Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jam97
    Já nechápu co je na té hře tak výjmečné, betu jsem zkoušel a prostě je to velká střílečka, nevidím v tom nic extra, prostě marketing a zase marketing..
    • Je to podprůměrná koridorovka, která jakoby vypadla z roku 2003. Leveldesign je špatný, AI je špatné, multiplayer je nezáživný.
      • Jam97
        tak tak, jestli chcete brutální FPS řežbu na obřích planetách,která vás jen tak nepřestane bavit, měli byste skočit po Planetside 2, co navíc, je zdarma :)
        • Hmmm,ale to je zamereno na uplne jiny typ hracu. Planetside 2 je ciste PvP hra. To spise tu hru co zminuji vyse -Defiance. Je zdarma,je scifi,je to otevreny svet s auty a je to yazmereno hlavne na PVE. PVP jen okrajove.
    • Vyjímečné jsou nepřeberné miliony na marketing. *13*
    • Mimochodem-jde o PVE strilecku (neco jako Defiance) nebo PvP strilecku (Planetside)?
      • Jam97
        Podle BETY je to hodně PVE
        • Ono je to napsane i v clanku. jen mi to uniklo. A taky jsem prehlid ze je to jen na konzole. Takze si muzu nechat zajit chut.
      • Z videa soudim ze jde spise o PVE. To by me mohlo bavit.
  • Planetside 2 all over again :D
    Nechapu ten "humbuk" okolo teto hry...
    • h0p3
      Tohle nemá s Planetside nic společnýho. Achjo buď si to zahrajte nebo mlčte.
    • Podle mě ani moc ne, tohle je spíš PvE, zatímco v Planetsidu PvE neexistuje. Pořád teda nepochopím, proč Destiny označujou jako MMO, když většinu času se stejně hraje PvE.
      • MrSanta
        To je právě ten problém - Bungie Destiny jako MMO neoznačuje a nikdy neoznačovalo. MMO tomu začali říkat hráči a herní novináří (někteří) je v tom vydatně podporují. Bungie se několikrát vyjádřili že nedělají MMO, ale moc to nezabralo *1*
      • A PVE se neda hrat jako MMO? Vzdyt 95% MMORPG na trhu jsou hlavne Pve hry.
  • MidnighT91
    Co je na té obloze tak "nádherné" ty neustále se opakující mraky co jdou do všech směrů???
    • Magister_Peditum
      To by mě taky zajímalo.
    • Veskoslav
      Když se teď dívám na počasí v 1. Stalkerovi samozřejmě s módem na počasí, tak tohle je hadra.
    • Asharak
      PR jak jinak *5* *6*
      • Vzhľadom na to, koľko článkov o tej hre je, musí to byť komerčný úspech.
        Aj keby to mala byť priemerná strieľačka. :)
  • Hrál jsem betu asi jen dvacet minut a musím říct, že teda pěkná nuda. Sterilní online FPS s nezajímavými nepřáteli (hroznej design jednotlivých příšer, jsem snad ve školce?), těžkopádným pohybem (to má simulovat reálný pohyb nebo jak? akorát to otravuje) a nezáživným pocitem ze střelby. Jediné, co se mi opravdu líbilo byl úvodní filmeček (!) a stylový interface. Ale vše ostatní *11*
  • Předobjednal sem si Destiny Limited edition protože mě hra v trailerech ohromila a ta edice se mi líbila opravdu hodně. Když se spustila beta a já si ji zahrál tak po úvodním filmečku a první misi sem si říkal že to bude naprosto úžasná hra, ale jak sem postupoval dál a dál tak mi přišlo že se mise opakují a tak mě to přestalo bavit. Po rozhodování sem objednávku zrušil a radši si budu šetřit peníze na nové AC U a hlavně třetího Zaklínače. Pro mě to je důkaz že onlinovky nikdy nemůžou být lepší než klasický singleplayer *4*
  • Celou betu jsem byl v podstate nadsenej. Z velky casti proto, ze jsme necekal jak az me to chytne (a uz vubec ne, ze mi to strileni skzre gamepad pujde tak pekne od ruky). Star Wars efekt me od ty hry ale nepustil. Mise jsem hral vzdy sam a na hard a tim jsem v nich nasel i kyzenou vyzvu. Vlastni lod, pohyb vznasedlem po otevrenem prostranstvi—super. Zadavany mise v ramci prozkoumavani opet vyborny a krasne na sebe navazujici a prostredim provazejici. A vizualni cistota uvodu me taky FAKT potesila.

    K online kooperaci a kompetitivnosti. PVP areny a herni mody me nebavili a ani nejsou nijak smyslupne ukotvene v pribehu hry, tudiz jsem se jim vyhnul docela. Kooperace funguje naopak skvele pri pohybu po otevreny lokaci, kdy nastavaji herni situace/udalosti ve kterych si clovek sam poradi vazne jen ztezi. Jsou pestry a zabavny. A multiplayer fungoval skvele i u jediny Strike mise v bete a to ve starym Rusku. Tri hraci, hromada nepratel a intenzivni akce—skvely.

    Jenze behem bety (ve chvili, kdy jsem zrovna hral) se zpristupnil i Mesic. A ten me oproti dosavadnimu obsahu vylozene zklamal. Ocekavas mesicni planinu a idealne i akuratni gravitaci a pak uvidis neco docela jinyho—velmi clenitou geografii, planinu videnou jen za hranici tobe vytycenyho koridoru pusobnosti, po ktery behas stejne jako po Zemi. Smula. Na pribehovy ukol jsem se proto vykaslal (byt mise/ukoly ve hre funguji vyborne, krome momentu kdy pride rec na temnotu, bla, bla, svetlo, posledni nadeji, bla, bla, bla) a pustil jsem se do prozkoumavani mesicniho prostredi. Nakonec jsem zkoncil v obrim mnohapatrovym emzackym komplexu, kdy jsem sel porad hloub a hloub nezazivnym prostredim, kazdych par pater znicil nejakyho vetsiho nepritele a to bylo cely (jen asi v patym patre byla odbocka s neprateli vysokych levelu daleko za ucinosti mych zbrani). Na konci pak byly zavreny dvere. Nejspis tam hrace maji zavest zajimave ukoly, ale bez nich to vypadalo jako tradicni schema mmo hernich raidu (byt je nemuzu znat, protoze mmo nehraju, tak asi takhle nejak si je predstavuju) jen v podani Destiny. A to je zakladnim kamenem meho zklamani.

    Jinak me vubec nebavi vybaveni pro vysoky levely, byt je mozny, ze ve hre jsou i jiny, nez ktery byli k videni u vendoru v Toweru (prebarevny a prelesteny plastovy paskvily).

    Celkovej koncept funguje skvele (zaroven s hladem po podbny hre), jen by se to rozohodne dalo udelat daleko lip.
    • Mesicni PLANINU ? Ve videohre? A tam by podle tebe byla jaka gameplay?

      http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/2-lunar-surface-of-earths-moon-stocktrek-images.jpg
      • Nadpozemska
  • Gamesa je to dobra, ale cekal jsem rozhodne vice.Mise me prisli trochu nezazivny a nudny, hra me prisla i ponekud lehka a to i na hard, kdyz jsme pak sli ve trech, tak na me kolikrat ani nezbyl nepritel, proste padali jak mouchy a vyzva zadna.Co me rovnez zklamalo byli bossove, mohli je udelat trochu napaditejsi, treba nejake kolosy u kterych by hraci museli i trochu spolupracovat a premyslet.Ze vseho v bete jsem mel pocit, ze uz jsem to videl nekde jinde a i lepe spracovane a pokud se potvrdi, ze obsah bude v plne verzi skutecne tak zoufaly, tak to za plnou cenu opravdu nestoji.Co me potesilo byla krasna hudba, ale pribehove to bude tezky becko, trocha humoru by neuskodía.
  • niceguyfromrussia.ru
    vyzerá to príliš priemerne :/ nechápem ten hype okolo hry, moje pocity s bety sú nemastné, neslané aj ked hra to zla nebude
    • Jam97
      Takhle si dělá hra sama sobě špatně, člověk si může vzpomenout na Aliens : Colonial Marines o kterýc se taky hlásilo, jak bude boží. A skutek utek. I když s ohledem času a bez takového toho očekávání zas ta hra není tak strašná, ba je dokonce nadprůměrná, ale v době kdy měla vyjít tu bylo extrémní očekávání a výsledek tak nedopad. A Watch Dogs jak by smet.
  • Hehe, koukám že komunita games se svojí inteligencí stále nenechá zahanbit :D
  • The hell did I just read?!?! Jen tak mimochodem - hned v první větě chybí dvě čárky *7*

    No a ted ke hře. Když opomenu fakt, že jsem naprosto levej na hraní prakticky čehokoliv na gamepadu (kromě závodních her) a tudíž jsem si hru nemohl užít, protože jsem pošel u každýho sebemenšího souboje, je zde pár věcí, kterých jsem si nemohl nevšimnout. Vůbec nemůžu souhlasit s tím, že by na Země v podání Destiny byla něčím zajímavá. Zprava doleva, zhora dolů je to upe ta samá žlutá planina s hafem trosek. Budovy jsou taky všechny stejný, nepřátel jen jeden druh. Nedokážu si představit, že bych v této jedné lokaci měl strávit třeba 30 hodin.

    Úkoly byly primitvní, krátký a často se mi stávalo, že lokaci předemnou vyraidoval už někdo jiný a tudíž mi splnění úkolu zabralo tak 4 minuty a 0 vystřílených nábojů...

    Hype kolem Destiny je..prostě hype, nafouklá bublina. Je to totéž jako Watch Dogs. Hra, která bude úspěšná díky PR a masáži mas lidí, nikoli díky svým kvalitám. Trošku mě to mrzí vůči jiným hrám, které naopak mají vysokou kvalitu, ale nikdy se jim nedostane takového uznání, jakého se dočká tato *
    • Já z toho bohužel taky čí dál víc pěknej prů sera. Dávám tomu tak dva měsíce slávy. Pak už bude jen uměle udržovaná informovanost o nových lokacích a super módech a dalších "vychytávkách" kterýma se budou snažit tvůrci chytat jak tonoucí slámky.
      I přes to, držím palce. Když opadne hype, zbyde jen VÍR, naděje a láska...

      P.S.: redakci...sofistikovaný filtr, nevzal mi "prů spodní podtržítko ser"
      • he, zeby RD lover... Kapitane Pisoare *5*
    • cumpi3
      Já bych k tomu připojil některé Bungie fanatiky, kteří slepě milují vše, co Bungie udělá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit