Přejít na výpis diskuzí
Destiny každý den hraje přes tři miliony hráčů
13.10.2014 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Nothing to see here. Move along.
-
No vidíš. Ja som kúpil PS3jku a za dva mesiace som ju daroval známym pre deti. Za tie roky na PC som si zvykol na vyšší štandard a obmedzenia na to, čo mi výrobca dovolí zapojiť, spustiť a hrať sa mi tiež nepáčili.
Destiny je zatiaľ podľa recenzí a let's play videí prázdna, repetetívna hra so slušným remeselným prevedením. A je len samozrejmé, že tvorcovia sa snažia aby sa chytila a udržala, pretože do nej išlo dosť penazí.
Určite by sa našlo pár konzolových hier, ktoré by hráči na PC brali, ale zrovna FPS na počítačoch nechýbajú. Od taktických simulácií až po strieľačky ala CoD. -
jebáci, tatrmani a buránci *15* *1*
-
No budiž jim to přáno, zaplatily tak ať si za své peníze užijí do sytosti. Jen si nejsem jistý že se jedná o info kterému je třeba věnovat větší pozornost než jeden odstavec v rámci bleskovek. *6*
-
Většina místních jsou jebáci, tatrmani a buránci. Hlavně, že mínuskují.
-
Hnisavý prispievateľ daj si už konečne pohov a ťahaj naspäť na sector.
-
áno....a vyhral si medzinárodný turnaj v Starcrafte 2...snívajte s nami....a ja že kto to naklikal desiatky mínusiek...ty, mantor a ´další PC zmrdi
-
Na konci prázdnin mě pohltila Dota 2. Kromě pár tragédů si nemohu stěžovat na sprosté chování hráčů. S čím sem se ale setkal hodně je odpojování. Je to docela škoda, protože jsem zažil několik zápasů, které se zdáli prohrané, ale podařilo se je zlomit spoluprací. Asi to není problém jen Doty ...
-
deal with..i don t care http://www.quickmeme.com/img/1f/1f798963cd2f6688fe07ff5ca2096459fceba0b6975247666946326c68de21e4.jpg
-
Ty mas PC? Mozna tak nejaky AMD, to se nepocita.
-
Nemáš argumenty a jen tu kopeš kolem sebe. Bravo.
-
Opět vedle. Protože se o mě ví, že mám X360 doma už nějaký ten pátek. Všechny okolo tady urážíš a pak se divíš, že jsi za pitomce? *7*
-
3 mega je dost ale podle toho bych asi neříkal že je hra úspěšná ps4 tady není moc dlouho a je na ní jenom pár her a konzolisté ruku na srdce, pochybuji aby měl každý doma více jak 5-7 her ohledně jejích ceny samozřejmě myslím cz/sk hráče, když to beru podle třeba alzy tak 7 her do ps4 udělá kolem 12k což není málo, jako jo pc hry taky něco stojí jenže když zrovna nejsou prachy, pořád si člověk může zahrát... btw ale Divinity bych bral na pc taky
-
ja ťa mám v paži...hru si nemôžeš zahrať, nehral si ju, tak odlez mastiť svoje polmiliardové AAA PC exkluzivity a nesmrď tu...
-
mám i PC, ntb, tablet...takže si mimo...dokonca som mal i 3DS a Xbox360....narozdiel od Veskoslava a ostatných 99% PC youtube smradov, čo nemajú šajnu o žiadnej konzolovej hre... *3* *14*
-
Neodpoví. Jako osobně bych si Destiny na PC zahrál, takových her přeci jenom není moc (napadá mě Warframe či Borderlands).
-
Snaž se víc. A potřetí. Chci ten důvod proč bych ti měl závidět Destiny. Ty tu vidíš někoho, kdo by ti to záviděl nebo nejsi schopen ustát, že ti někdo nadává na tvou oblíbenou hru ? Do PCčkařů ses tu začal navážet první. Jsi mimo.
-
Říká jeden z největší zamindrákovaných jednoduchých konzolistů, co se tady vyskytuje? To jako vážně? Občas si přečti, co jsi napsal. Jsi na stejné úrovni jako PC master a spol. Mimochodem největší hádky nejsou konzole vs pc, ale konzole vs konzole. Stačí prolézt německý Eurogamer, fóra Ubisoftu či diskuze u IGN. Nejhorší jsou hádky a obviňování PS4 vs Xbox One a následné hádky o ego, výkon, hry atd. Bohatě si stačí přečíst tvoje zvracení u Wastenland 2 či Divinity.
-
Poslouchat hudbu na youtube bez zaplaceni je kradez, tobe prijde normalni krast? V obchode taky krades?
-
ty si full r3tard a nikto ťa nikde nemá rád....s tými svojimi antipirát kecmi si vytočil i mŕtvych konzolistov...fakt odlez niekam...web pre otravných sraľov, ktorých ma každý na háku alebo do spolku počestných panicov, čo nikdy nepočúvali ani pesničku na youtube bez kúpenia *15* *15* *15*