Přejít na výpis diskuzí
Demo Mass Effectu 3 přijde 14. února - UPDATE
18.1.2012 | Aleš Smutný
184 příspěvků
-
zahrajte si EndWar, To se dalo ovladat hlasem Uplně v pohodě!! a to se nepovažuju za dobrého angličtináře, nicméně to fungovalo opravdu s podivem dobře
-
Super, na svatýho Valentýna se budu dívat na to, jak Reapeři ničí Zemi :D
-
-
S Valentýnem jsi do prd*le.
-
-
S politovanim Vam musim oznamit, ze vase veta nedava smysl.
-
-
Tak de nauč číst.
-
-
-
-
Mě se to celkem líbí, ale asi jen na ty konzole, protože na PC jsou kláves. zkratky daleko rychlejší. A s PC demem počítám, jelikož mám objednanou sběratelku a nejsem si jistej jestli to můj HW rozchodí tak demo bude takovej benchmark *2*
-
Jako doplněk proč né, ostatně ..hlas bych využíval asi jen na pár věcí, kde rychlost neni až tak priorittní, jako treba "Liara cover me!" , co se mi zda docela dobré.
Predstava ze strilim nekam a hlasem jen porucim at me kryjou je v pohode, nemusim nikde otvirat menu atd.
Ale zase, pokud si to nastavim na jednu klavesu, tak je to pak o diskuzi -
A demo bude i na pc? Nebo se zase na to vykašlou a hodí to jenom konzolím?
-
-
Demo na 99 procent bude i na PC (viz. cross promotion s Chronicles of Amalur)
-
Pochybuju že to bude i na PC *3*
-
-
Už druhý mass effect měl obdivuhodně nezajímavou marketingovou kampan,trojka v tomto trendu očividně uspěšně pokračuje,multiplayer a ovládání pomocí kinectu je přesně to co mě na novém mass effectu absolutně nezajímá + ze hry ukazují zatím jen a jen akci,žádné rozhovory,žádné představovačky příběhu či světa.Se obávám že třetí mass effect bude ještě akčnější a méně rpg než jeho již velmi akční předchůdce + ta akční stránka hry stejnak nebude ani zdaleka tak kvalitní a zábavně zpracovaná jako u konkurence typu gears of war...
-
-
Tak to ses asi nedíval moc pozorně a kinect používat nemusíš jedinou novinkou v akčnosti je možnost provádět kotouli a omniblade což jen nahrazuje mlácení pažbou. Představovačky příběhu to chceš aby zas všechno naspojlovali jsem rád že nevychází každej den tuna trailerů a kdo se řídí jen podle marketingu tak je *12*
PS ME 2 byl lepší než jednička -
Na netu je začátek z bety, která odhaluje více z příběhu a jsou tam i nějaké rozhovory. K tvému příspěvku mohu jen říct, že je moc brzo na hodnocení...
-
Náhodou cinematic trailer a launch trailer na ME 2 nemají chybu. A celkem oceňuju, že Bioware nevypouští moc spoilerů.
-
-
No to je panečku hovadina.. Nic přínosného v hlasovém ovládání nevidím, spíš bych si připadal jak magor :-)
-
Uz som pocul o tom ze a da bezat origin v sandboxe, napriklad cez avast internet security.Otazka znie , maju aj potom este stale pristup k pocitacu? Teoreticky by to mohlo riesit celu vec, ale to len hadam, lebo sa nevyznam
-
-
Tohle mě taky napadlo, spustit Origin třeba ve virtuálním stroji. Jenže v něm asi nepůjde spustit ME3. Případně z dualbootu (někdo má třeba na jednom PC více systémů: XP, sedmičky, linux). Pokud ovšem ten program neproleze všechny fyzické i připojené virtuální disky.
Pravda, co se opravdu odesílá, zjistit lze, je potřeba použít nástroje pro sledování síťového provozu jako Wireshark (dříve Ethereal), dumpcap a dsniff.
Osobně se bez Originu i ME3 klidně obejdu. -
-
No, prave som to odskusal na mojom battlefeld 3 a vsetko aj cez sandbox funguje bez problemov, ale zistit ci mi origin aj nadalej skenuje PC tak to neviem :)
-
-
-
Já sem hlavně zvědavej, jak vyřešili to, když vám Shepard na konci dvojky umře. Asi jeho místo zaujme Joker :D
-
-
To asi dění kolem ME3 moc nesleduješ, že save s mrtvým Shepardem nebude fungovat (zcela logicky) se ví prakticky od ohlášení třetího dílu. *15*
-
-
On už vlastně svojí trilogii o Shepardovi dohrál v druhém díle *1*
-
-
Tak tak, vesmír v mojem ME šel do kytek, což si i zasloužil, byla to tam samá banda bastardů
-
-
Stoneboy: Podle mě je to nejpovedenější DLC k ME2, i když možná se o první místo dělí s Overlord, ten byl taky hodně dobrý.
-
-
Cahir: Asi budu muset přehodnotit svůj postoj k DA (2) *4*
-
reaper: Tohle mám na hrách od BW fakt rád, to, že si ze sebe autoři dokážou dělat legraci. Spousta podobných prupovídek byla např. i v DA2.
-
Stoneboy: marrige and blue children? *1*
-
I just love her. *1* A uvidíme, jak se projeví LotSB na ME3.
-
Dr. Liara T'Soni: Their attacks are disorganized. They'd be more effective if they all attacked at once.
Commander Shepard: Please don't give the mercs ideas.
Dr. Liara T'Soni: The next wave looks like a big one.
Commander Shepard: You just had to give'em tactical advice.
Dr. Liara T'Soni: But now there'll be fewer left to deal with inside.
Commander Shepard: Keep dreaming, T'Soni.
-
-
A co Tali, ty cyniku *8* *1*
-
-
Můj Shepard je s Liarou... btw. jak se vám všem líbil Lair of The Shadow Broker?
-
No, moje taky není, i když jsem s ní nic neměl, v tomhle ohledu je můj Shepard konzervativní, žádný "multikulti". *1*
-
@MrSanta@tiscali.cz: ted jsi mě připravil o veškerou chut sní něco mít :D
-
Hairy_A**: nemám tě rád. Ještě klika, že moje žije. Sice dostala rýmu a další nepříjemnosti po styku, ale jinak je OK.
-
No co, je tuhá! *1*
-
-
-
-
To se ví od zveřejnění možnosti exportovat postavu do ME3 (před vydáním ME2). *1*
-
-
No dokonce, dík. *3*
-
-
Já to dění kolem nesledoval, takže sem to nevěděl. A když si mohli dovolit Sheparda poskládat z pár zbytků na jakési planetěm proč by ho nemohli oživit podruhé *1*
-
-
Aby to nekončilo pohledem na nekonečný sklad bionádrží s shepardovejma klonama *2*
-
Docela chudák, být oživován pořád do kola. *1*
-
-
-
-
-
Nijak, tyhle savy nedou převést.
-
-
To vyřešili pěkně. Tím pro mě příběh Mass effectu skončil a nemusím s pořizovat trojku *5*
-
-
A cos čekal? *7*
-
-
-
-
Co všem vadí na tom originu? Já myslel, že je to služba podobná steamu, nebo ne?
-
-
je to hlavne prinos pro vydavatele a ne pro hrace, proto to vsem vadi. ale tak ono to prejde. jeste ted mamv pameti jak byl nenaviden steam, kdyz zacinal. To bylo asi 100x horsi. a hle jak fici
-
Je to zbytecny, hra by mohla jit i bez toho, hlavne tohle prijde jako nejvetsi problem me.
-
Je to nový, je to od EA a stále mě, jakožto konzervativce, který si pamatuje dobu, kdy herní průmysl byla jedna velká sranda a člověk hrál bez různých chujovin, neopouští pocit, že je to k ho*nu a zbytečnost. Toť alspoň můj pohled, proč mi to vadí.
-