Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    No když jsem o tom slyšel poprvé a viděl ty super sestříhané videjka, tak mě to celkem zaujalo. Ale když jsem viděl pár dní zpátky gameplay, kde hra vypadá jako Borderlands, akorát levnější (vlastně ona moc levná není), tak mi ani nevadí, že to třeba, snad, nevyjde na PC.
    A nad hodnocením jsem se fakt příjemně pousmál. Vzhledem k hypu jsem nečekal nic horšího než 10/10. Gamespot hodnocením překvapil, IGN vůbec.
  • Veskoslav
    No u mě v okolí je se hrou spokojenost. Většina to stejně má jako odpočinek po práci ve skupině lidí, co znaj.
    • Mě taky baví, autor recenze podle mě nedokázal uřídit svoje očekávání.

Za mě 7/10 po vydáni, ale s postupně přidávaným (zdarma) obsahem, už dnes 8/10.
      • Krescz
        a zitra 9/10 protoze dostanes super golden zbran a taky peta
        • A o víkendu 13/10
    • nejako si tych 50€ musis obhajit, pred zrkadlom :)
  • 6/10? nevadi, celkem asi treti hra na konzolovepc, takze vyprahli krabickari to stejne budou kupovat jak zjednany *5*
    • ucho
      PS4 mám, ale Destiny jsem rozhodně letos ani příští rok kupovat neplánoval. U her zaměřených na multiplayer se přesně něco takového dalo čekat. Tím tedy neříkám, že je to špatná hra, ale prostě u tohoto typu ukáže až čas, jak to s nimi bude...
  • Hra se mě z gameplay záběrů velmi líbila, takže někdy kupuju určitě. Navíc, od Bungie můžu všechno. Teďka dohrávám serii Halo a je to opravdu výborný.
  • Musim mit pripojeni na net,kdyz chci hrát hru na ps3?
    • tak urcite, kdyz cela konzole je jeden velkej hw klic od sony, zlaty drm, to je jenom soft *6*
    • kennyB
      Jo.
      • Dik...to me nepotesilo :)
        • kennyB
          Nemáš zač *3*
  • hrál jsem to u kamaráda na PS4 a neříkám, že to je nějaký zázrak ale rozhodně je to lepší než BF nebo COD prostě na střílečku mě to příjde dobrý...kdyby tam bylo více aktivních abilit a hlubší rpg prvky opravdu bych tuto hru konzolistům záviděl :-)......a hodnocená mě příjde jako úlet to že hra byla přehypovaná je každýmu jasný ale to by nemělo snižovat její hodnocení. Metacritic mluví za vše.......ale indiefilové zde na games prostě na "velké hry" mají přísnější metr...(nic proti indie hraám ale tady se to malinko přehání)
    • jj, mluvi za vse, od hracu na xbone 5.6 a na ps4 zavratnych 6.6 metascore, gj *5*
      • tady pisou 77 *1*

no nic proste me to neprislo tak spatny...
    • eStar
      Na metacriticu má destiny 6,6/10.
      • eStar
        No minimálně to odráží kvalitu jakou mělo D3 při startu.
      • D3 má zas 3,9 a rozhodně to neodráží její kvality.
        • 3.9 za grindovacku je uctyhodnych

to ale ty zavisli na grindu asi nikdy nepochopi *5*
  • Spratekk
    Co to je za lži v recenzi? Složité vytváření fireteamu atd... dobře se tu ovlivňujou lidi :) Prostě to jde naprosto logicky těm, co maj konzoli zažitou pod kůí. O nedostatku obsahu mluvit po týdnu u onlinovky kde za poslední týden přidali hromadu obsahu je taky docela vtip... Číst to nebudu, ale pár hovadin jsem si všimnul na první pohled... 9/10 a to jen za relativně malý lokace planet. V DLC přibudou další planety, takže časem možná i ta 10 bude reálná.
    • Spratekk je tipickej příklad debila - jasná cílovka téhle hry...
      • Spratekk
        Mě si do huby neber kloučku. Nejsem tvůj vrstevník
    • Keyz
      Jen k tomu obsahu.

Ano hra se hodnotí v tom stavu v jakém to recenzent hraje. Jestli to vydali chudé apod. Jejich chyba vydávat polotovar. Není omluvou to, že to je online hra. Všechny online hry nebyly po vydání naprosto chudé.

Jinak žijeme ve vskutku skvělé době. Hypované věci mají podle uživatelů super hodnocení! Sakra, to si musím opravdu zahrát. To bude zcela super hra po všech stránkách. *3* Grindovaní, tam vlastně není Grindování atd.
    • Lidi jako ty jsou přesně důvodem, proč hry stagnují a nikam se neposouvají. Destiny je příkladem přehypované naprosto průměrné hry. Nelíbí se ti třeba taky watch dogs a nehraješ rád BF4? *3*
      • ucho
        To že tobě se nějaké hry nelíbí ještě neznamená, že se nemohou líbit někomu jinému. To chceš někomu vyčítat, že se mu něco líbí? Nebo chceš snad tvrdit, že je špatně, že se mu to líbí a měl by tu hru nenávidět? Nemáš trochu problémy s akceptováním názorů jiných? Když máš na něco nějaký názor, neznamená přeci, že musíš přesvědčit všechny ostatní, že musí mít stejný názor jako ty. Hra se ti nelíbí (přestože jsi ji nehrál a hrát asi nikdy nebudeš), tak fajn. Nevím, co chceš na tom řešit dál.
        • Viz můj příspěvek výše, který je přesnější.
      • Ježiš, tady někdo za pouhou minutu klikal jak vzteklej mínuska. Rofl.
        • Keyz
          To sedí k tomu "ovlivňování lidí" o kterých psal *15*
  • Destiny se mi rozhodně líbí - ta stylizace je opravdu nádherná. Navíc dle všech ohlasů má perfektní ovládání. Jako nevím, co zdejší přispěvovatelé od střílečky čekají. Propracovaný příběh? 1000 hodin obsahu? Znovuhratelnost? Skoro jako by tu každý chtěl, aby ty AAA hry, které se vydávají byly hrami tisíciletí a když dostanou "jen" opravdu solidní hru, tak prskají na všechny strany jak jsou lidi hloupí, že si takové hry vůbec kupují.
    • Uhodil jsi hřebíček na hlavičku. Je to jenom další obyčejná střílečka.
      Počítám tedy, že lidem nejvíc vadí to zbytečný hype kolem.
      Je to smutné když se na vývoj hry dá méně peněz, než do reklamy.
  • Jejda, to je tragédie! *1*
  • Veskoslav
    Ale tak nějak bych ji stejně uvítal na pc platformě:) "MMO" FPS je málo a včera jsem měl možnost si to na hodinu vyzkoušet a líbilo se mi to. Hype okolo mi přišel 50% marketingové oddělení, 50% fanoušci. Mě to přijde jako dobře zpracované co-op FPS, kde když člověk nežene a hru si užije, že to nemusí být tak špatné.
    • Mato1987
      Na PC vychádza o pár týždňov prequel k druhým borderlands. Myslím, že hráči na PC po halo klone ani tak moc netúžia.
      • Ale joo;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit