Přejít na výpis diskuzí
Destiny každý den hraje přes tři miliony hráčů
13.10.2014 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
jestli to spravne chapu, tak hra se ti libi. tak ji hraj a usetri verejnost tvejch pubertalnich vyjevu.
-
Nedavno som čítal, že aby sa nejaká dobrá hra presadila musí byť dobrý marketing. Hier je ako maku a žiaľ hráč nemá čas každú vyskúšať. Jednoducho povedané hra môže byť fajn, ale povedzme je 200 hier a len pár má potenciál. Problém je, aby tie dobré hry hráči videli. Žiaľ aj dobrá hra môže krásne krachnúť, lebo o nej nikto nevie. Resp. v záplave hier sa hráč môže stratiť. Hra na seba si musí zarobiť. To je dôvod predobjednávok na hry a reklám na ne. Nikdy som si hru nepreobjednal a radšej som vždy čakal. Posledný podraz na hráčoch čo som si všimol bol menom Sacred 3. A podrazov neni málo len o niektorých sa verejne vie.
-
Clovek ma az dojem, ze hras svoju prvu MMO hru ;-)
-
Hehe, Kratos, ktory je zamilovany do PS4 nazyva PC waiting plaformou? Tak to uz chce velmi silny matros na toto *1*
Jaj, zabudol som, ze na PS4 to zachranuju tie kvanta remasterov a remakov a definitivne definitinvych verzii hier *14* -
Naopak. Plně ti přeju ať si za svých 60 dolarů hru pěkně užiješ!
-
Destiny je vynikajúce a nabité obsahom, nepočúvajte PC warez youtube detičky, čo závidia a smradia v čisto konzolovej novinky as obvious.
Tá hra, ale bude hlavne baviť ľudí, ktorých bavil Unreal Tournament, Diablo, Borderlands, či Halo...v podstate je to čistokrvná multiplayer hra, kde sú singel len mapky z mulťáku, aby ste sa nelevelovali a zistili základné princípy.
Hra začína až levelom 20, čo je maximálka...ak chcete ísť vyššie zistíte, že potrebuje ísť plniť raidy, strike misie alebo ísť do bohatého a maximálne vyladeného a zábavného mulťáku, kde je CTF, TD, každý proti každému a všetko ultra zábavné a rýchle...žiadna frustrácia z týpkov, čo to drtia 100 hodín a dajú vám headshot z polky mapy...nič také nehrozí...hra je perfektne vyvážená a zábavná...
Bungie sa o hru príkladne stará a každý týždeň pribúda nejaká nová singleplayer misia s tuhým bossom na konci, nové módy v mulťáku, nový gear, nové bounty, nové strike a crucible misie.....a zadarmo...DLC samozrejme budú, ale i bez nich je to absolútne plnohodnotná kváziMMO multiplayer strieľačka na 100vky hodín zábavy -
To těžko. Ať už je názor na tyhle hry jakýkoliv, určitě za prodeje nemůže pár set melounů za reklamu.
-
Ježiš... tady je zavistivejch Pc hráčů *13*
-
Ľutujem každého jedného z nich...activision si namastil vrecká a mám takého tušáka, že v tom miena pokračovať ďalej a tupé stádo bude ochotne platiť aj naďalej za season pass obsah, ktorý hra už dávno na disku má. Mimochodom bungie a ich ako taká reputácia, ktorú doteraz malo a budovalo si ju pracovito, bola týmto titulom úplne a absolútne odrovnaná.
-
A víš o tom, že konzole způsobily globální oteplování? *8*
-
Ale takhle RPG driv vypadaly, nez se z nich diky konzolim, staly obycejny akcni bojovky.
-
Tak taketo nepochopenie a nesplnene ocakavania sa teraz prejavuju v Diablo 3. Hraci namiesto fixnutia zakladnych veci, ako su legendarky, sety a progres postavy pozaduju stale novy content a nejake prijebane sutaze na cas a branenie pozicii, ako v nejakom skautskom tabore. Lenze to uz nebude ARPG - to bude koniec Diabla... Uz nech konecne vyjde ten datadisk na WoW, nech idu niekde do pecka a nekazia legendarnu hru *7*
.
sorry za offtopic, nemohol som si odpustit... -
Keby si nebol taky zaostaly jedinec, tak by si vedel , ze Divinity je z Belgicka ;-)
-
Troll Score: 1/10
-
jaký mmo? jde mi čistě jen o tip na náký fajnový mmo, nemám co hrát *3*
-
áno a rovnako je to s Divinity a Wasteland 2...podpriemerné klišovité zdĺhavé RPG, ktoré len vykrádajú a kopíruju povrchne staré legendy a zabudli sa 10 rokov v čase....holt na waiting platformu, kde nič poriadne exkluzívne nie je, treba brať i lacné budgety...
-
Tady jde vidět výsledek masivní reklamní kampaně na průměrnou hru. Smutné.
-
teba to zaujíma, keď reaguješ *14*
-
Však můžeš přestat. Bude klid.
-
zatim tu vidim jenom jednoho idlota,dokonce mu nestaci ty svoje blitky napsat jednou musi to tu psat nekolikrat a presto to porad nikoho nezajima.
Proste traged no