Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavne ze to nasprejovala na zasobnik :D
  • Zííííív, tohle video by mohlo bejt ve Wiki pod heslem NUDA *6*
  • Malleth
    Boring as shit.......NEXT!!!
  • Damarus
    *16*
  • Intro jako u desítek jiných akčních her, není na něm nic zajímavého.
  • Já to chci na PC. *9* *9* *9*
    • Psychotic
      Já to chci na PS3 *9* *9* *9*
      Ne, kecám. Spíš si po vydání PS4/X??? koupím X360 za tisícovku a dám si všechny GoW a Alana Wakea... Proč ne?
      • Alana Wake hrát ani nemusíš. Zapni si Maxe Payna, uber na monitoru jas a výsledek bude stejný.
        • Max Payne je lepší.
        • ty si to iste hral... xD
          • Co? Alana Wakea? Toho mám doma na XBoxu. Je snad tak neuvěřitelné, že někdo může mít XBox a na něj koupenou originální hru?
  • ...Microsoft to prostě provařil....:(
    • Ataker
      co zas?
  • Oproti intru z GeoW1 docela slabé, rozhodně by mne to nenavnadilo jako intro jedničky. Vlastně bych se raději držel stranou, vypadá to jak klasické céčkové sci-fi.
  • Damarus
    Já ti nevím, hrál sem GoW 1 a 2 a intro z jedničky bylo celkem béčko který vidíš všude, tady má být intro jen jako pohled na to co se dělo v 1 a 2
  • uz je to slabota ten unreal engine je uz nudnej jsem spis zvedavej na rage a jejich id tech5 engin co dokaze.skoda GOW 1 bila bomba.
    • Damarus
      Tak pokud patříš mezi velkej počet dnešních omezenců co čumí jen na grafiku tak tě celkem lituju, to si toho moc nezahraješ :D a podle toho že píšeš že GoW 1 byl bomba tak de vidět že si dvojku viděl jen na obrázku :D :D chro *12*
      • Engine není jen grafická stránka ne?
        Jinak nevím proč by měl být omezenec pokud čumí na grafickou stránku hry když samotný EPIC ony grafické schopnosti enginu při jeho vydání (a ještě před tím) prezentoval jako jeho největší plus (vlastně i dnes prezentují jeho grafické schopnosti) tudíž mě tvůj koment přijde neoprávněný protože by jsi podobnou větu musel říci i samotným tvůrcům.

Jinak tuhle ru neodsuzuju, jednička mě bavila a koupil bych si i dvojku a trojku, ale konzoli kvůli tomu kupovat nebudu ..:)
        • Damarus
          Tak komentovat několik let starej engine mi příjde trošku mimo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit