Přejít na výpis diskuzí
Demo Mass Effectu 3 přijde 14. února - UPDATE
18.1.2012 | Aleš Smutný
184 příspěvků
-
To nevíš že moderní RPG je takové které má co nejméně RPG prvků aby bylo co nejjednodužší? :-)
-
Určitě je to tak, a jakmile bude i pro PC, tak si myslím, že toho spousta vývojářů začne využívat (ti multiplatformoví nebudou muset, tam to bude fungovat asi samo od sebe).
-
...demoverze tohoto RPG...
RPG? To myslíte vážně? *3* -
No já tak nějak věřil že s kinectem přichází i SDK a nějaké API na rozpoznání hlasu, takže nemusíš sám přímo analyzovat datový tok z mikrofonu, takže to hodně usnadní vývoj. Ale nevím jesli tomu tak skutečně je :)
-
Jako doplněk proč né, ostatně ..hlas bych využíval asi jen na pár věcí, kde rychlost neni až tak priorittní, jako treba "Liara cover me!" , co se mi zda docela dobré.
Predstava ze strilim nekam a hlasem jen porucim at me kryjou je v pohode, nemusim nikde otvirat menu atd.
Ale zase, pokud si to nastavim na jednu klavesu, tak je to pak o diskuzi -
stupify.. stupify.. stupify.. stupify.. stupify.. stupify..
-
Kinect do paneláku je skvělá věc. Všude je strašně moc místa a zvukově je taky všechno perfektně izolované, takže můžete hulákat i celou noc. Hlavně je to super ve více lidech.
-
Mě se to celkem líbí, ale asi jen na ty konzole, protože na PC jsou kláves. zkratky daleko rychlejší. A s PC demem počítám, jelikož mám objednanou sběratelku a nejsem si jistej jestli to můj HW rozchodí tak demo bude takovej benchmark *2*
-
Jasně, tak to potom jo.
-
Nevím co by řekli sousedi ( v paneláku), kdyby mne slyšeli v deset večer řvát - OH EV RA!
-
Tohle byl samozrejme vtip, cenu u kinectu nejspis netvori ani tak ten hw, ale to ze se musi splatit naklady na vyzkum toho (dle meho skromneho nazoru) softwaru, tady tyhle srandy co umi rozpoznavat obliceje, pohyby, atd nejsou zrovna levny.
-
Z toho videa jsem pochopil, že Kinnect zajišťuje např. i zaměřování nepřátel. Což mikrofon za 150 Kč (střílím, netuším, kolik stojí mikrofony) asi nezvládne.
Sice od 1.2. bude kinnect dostupný i pro PC, ale myslím, že se mu obloukem vyhnu a budu ME 3 hrát jako všechno ostatní. -
Takže by mohla být o podpora pro Kinect Pc až ho Microsoft vydá, ne? Jinak se mi líbí názor Millaniuse
-
Je, uz by tu mel byt jejdasek a rict vsem co stahnou demo ale full nekoupi jak na nem parazituji, protoze on vlastne v cene za hru zaplati i to jejich demo.
-
Mikrofon ti nikdo nevnuti za 4 tacy *15*
-
S demem na PC počítám, minimálně kvůli Amaluru a bonusovým předmětům.
-
nesmysl, PC demo bude. viz promo mezi Reckoning a ME3.
-
Aleši, nie je demo pirátstvo? Veď je to sťahovanie časti hry, niečo ako p2p.
Nevenuješ tejto krádeži nejaký článoček? *1* -
Doufám, že zahrnou emoční klávesy, které umožní hráči se během bitev např. rozbrečet, či vyjádřit jiné zcela realistické emoce, které obohatí herní zážitek.
-
Mě se naopak libí tenhle způsob, rozhodně lepší než šaškování před televizí a švihání rukama. Udělám ranní spartakiádu jenom abych si vybral lepší zbraň. Naopak by mě nevadilo kdyby tenhle hlasový systém byl ve více hrách. Třeba i síla kouzel v RPG na základě hlasitosti zaříkávání. Ale jsou tu samozřejmě problémy 1) Jak to bude brát výslovnost například japonců nebo Italů kteří mají velmi zvláštní výslovnost. 2) Jak to přijme okolí když budete do večera hrát a mluvit/křičet do toho. Ale teda kinect bych kvůli tomu nepotřeboval. Nestačíl by mikrofon Bioware ?