-
mmo na konzol si nedokazu predstavit i tak pouzivam velkou cast klavesnice a hra delana na gamepad v tomto zanru by me totalne nebavila. Komunikace s hraci je podle me klicova v prozitku z mmo jinak muzu hrat singl zejo:)
Mam dotaz hru moc nesleduju jen par videjek, planuje se i na PC s prekopanym ovladanim pridanim chatu atd? nebo je to vec ciste zamerena na konzole? -
-
Přijde na pc ale až si kvůli tomu koupí milion zoufalců nové konzole *1*
-
-
Vůbec se nedívejte na hodnocení pokud váháte s koupí. Hratelnost je úplně skvělá. kdo chce tak se může podívat na mé pvp video http://www.youtube.com/watch?v=-MZ0bd_0g4k
-
-
nato se neda divat, jak mohou lidi pro boha hrat fps s gamepadem
-
-
Aspoň nějaká výzva když už je to ultra easy.
-
-
No to PVP vypadá jak Planetside 2, a to si můžu zahrát zadarmo *2*
-
-
pššš *1*
-
-
vždyť to dostalo 6/10 proboha, co se ti na nadprůměrném hodnocení nelíbí?
-
-
6 z 10 je naprosto neobjektivní. Watch Dogs schytalo sedmičku a naprosto nezaslouženě. Nazvat WD nadprůměrnou hrou je nesmysl.
-
6/10 je nadprumer na stupnici citajici 10 moznosti hodnoceni. Pokud si ovsem spocitas realny prumer - to znamena realne hodnoceni her zde za posledni napr. rok, prumer uvidis na nejakych 7/10 - to je prumerna hra recenzovana na games.cz. Rozhodne ne 5/10.. Takze je to podprumerne hodnoceni.
-
U AAA hry je 6/10 solidni prusvih. Tech zklamani roku nam pribiva, WD, ted Destiny. Co bude dalsi?
-
-
Proč WD?
EDIT: Aha, jasný.. Watch Dogs.
Já myslel Walking Dead, ale to, že jsem si na Watch Dogs ani nevzpomněl, hovoří samo za sebe. *15*
-
-
-
-
6/10 ?? Čiže reálne max 3/10. Vychádzam z konzolackych hodnotení pre konzoloidnych jedincov,keďže LoU dostalo 10/10 ,ale reálne malo dostať max 5/10.
-
-
Povedal kto, ze "malo dostat max 5/10."
-
-
To počítá ten, kterej ani jednu z těch her nehrál, ale přesně ví, jaké číslo měla ta, či ona hra dostat *3*
-
-
-
Cau koupil destiny ale pise mi to chybu pripojeni serveru hnedka na zacatku nevi nekdo co stim ?? Je to na ps4
-
Osobně si myslím, že recenze vyšla dost brzo. A to se promítlo i do hodnocení. Loading možná některým z patchů zkrátí a to samé i s lootem. Desítková hra to asi není, ale tu osmičku by si podle mě zasloužila. Škoda *9*
-
-
Recenze vyšla na vydanou plnou hru. Pokud by to zůstalo v nějaké betě, tak by se dalo argumentovat tím, že se to možná někdy časem opraví, vylepší.
-
-
To sice ano, ale jako recenze na MMO je to asi brzo. Za jak dlouho byla recenze na takovou Defiance, nebo jinou MMO hru???
-
-
Tak u MMO podle vyjádření v podcastech se opravdu čeká, až se nějaké věci vyladí (a taky se většinou čeká, protože redakce třeba nedostane recenzentskou verzi, ale čeká na oficiální vydání jako každý..). Ale Destiny není (podle vývojářů) MMO a asi nějaká recenzentská verze byla (možná by redakce mohla doplnit info?), tak se hodnotilo, co bylo v rukou a jak už se na games několikrát polemizovalo - hodnotí se hra, jaká je a ne jaká by mohla možná někdy být, až se vydají dlcčka....
-
-
To je fakt, že vývojáři Destiny jako MMO neberou. Ok, beru zpět *3* To doplnění infa by bylo super *3*
-
-
-
-
-
Za mě 8/10 hlavní kámen úrazu vidím ve velikosti hry a průměrnému příběhu ale co se gameplay a PVP týče jsem až na maličkosti spokojený. A k hypu týče lidi ale no tak každý trochu soudný člověk si RP žvásty odfiltruje
-
-
JO! ... nepodcenuj temnou stranu sily :)
-
-
Obi-Wan has taught you well.
-
-
Nepodceňuj sílu marketingu a reklamy obecně. Ne nadarmo tohle živí spousta lidí. *3*
Jasně že chytřejší člověk si dost odfiltruje. Ale pořád je tu to povědomí o hře, které se pomalu ale jistě buduje. Když se o něčem mluví, lidi to začne zajímat a postupně se u nich může vypěstovat zájem. Tak to bylo vždycky. -
-
Pokud o něčem vím, že to je kravina tak ani všechny síly úlisného marketingu a podvědomí miliard mě nepřesvědčí pěstovat zájem :) Jde o umění říkat: "ne" :)
-
-
Jo, ale když se na to podíváš statisticky, tak prostě marketing jako ekonomická veličina smysl má a tahle hra je tomu zářným příkladem.
-
-
-
-
Destiny je více než kvalitní hra příslib do budoucnosti. Pokud budou tvůrci na hře nadále pracovat, budou třeba co půl roku vydávat nějaké DLC s novou lokací a novými příběhovými misemi, může se třeba za dva, tři roky říct, že je to povedená hra. V tuto chvíli je bohužel na můj vkus moc prázdná. Nabízí málo lokací, málo možností, jak hrát. Je také plytká, dělá do všeho něco, ale nic nedělá pořádně.
Např. 80% hráčů to hraje čistě jako single a pak se diví, že je to nebaví. JENŽE tahle hra není na single stavěná, nemá dost kvalitní příběh, nenabízí zajímavá místa k navštívení a celkově jako singleplayerová hra má prakticky jen krásnou grafiku a dobrý dojem ze střelby. Oproti tomu je menšina hráčů, kteří hrají jen PvP, případně obojí. Pro tyto hráče hra nabízí mnohem víc zábavy, ale zase to, co dělá, nedělá nejlépe a např PvP v CoD je lepší.
A v tom vidím hlavní problém hry - snaha vývojářů nabídnout "vše" s výsledkem, že nenabízejí nic. Resp. ze všeho trochu. Stačí se podívat na Titanfall, ve své podstatě podobná hra, taky kolem ní byl celkem hype, ale od začátku se profilovala jako multiplayerová střílečka a tvůrci vzkazovali hráčům, že pokud vás multák nebaví, tak tahle hra vám nenabídne nic, kvůli čemu by vás měl začít bavit. Podle mě, kdyby se v Bungee postavili k Destiny stejně, dopadla by ta hra mnohem lépe.
Ač to někomu možná přijde absurdní, nabízí se srovnání se závodním The Crew, které možná dopadne podobně. Dle bety soudím, že hra se toho snaží nabídnout tolik, až vlastně nenabízí skoro nic... aspon je tu naděje, že finální verze bude lepší, stejně tak jako u Destiny je naděje, že za dva rokyto bude mnohem plnější, než dnes. -
-
Nikoho nezajima, jaky ma nejaka hra prislib do budoucna. Co je za to bludy, prosim te? Hra kdyz vyjde, tak vyjde a jako tovar se tak hodnoti, nazdar. Tvoje naprosto zcestne uvazovani o nejakych prislibech je naprosto pitome, to je neco jako kdyby nejaka nula vydala 2D rozmernou rubacku a tvrdila, ze postupem let se to premeni v Mass Effect. Jsi hloupy a priste se prosim zamysli nad tim, co tu placas.
-
Chytnu se konkrete toho ze 80procent heaje Destiny jako single... Kdyby hra umoznila snadny verbovani ve meste nebo na orbite problem by byl vyresen.
Je to jako by se znovu snazili vymyslet kolo. Jetady již mraky funkčnich modelů a dokonce funkcní který jsou opravdu potřeba aby ve hře byly zakomponovány. -
-
Lidi hrajou single, protože tam je. To máš to samý jako Battlefield. Single je tam na nic, ale lidi to kvůli tomu koupí a pak nadávají, že to trvalo 6 hodin a bylo to hrozný. A tvůrci na to odpoví, že ale to je primárně onlineovka. Dát nekvalitní single do online hry je jen marketingový tah tvůrců na navýšení prodejů
-
-
No dejme tomu, ale i když mam 10 pratel v ps tak z toho ma destiny 6 lidi a kdyz hraju ja tak sou online 3 ze všech a kdyz se zadaří tak hraju aspon s jednim z nich.
Co ale chci rict .. Je to teda online mmo nebo single napul mutli ci co ? Protoze singl stoji za prd. Kdyz uz bych rad hral s lidmama.tak jenom se kteryma mam v pratelich... multak tady neni moc sranda, resp jsou zabavnejsi hry co maji lepsi pvp nebo aspon me osobne bavi vic. At uz blbej battl nebo TLoU.
Tady chybi invitace na jednotlivy mise, ci pvp. -
-
No a to je právě ono. Single s dodatečným multákem to není ani za nic, na to to nemá atributy (jak jsem už psal výše). Je to prostě multák, podobně jako Titanfall, do kterýho přidali single (aby se neřeklo a aby se to líp prodávalo). Jenže takhle to většina lidí nechápe. Koupí si to jako single, hrajou to jako single..
A jinač jak jsi zmínil ty přátele - ono je to taky o tom, že máme teprv týden po vydání. Ted je ten největší boom, kdy si to nejvíc lidí kupuje a nejvíc lidí to hraje, takže to možná není 80:20, ale 50:50. Ale ti, co si to koupili primárně kvůli singlu, ale hrajou i ten multák, budou postupně odpadávat
-
-
-
-
No nevmi The Crew me dost bavilo, stravil sem v bete 12 hodin projel Ameriku, a uzival si. Nebudu kupovat na 100%, pockam na recenze, ale tesim se snad nebudu zklamane. Crew nabizi to co tu douho nebylo, zavody jako stary NFS MW, s tuningem atd. Navic je parada prejizdet z ruznech klimatickech pasem sem a tam.No uvidime, ja se na The Crew tesim
-
-
Mě The Crew taky velice bavilo, ale zděsil jsem se, když jsem odjel 6 závodů a poslalo mě to do CHicaga, po dalších 3 závodech zase víc na jih a po dvou hodinách jsem měl projetou jen kampaní čtvrtinu mapy. Pokud by to takhle pokračovalo dál, tak by kampan trvala +-10 hodin, což je na závodní hru strašně málo. A co pak? Jezdit bud furt dokola tytéž závody, jezdit online a nebo jezdit jen tak po mapě. Všechno z toho je zábavný jen po určitou dobu. Přitom je tam obrovský potenciál a popravdě jsem se těšil na to, že když je tak velká mapa, tak tam budou dlouhé závody, které budou trvat třeba půl hodiny a nebo i víc (viz. TDU, kde jsi jel závod přes celý ostrov)...
-
-
Jo rozumim, ja moc zavody nejezdli spis se toulal krajinou, a objizdela pamatky :-). Zavody pres cele kontinet tam budou, nejdelsi by mel by 45 min. Uvidime pro me bude taky dulezita podpora volantu, pac v bete me nejak blbul, bez volantu nehraju.
-
-
Já si nechtěl pokazit ten budoucí dojem z prozkoumávání, takže jsem jezdil jen tam, kam mě kampan zavedla a pak jsem si zajel do Miami *4* Nikdy jsem neměl tak skvělej pocit ze závodní hry, takže i proto se trochu obávám, abych nakonec nebyl zklamanej. A představa, že na to budu ještě 2 měsíce čekat... xD Jinač odkat máš tu informaci o délce závodů? Já jsem psal post na forum Ubisoftu a pár lidí tam se mnou souhlasilo, ale spíš jsem doufal v nějakou reakci vývojářů, ta bohužel nepřišla. Jinač jsem to jezdil na gamepadu, ten mám celkem vymasterovanej, jezdil jsem na něm docela úspěšně i rFactor, ale je mi jasný, že volant je základ .)
-
-
Taky když jsem tam na severu jel z Chicaga do Detroitu, byl podvečer a vyjel jsem z lesa na Peninsula Bridge, tak jsem byl naprosto unešen, až jsem musel zastavit a prostě se jen rozhlížet. Tak jsem aspon rád, že jsem objevil člověka, kterému se to taky tak líbilo xD Co jsem četl dikuse, tak většina lidí na to hodně nadává .(
-
Ja byl v New Yorku, ve Vegas, v Miami , v Grand Canyonu, byla to parada. Pocit kdy sem jel po Brooklynskym most, a zovna svitalo, mezi pilirema se mihaly paprsky slunka, to byla parada. O tom zavodu to myslim rikali v gameplayu na Hrej.
-
-
-
-
-
-
Byvaly casy kdy jsem cekal na recenze o hrach jako na bozi smilovani, v dnesnich dnech je mnohem lepsi proste zkusit to, co se mi zda zajimave. Nebot tato hra mi nabidla presne to co jsem chtel.
Akcni FPS s lekymi rpg prvky, post apo atmosferu, krasnou a detailni grafiku, vyladenou ovladatelnost, zajimave zbrane se kteryma me bavi poradne rezat, a hlavne vyhulenou akci jako kdysi v UT nebo Quakovi 3.
Pravda, ze pod nazvem destiny, jsem mel pocit ze tam bude pribeh, ktery si zaslouzi nazev destiny.
Ale obejdu se bez nej, nebot je spouta dalsich her, ktere mi jej plnohodnotne nabidnou. A u diabla prvniho jsem taky prosedel spoustu dni a o pribehu nema cenu ani mluvit(ne v dnesni dobe) :)
Jako kazda hra, neni pro kazdeho.
Spousta lidi si od toho slibovala buhvi co, a slepe si predstavovala veci, u kterych bylo jasne uz bete, ze vam je hra nenabidne, a potom nadavaj na hype, a marketing a dalsi blbosti za ktere si muzou sami.
Na tuto hru jsem musel pracovat okolo 11 hod, odehrano mam pres 20 a jeste jsem nebyl ani na venusi. Takze za me se investice vyplatila, a jeste mnohonasobne vyplati.
Trvanlivost teto hry zalezi na obsahu ktery bude rozvije. Pokud nebudou pribyvat nove lokace planet stalych, pokud nebudou pribyvat planety treba i mimo nasi soustavu (nemusi jich byt desitky,staci deset :) ), a taky hlavne kolonie, nebo moznosti jako se podivat treba vice do toho opevovaneho posledniho mesta na zemi, (ja ho proste chci videt vice zblizka) a predmety a nove napady, tak se z teto hry stane pouha sci-fi odreagovacka, kterou v budoucnu vymenim za nejakou podobnou... vse ukaze cas...
Co ve hre vazne postradam je textovy chat nebo rychla textova komunikace, treba jako je v DC universe online,GTA5. Co ve hre obdivuju je Sparrow :)
Takze za me 85%, (promenlive podle planovanych obsahu ) -
Je to prostě srajda ostatně jako všechny multiplayer only hry. Honit se s dalšíma magorama po mapě to je fakt zábava. Není nad pořádný singleplayer...
-
-
dokud nezačnou vývojaři makat na pořádný AI, tak bude hraní proti živejm lidem vždycky větší sranda než proti botům, jenže AI je stejná už někdy od prvího Half Lifu, jasně tenkrát sme si z toho sedli na p*del že nás nepřátelé uměj oběhnout, krejt se a hodit po nás granát když se krejem my.. jenže to bylo před 15 lety a od tý doby moc novýho nepřidali
-
-
Multiplayer je vsade na jedno kopyto, nehovorim ze je to zle no wow a jeho klony mi prijdu to iste v inych farbach, cod a klony tak isto.
-
-
-
Lol, video z nějaké heroické misse *4*
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b9d0SXbQIY8
Kdo u toho neusne, může dát plus *4*