Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rage
    trailer nuda
    • rage
      ovečky povězte mi proč se vam intro libilo místo mínusek. To intro je totalní sranec, přitom GOW serii ja rád
      • Cahir
        Vlku, v tom případě jsi nepochopil význam mínusek. Pokud jsi napsal, že trailer je nuda, pak každý, kdo ti dal mínus, jednoduše s tímto prohlášením nesouhlasí (zastávají pravděpodobně názor, že to není nuda...). Ty sám si odpovídáš na otázku PROČ takto: "trailer je nuda", "intro je totální sranec" Hm, tak na to ti asi nikdo elaborát nenapíše...

PS: Proč má každej ňouma potřebu si myslet, že když se liší, je zákonně něco víc?!
        • Zayl
          A právě proto jsou mínuska pěkná hloupost. Místo diskuze kliknu "nelíbí" a jdu o dům dál. To je prd zábava.

Edit: Za 9 hodin jen -4 a to jsem si dal první sám ... teda, zklamání.
  • Hodně špatné intro na hodně stereotypní hru.
    • Normální intro, které jednoduše rekapituluje co se stalo v předchozích dvou dílech této skvělé hry *3*
    • A co ti nepřijde stereotypní a nudné? Napiš mi tu bomba super pecku (z dílny samotného boha virtuální zábavy asi).
      • Třeba Half life serie ,Portal 2,Mafia,Left 4 dead,Forza motorsport,Stalker,Max Payne 2,FEAR,Starcraft 2.........Nevím našlo by se toho hodně jen mě prostě nebavěj hry typu COD,GOW,HALO,
        • Specielně při hraní v multiplayeru, včetně kooperativního, je to zábavné velmi - tedy žádná stereotypnost a nuda. Ale když ti ta hra nesedí, prosím - někdo je na holky někdo na kluky :(
    • Damarus
      GoW ti přijde stereotypní? aaaa takže seš fanda CoD ? :D :D ne sorry, jen se nudím :D
      • No mě přijde hlavně GOW nudné,ale možná to je tím že mě na konzolích nebavěj střílečky.A opravdu nemám rád COD styl. *3*
        • Je to jen o vkusu.
  • RakeW
    Šmarjá, to tam nemohli dát alespoň pořádnej nůž do tý makety?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit