když žádáš o práci a oni se Tě zeptají na znalost cizího jazyka?
-
Ale tak si díky Wikipedii toho problému všimne spousta lidí, včetně těch, které to dosud nezasáhlo.
No a pokud tě neuspokojí vyhledávání Mass Effect, tak vždycky můžeš odebrat jedno M. *1* -
Tak trochu off topic: Chtěl jsem si ten spelling zkontrolovat na wiki, otevřu v opeře novej panel, a začnu psát w mass eff ... zarazím se a potichu začnu nadávat... Pravda, mohl bych vypnout javascript, ale nechce se mi *15* .
-
@Lynch: To mi nepřijde jako vhodné přirovnání, protože řidičák je věc nařízená státem. Ne výrobci aut. A ano nikdo mi v tom nebrání. Ale proč bych je měl podporovat? Já newarezím už 10 let, nebudu se k tomu snižovat jen proto že distributor se chová arogantně. Prostě mi nevyhovují podmínky tak na to kašlu, stejně mě už hry neberou jako dřív.
-
Máš použít FUS DO RAH! Pak nestihnou říct ani mž. *16*
-
@MrSanta@tiscali.cz: Vzdávám to. :-D Příště zvolím přirovnání, které mi nesníš.
-
My bad *1*
-
Vezmu máslo, salám, sýr a francouzskou hořčici. Mňam. Máslo klidně vrazím i pod tavenej sýr, já se toho nebojím *1*