Přejít na výpis diskuzí
Destiny čeká série úprav a ladění, jako každou onlineovku
26.9.2014 | Adam Homola
131 příspěvků
-
Jaky nerf, pridame 0.01 utoku, odoberieme 0.2 obrany, pridame 1 zivot a mame novy kontent na expansion. Toto je mmo realita. *1* *1*
-
Mam stroj jenom zhruba za 700 eur, ale ze bych nemel co hrat to ani nahodou. Ted zadara na tyden Guild Wars 2, Tropico 3 bylo zadara na steamu, do toho dam zapas Doty 2, a jeste dohravam novyho Wolfa. Takze si vytahni hlavu z rite, a treba uvidis i realitu herniho sveta.
-
Give them hell!
-
Nejdřív mi ukaž všechny ty renomované (cough cough) recenze, kde píšou, že je to revoluční hra..lolo. Očividně máš problém s významem slova revoluční.
-
neuveritelne jaky chyby ta hra ma a jak odbyte vypada na to ze do ni byla napumpovana rekordni suma penez
-
V borderlands není vůbec ten MMO prvek, což je dost škoda. V Destiny je hrozně možností, co dělat po dohrání, to BL chybí.
-
Není co dodat. Je to fakt.
-
Po GTA V druha nsjvacsia hra okaslala PC warez hnoj...musi to byt strasny pocit mat stroj za 1000 eur a musiet tam hrat len lacne polske becka...a ukrajinsko ruske C hry na urovni filmov od Asylum
-
Povedz renomovanim recenzentom po celom svete..lolo
-
Ano, a proto se tu projevujíc tací jako ty a Hnisavec... :)
-
Co taky od toho čekáš. Od PC srágor je to jeden kok*t za druhým.
-
"Demon Soul bola revolucna hra."
Tak tomu řikám slepý fanboyismus, neznající racionální meze. -
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140627170443/clubpenguin/images/7/78/481px-Wat.jpeg
-
"poriadnu AAA hru"
Metascore: 77 User Score: 6.5
The peasantry is strong with this one. -
Wut? Ja nic neporovnavam. Vravim ze Kingdom Come zatial nic revolucne neukazala...a na nejaky system obliekania a riesenie zahady mrtvych prasiat im sere pes....Demon Soul bola revolucna hra co sa stala kultom a nemusela ani zavadzat vymyslenym trailerom ani sa hrat na prehnany realizmus ani zobrat vopred peniaze a ani sa vopred vychvalovat ako je lepsia ako ine hry...ale chapem pc modla ruzove okuliarky
-
Nerf a nebo nic..
-
Vidim ze PC warez deti co zavidia konzolistom poriadnu AAA hru uz minuskuju..aj ja by som bol nastvany kebyze nemozem vidiet Avatara a musim kukat na nejaku budget sragoru z Ukrajiny ako je Divinity....odlezte na youtube cakat na GTA V
-
omg jdete uz s tema DS nekam...dark s. jsem si zahral... ok byla to fajn hra, ale porad to byla jen arena ve statickych a mrtvych kulisach. Vavra se snazi o zivouci svet s logicky se chovajicima postavama s durazem na detail ve vsem..od architektury, pres souboje az po oblekani.
nebo ti prijde normalni a realne, ze pobihas po svete s obourucakem, ktery tahnes za sebou po zemi nebo si na rameno hodis cepel, ktera je skoro mohutnejsi nez jsi ty sam jako v DS ??
to jestli bude Vavrova hra genialni, nebo propadne se uvidi, ale zamer je rozhodne zajimavy a srovnavat to s DS hrama je stejne, jako srovnavat diablo s baldurs gate -
V com to ma byt akoze revolucne? Suboje ma lepsie i Dark Souls..z toho co prezentovali to je akurat ciste Mount and Blade v HD kabate...nic viac. Revolucne bolo Demon s Souls s ferovou obtiaznostou menenim svetom a hybridnym ultra zabavnym multakom...Kingdom Come nic revolucne nepredviedol...a doraz na realizmus je dnes uz v kazdej survival hre ktorych su od Day Z tony
-
No pokud splni Vavra jenom polovinu toho co slibuje, bude to revoluce, ale tak chapu, nic pro jednodussi konzolovy publikum.A je dulezity ze uz ted vis jaka ta hra bude. Ten vychodni blok to myslis sebe, nebo koho?