Přejít na výpis diskuzí
Destiny čeká série úprav a ladění, jako každou onlineovku
26.9.2014 | Adam Homola
131 příspěvků
-
vždy lepšie ako vydať fiktívny trailer a vytiahnuť prachy z ľudí vopred na uputávku, z ktorej reálne je z hry použité 5%....úžasné...Vávrovo RPG nebude nič extra...o ňom sníva akurát tak pár PC geekov hlavne z východného bloku a maľuje si to na ružovo....
-
Len tak na okraj, odporúčam pozreť túto fakt vtipnú paródiu, ktorá naozaj šikovne vystihuje o čom táto hra v podstate je :D
https://www.youtube.com/watch?v=EHVtZsCZ1TA
a k tomu odporúčam pozrieť aj alternatívnu verziu
https://www.youtube.com/watch?v=0JYsQ8p3wM8 *15* *15* -
Tak graficky má Borderlands úplně jinou stylizaci, takže na tom nezáleží. Spíš mě zaráží fakt, že podle tebe může být něco víc repetitivní než Destiny... Neříkám, že to někoho nemůže bavit, samotnýho mě baví třeba Diablo a to je dost repetitivní. Ale brát to jako argument proti Borderlands ? No nevim..
-
Mas pravdu, pro me ovsem spis smutna zprava, nez duvod k jasotu.Co dneska staci k uspechu, narvat miliony do marketingu, udelat super grafiku, a nahratelnost uz asi nejsou penize, tak bude uplne tuctova. Jako na zazrak cekam na Vavrovo RPG, snad to neposere
-
to už im môže byť srdečne jedno, keď dali day one pol miliardy...o tom môžu snívať i najväčšie hollywoodske blokbastery
-
Borderlands je skôr čisté RPG.....a aby som sa priznal je asi 100x viac repetitívne ako Destiny....a cellshade štylizácia mi už lezie na nervy...epicky a graficky je Destiny na míle ďaleko pred Borderlands...tam som dvojku už ani nedohral...po 1 hodine ma to unudilo k smrti.
-
Například já to s nima hrozně nerad srovnávám, protože furt je to něco trochu jiného. V Borderlands nemáš radost z lootu, v borderlands chodíš tak max arény nebo "world" bossy a hratelností je Destiny úplně jinde, protože Bungie v pilování ovládání, feedbacku atd prostě exceluje. Na druhou stránku mě baví hodně obě hry, ale Destiny asi víc, ale to je jen moje povaha, že mám radši ten mmo "feeling" do toho.
-
já jsem si pořídil PS4 edici Destiny.. čekal jsem od tý hry trochu víc než běhání po mapě a tupý střílení. Dost často jsem se do hraní nutil a proto jsem to přestal hrát. Grafika překrásná,ale to je tak celý ... nic převratnýho pod sluncem, proto možná ten hate..byl kolem toho nechutnej hype jako kdyby šlo o bůhvíco a výsledek podle mě nic moc...
-
Vidim dobre, redakce tu hru nazyva jako MMORPG, doopravdy? Jinak do roka je tahle bublina mrtva!
-
Borderlands ?
-
Hrám to na PS4 a je to fajnová FPS s RPG prvkami a kto chce i MMO....vyzerá to veľmi pôsobivo, ovládanie je vyladené úplne dokonalo a miestami to je i poriadne tuhé...už sa mi dávno nestalo aby som v nejakej FPS zakysol pri bossovi ako tu...
dosť dobre nechápem ten hejt na hru....kvalitnejšiu AAA FPS hru na coop alebo raidy s kamošmi momentálne človek na trhu nenájde...