Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://destinynews.net/understanding-destiny/ nic vic neni třeba řikat, jako po tydnu recenzovat hru když ji rekator buď vidi z pendolina nebo jen proleti je uuuurčite ta spravna forma recenzovani :D
    • I kdyby čekal tyden to hodnocení sedí ...
  • Mato1987
    Kedže sa hovorí, že opakovanie je matka múdrosti tak ešte raz
    "Smiešne na tomto celom umelom nakašírovanom titule z názvom destiny je to, že je to len obyčajná strielačka bez štipky nápadu a ešte k tomu s túpými nepriateľmi, ktorí sú niekedy, hlavne bosovia neskutočný žrúti nábojov (tzv. "bullet sponge"). Je tam jednoducho vidieť, že autori sa nevedeli odtrhnúť od monotónneho konceptu ich predošlých nudných hier a potom to takto dopadlo. Destiny je jedna z najmenej inšpiratívnych a najviac nudných hier aké kedy za posledných 10 rokov vyšli. Kto vie, možno ju ešte tento rok prekoná kál of djuty keď predá obchodom a partnerom hru za tri kvadriliardy dolárov. "
    Citát: Mato1987 | 11.9.2015

A k tomu by som ešte rád dodal, že som nesmierne rád, lebo takmer všetky tohtoročné triple A hry, ktoré mali takýto obrovský mamutí rozpočet dopadli v hodnoteniach ako priemerné hry, po ktorých po pár mesiacoch ani pes neštekne. Možno svitá na lepšie zajtrajšky keď si mamonári konečne uvedomia, že vrážať do PR kampane a marketingu toľko zbytočných prachov je absolútny nezmyseľ a konečne sa budú finančné prostriedky používať na samotný vývoj, rozvoj a inovácie v hrách samotných.
    • bohuzel i kdyz jsou ty hry uplne velky tekuty hnedy,tak vydelali stovky milionu,takze ==> vic do reklamy a min do hry se porad vyplati,ovecky totiz nakupujou,co jim do hlavy nakukaji
  • Jack1947
    Inu, to dopadlo podobně jako seriálová odnož hry podobného charakteru(Defiance), tahle je alespon hezčí ovšem to nebrání v dalším rozvoji prašule to jistí. Číslo tentokrát nemile překvapilo, tak fandové si přihodí +2 k dobru. *4*
  • Caute mam tuto hru a nejde mi pustit...mam ps3 a ked mi nabehne prvy screen kde mam dat X tam ho dam a ukaze sa mi nieco Download a dalej to nejde...skoci mi tam nejaky error...ps3 mam pripojenu na net cez wifi...vcera som to kupil nove a nejde mi to
    • To je onlineovka kamo a ty evidentne nemas doma wifi :) ..Chce to po tobe stahnou updaty ..
      A z tech pc ckarskych hateru uz je mi na tehle sztance na bliti .. cim dal horsi s deckama
      *11*
    • máš zaplacený PSN +?
      • na ps3 nemusíš mít plus
    • Zkus se nejdriv pripojit do ps store, jestli mas nejnovejsi firmware
    • njn, konzole, vlozis disk a hrajes *5*
      • TheGGG
        njn, co potom destiny na PC *1*
      • ale ja mam konzolu PS3 a ked dam disk tak to nejde
        • sorry, to bol sarkasmus *5*
          • kennyB
            Jo, není nad to psát sarkasmus, když někdo požádá o pomoc *7*
  • snad nejhorší recenze co jsem tady četl. *11*
  • Nejaky hry si uz pamatuju. Tohle je absolutní shitarna nejvyšsího kalibru. Tady máš nudnej základ, a hru si vlastně dokupuj za další a další love. Dlc hru vylepší, vice zábavy, dobrodružství..a zas prd. Ale dalsǐ´ dlc budou lepší, slibujeme.. a zas prd.
    Jako kdyz dva koktaví dělaj rýč a dohodnlu se, že tentokrat to udělaji místo rýče motyku. Druhej neví jak na to ale první vi. až ře ře řeknu do dost : a tak bouchaj bouchaj : do do do do dop*če zase rýč.
  • Jestli se bungie rozhodne vydat Destiny i pro PC, tak bych rád doufal, že to udělaj jako v GTA V, nebo jiných hrách, třeba Metro Redux, že tam bude celá verze, ale i se všemi DLC a vylepšeními a opravou celého toho nemastného designu FPS RPG O hry pohromadě..protože PC verze samozřejmě výjde (musí, aby si bungie mohlo zkusit náhradou šplhnout u PC gamerů) a bude to snad už po několika dlc, takže by je neměli znova vydávat postupně.. jinak začnu v duchu litovat, že jsem chtěl, aby Bungie pokračovalo v Halo a né 343 ind. za ně.. *6*
  • http://www.youtube.com/watch?v=br_FQP2v61A *16*
    • Hot Shots box scene *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit