Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozdíl je v tom, že ty omalovánky od Blizzardu jsou kvalitní hry bez ohledu na grafický styl, zatímco LoU je cutscene simulátor s průměrným gameplayem. Kvalitní příběh nedělá dobrou hru, ale proč to vysvětluju někomu, kdo je odkojený QTE a blockbusterem...
  • Povedal PC kokotk0 co to videl na youtube v 360p na prtavom Tesco monitore...as obvious
  • Líbí se mi, jak se lidi typu Hnisavec dokážou rozplývat i nad hov*em. Hlavně, když je exkluzivní.
  • z AAA produkce poslednich let me je na bliti, 15 dilu call of duty, 10 battlefieldu, 12 assasin creedu, 19 fif a nhl a prolozeny kakancema jako watch dogs/destiny...proste WTF...
  • Jj jasný, banner sagu jsem na PC taky hrál, stejně tak zbožňuju třeba PC adventuru Kentucky Route Zero. Jenom proste to je jinej druh her, na takový ty velkolepý AAA herní blockbustery(ok, beru ze to pro někoho jsou srajdy) si myslim je proste konzole výhodnější. Jenom jsem alergickej na to kdyz se nejakej zarytej PC hráč, kterej je očividně odpůrce všeho Indie a touží jen po drahých AAA titulech vyjadřuje s opovržením o konzolích. To proste nedává vůbec smysl a prave na konzole jsou tyhle hry, přiznejme si to, zaměřeny nejvíc. Jinak peace. *9*
  • destiny,wastelands,endless legend,wildstar,smite...nemluve o desitkach dalsich her,ktery na konzolych nejsou(guild wars,dota/lol,arma,anno,CSko...) + dalsi desitky starsich her z kategorie rts/rpg/simulator...
  • tomocz
    Crusader Kings, Total Wary (ano, i Rome2 už se dá hrát s parádou), Divinity (za to dostanu na prdel, protože to tu každý nesnáší), Banner Saga... našly by se i další, tohle je jen to, co mi přišlo na mysl během 20ti vteřin :)
  • Mato1987
    Tak to ťa chválim, ja som si zase na PC tento rok zahral a prešiel nového wolfíka, novú south park hru, sniper elite 3 a momentálne hrajem The vanishing of Ethan Carter a Fifu 15. Na ps3ke mám stále rozohraté GTA V. Naopak čo ma najviac sklamalo tento rok bolo jednoznačne watch dogs, okrem technických problémov je hra neskutočne nudná a sterotypná, že som ju naposledy hral snáď pred viacej ako mesiacom a nemám tušenia kedy by som sa ku nej znova vrátil a dohral ju.
    Killzone SF ti ale zase závidím, vždy slintám, keď niekto spomenie tú hru :)
  • Mej je jedno jak hra vypada, posuzuju kvalitu a tu Dota ma! Zminujes zrovna Last of us tak pridam nazor na tuhle hru. Ovsem nutno uznat ze prvni hodina je to nejlepsi co sem za posledni dobu ve hrach videl, pak se ale hra riti do lepsiho prumeru.Hratelnost velce slusna, ovsem genialni pribeh se nekona, a prostredi je uplne stejny ve 3 jako v 15 hodine hry, kvuli tomu konzoli, fakt ne. Jedina hra kterou vam zavidim je GTA 5. ,
  • Destiny se zastávat nehodlám, nic úžasnýho to neni. Ale s těma třema hrama to je asi trosku mystifikovani :-D jenom namátkou kouknu co jsem hrál za posledních par měsíců (Last of Us, GTA V, Killzone SF, Black Flag, Second son, Watch Dogs, Destiny, FIFA). Pokud dobře koukám tak na PC z toho vyšla akorát zprasena konverze Watch Dogs, s měsíčním zpožděním Assassin a na klávesnici nehratelna FIFA. Která ta PC bomba mi utekla prosimte? :-D
  • Mno... ja bych prave řekl, ze BL je vic RPG, nez Destiny. Uz jen tech skillu co tam mas a tech moznych buildu :-). Když neberu grafiku, tak je to totalne stejne. zony, bossraidy... Hraju obe hry, ale BL mi zatím prijde zabavnejsi. Uvidíme casem, az pridaji nejaky dalsi obsah do Destiny. Jinak graficky je to samozrejme něco uplne jiného, ale o to tady neslo...
  • wow,uz tu zase butthurt konzolisti QQckujou? uz zase vytahujou ty 3 hry navic,co na konzoly maji? to jsou neprustrelny argumenty jak kevlarova vesta *1*

destiny je a zustane srajdou,tecka...jen si dokupte vyriznuty obsah season passem jen za 39.99e *15* *15*
  • tomocz
    Kurník tady je dneska těch trollů jak pod mostem přes Atlantik...
  • TheGGG
    ehm the last of us ehm ehm, tomu se nějaký omalovánkový rádoby fantasy, všechny styl ala blizzard (typuju tě na VELKÝHO fandu) nevyrovnaj.
    Teď už víš proč nemám rád MOBA hry, všechny vypadaj jak mokrej sen šéfa blizzardu.
  • Master Chief zabil :D:D:D
  • Ale me je u otvurku co je na konzole a co ne, ja ti jenom odpovidal na to ze herni pust na pc nehrozi. Co ma spolecnyho to ze Dotu rozjede skoro kazde s kvalitou hry? Destiny sem hral u kamosa co je konzolista a nebavilo me to. Treba mate vic exkluzivit a hezci grafiku, ale kvalitou her je pc vo parnik vpred.
  • TheGGG
    Jej, neptej se mě co mám proti Moba hrám, to by bylo na dlouho. Nechcu být za trolla.
  • To vis ze su, me Dota bavi, je to jedna z nejlepsich strategickech her vsech dob. V cem mas s Dotou problem?
  • Hnisavec
    a preto si doliezol do novinky o Destiny, lebo na tej mašine z NASA nevieš, čo skôr hrať. Tropico je i na konzoly, DOTU spustí i každý ntb nad 300 eur. I tak každý prďola len s PC by hral day ona GTA V a Destiny...poznáme svojich....holt...chudobná warez waiting platforma musí na tie najlepšie, najdrahšie a najväčšie hry čakať roky a veky... *3* *15*

Activision a Take2 nie sú sprostí...určite si zistili aký bol warez predošlých verziíí vs predané kusy...a enormné predaje a zisky im dali obom za pravdu, že PC dnes už nič neznamená a zaplatí akurát tak kávičku pri vývoji AAA hry...
  • TheGGG
    Tak to si master, že na komplu za 700éček hraješ Dotu *1* *1*
    Jinak, vím, že napsat 700 éček je hustější než napsat necelejch 20 000,-, ale mě to nijak neohromilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit