Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto souhlas s hodnocením a i s recenzí. Beta ukazala maximum co se z ty hry dá dostat. Pak už jen brutální opakovačka až do omdlení.
  • Vyzera ze vo Forbes poznaju herny svet cez Farmville a Tetris
  • x_ander
    Ta hra mě z nějakého důvodu vůbec, ale fakt vůbec nelákala už dřív. A z recenze teď vím proč. Ale ta hraná reklama na hru byla naprosto skvělá. Kdyby se vykašlali na hru a natočili raději film přesně podle té reklamy...
  • Magister_Peditum
    Asi skutečně začnu dávat na první dojem. Od začátku mě ta hra vůbec nezajímala a tento tip se mi vyplnil. *15* I když nepatřím mezi nějaké milovníky HALO her, tak mi připadá, že Bungie šli kvalitativně hodně dolů.
  • Každý tu nadává, že to nemá příběh... čekal jsem, že příběh bude hrát velkou roli když se to jmenuje destiny. Ten název je nejspíš jen marketingový tah jako celá tahle hra *9*
    • hra se původně měla jmenovat "Nobody gives a f*ck about your destiny, all we want is your money" ale marketingovému oddělení to prý přišlo moc dlouhé
      • To je stejný příběh jako u strany LIDEM (naserem) *4*
  • to sa dalo cakat..hlavne ze konzolisti to oslavuju jak druhy prichod jezisa(viz sector) :D marketingova sr4cka
    • Mato1987
      Ja som tak nesmierne rád, že tú fašistickú, konzoloidnú a zaujatú stránku nemusím navštevovať, keďže niekedy je tam tých komicky preložených a prevzatých správ bez udania zdroja fakt nespočetne veľa spolu s vážne otrasne napísanými recenziami a k tomu všetkému tam prispieva len banda puberťákov a priblblých vzťahovačných a primitívnych adminov Viem si velmi dôveryhodne predstaviť ako "diskusia" na tej zatratenej web stránke musí vyzerať.
      • Macejko ?
      • no ja som to myslel naopak pretoze tomu dali 7.5 a posledny odstavec.. "Activision natlačil do projektu Destiny 500 miliónov dolárov a tak je v podstate jedno, aké verdikty budú vynášané médiami. Takáto suma do reklamy a vývoja zaručuje instantný hype a zákazníci hru budú kupovať bez ohľadu na hodnotenia. Na jednej strane budú preto ľudia nespokojní, pretože pravdepodobne čakali minimálne druhý príchod Ježiša a čokoľvek iné je nesplnenie ich požiadaviek.
        • Mato1987
          hodnotenie a recenzie na tej stránke netreba brať vážne, ten web sa ani nesnaží tváriť seriózne, preto ho ani tak netreba vnímať.
          Za všetky recenzie odporúčam prečítať recenziu na Ryse , riadne sa zasmeješ, to je jednoducho skvost.
          Z tých novších trebárs na recenziu na dead rising 3 a watch dogs, komédia na popukanie.
  • Krescz
    kdy uz konecne vyjde neco poradneho? *7*
  • Smutne je, kolik lidi si to koupilo jen diky velkemu marketingu okolo teto hry. Tato hra mela byt propadak, ale diky dobremu marketingu se prodala a na zaklade toho bude hodnocena jako dobra a uspesna hra. Bleah *11*
  • Pikovina bohuzel
  • mno..kto si spomenie čo som písal "onehná":D...najprv velký hype ..potom holé rite..:D..a kolko bolo neveriacich..:)..keby to bola singel hra tak by sa to mohlo podarit zopakovať úspech mass efectu..ak by sa pohrali s univerzom a históriou..ale na mmo je to škoda..:/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit