-
A já s tím souhlasím.
Destiny je další ukázka toho jak hype dokáže nafouknout kvality hry.
Ta hra není špatná to ne. Ale není tak dobrá jak se prezentovalo.
A z mého pohledu jde také o příliš brzy vydanou hru.
A také je krátká. Což je nemilé -
Než namátkou vytáhnu jednu citaci z recenze, upozorním, že tento názor nikoho slovně nenapadá, pouze reflektuje mé rozhořčení nad dnešní dobou a herním trhem.
"S ohledem na současnou podobu Destiny se mi proto vyloženě příčí myšlenka, že za pár měsíců vyjde první placené DLC. Kdybych měl pocit, že základní hra je napěchovaná vyváženým obsahem, odkývnu DLC jako bonus. Momentálně mám ovšem pocit, že až vydání placených DLC Destiny ozvláštní a pozvedne zážitek z hraní na vyšší úroveň."
Nic proti, ale zná autor recenze aspoň trochu "obchodní model" praktikovaný zlodějskou organizací zvanou activision?? Pochopitelně, že mají načrtlé placené přídavky měsíce a roky dopředu, protože z toho budou plynout hlavní příjmy! Podívejte se, jak zničili kdysi vynikající herní sérii cod. Pitomá DLC, co do hry přidají skin, zbraň, 2 nové mapy za nehorázné peníze a každý rok to samé, recyklované rádoby pokračování, která jim žerou snad jenom krabičkoví nadšenci. Mysleli jste si bláhově, že u tohoto $500 mega rozpotčového titulu budete mít kompletní hru hned ze začátku? Omyl přátelé! Osud, co potkal sérii cod, tohle vás teď čeká milí fanboyové očekávané nové dojné krávy zvané DESTINY *12* -
-
Kdyby ta hra byla pecka, tak dejme tomu. Ale za rakovou srágoru....
-
Je to tak, je to hnus. A hra taktéž.
-
-
No, dopadlo přesně podle očekávání - přehypovaná sr*čka. Čím víc a častěji se o hře píše, tím horší bude. To je pravidlo pro 95% her za posledních deset let.
-
-
Stejně jako Watch Dogs.. Velký Hype, ale taky to nebyl žádný zázrak. Bohužel něco na tom bude, že čím více se hra prosazuje dopadá hůře. Hodnocení jsem také nějak očekával. Škoda, taková dobrá hra to mohla být. Ale je pravda že s touto značkou mají velké plány, takže snad to bude lepší a lepší.
-
asi jsem četl jinou recenzi :)
-
-
S recenzí souhlasím. Sám bych ale Destiny nehodnotil, protože jsem ten, kterého tahle hra nadchla, a kvůli ní si pořídil PS4 a limitku a nelituju ani koruny. Po pětadvaceti hodinách pořád nejsem u konce příběhu a musím se přemáhat, abych ji na chvilku vypnul. Baví mě ten žalostný grind, neférový multiplayer a brutální striky, jako v žádné střílečce předtím. Sám jsem zvědav, jak dlouho ještě to tak bude, ale jestli Bungie není bez internetu na opuštěném ostrově, nemůže hráče v následijících měsících nepřekvapit. Potenciál jak prase :)
-
Bohužiaľ HYPE urobil svoje a hra sa zaplatila už v deň vydania a to len ukazuje aké je úbohé Casual herné publikum. Bungie bude teraz väzňom Activisionu 10 rokov a to im veru nezávidím. O chvíľu ich presunú aj na COD.
-
Jak jsem si myslel, průměrná hra s nadprůměrným hypem.
-
Jo a diky recenzentovi ze se nebal rict svuj nazor zrovna u tehle hry jsem cekal ze i kdyb byla bez barev a ovladala se numerickou tak dostane 10:D ani nejde o cislo spise o to ze jsou vypsany nedostatky a to by mela kazda recenze obsahovat, proste kritiku at kazdej tusi do ceho jde. Nekomu to vadit nemusi ale bude vedet ze to tak ve hre je.
-
-
paradox dnešní doby. když se recenzent trefí s číselným hodnocením do názoru někoho jiného, tak se nebojí říct svůj názor (přestože recenze je vlastně pozitivní a hru nehodnotí pro každého jako vyloženě špatnou), když se s hodnocením netrefí, tak je podplacený a nebo se tu pravdu říct bojí. ti recenzenti to nemají lehký :) přitom tahle recenze neznamená, že pro někoho ta hra nebude hrou roku...
-
-
ucho: ale takhle ne spis jsem to myslel tak ze kdyz vezmes 5 AAA her kde v textu najdu mozna jednu chybu hry a to jeste zaobalenou pak si to zahraju zjistim ze je to skoro nehratelne tak je pro me recenze spatna at uz mel recenzent jakekoliv duvody ale kdyz prectu text hry kde vycte vsechny nedostatky, hru si zahraju ty tam opravdu jsou .. je to pro me prava recenze. nerikam ze pulka negativniho textu rovna se spatna hra ale kdyz neco kupuji chci vedet co to je. stejne jako u auta nebo u ojetiny atd produkt jako produkt
-
-
Jeste dodam je to jako kdyz kupujes telefon taky urcite chce kazdy vedet co nejvice minus aby nekoupil neco co mu bude extremne vadit at uz se jedna treba o kameru, system, zpracovani atd...
-
-
i tohle jsou dost subjektivní věci. samozřejmě je fajn vypsat negativní věci, ale jde o to, že každý ty negativa vnímá jinak a někdo některá negativa jako negativa vnímat nebude. u nějakýho telefonu ti taky kde kdo napíše, že má mizernou výdrž baterky, ale už ti neprozradí, co s ním dělal a jak je to v porovnání s ostatními telefony. ve finále lidé nadávají na všechno...
-
-
-
překvápko dne: všichni lidi na téhle planetě nesdílí stejný názor a občas někdo s někým i nesouhlasí
-
-
Mě celkem děsí to, že jedna z nejdražších her současnosti se odehraje za jedno odpoledne s prstem v nose. I kdyby pak do ni postupně přidali obsah, který herní dobu prodlouží o 100 hodin, tak je tohle hrozně špatný přístup vývojářů.
-
-
je to mmo, takže to mužeš hrat prakticky donekonečna a nikdy neomrzí
-
-
paradox : Je to mmo takžo to prakticky nemusíš hrát vůbec. O nic nepřijdeš, omrzí po 10 minutách když zjistíš, že je to pořád Lineage 2 v jiném kabátě *1*
-
Toto je subjektivní názor. Mě nebaví hrát furt to samé. I ta nejlepší hra mě podruhé nebaví. Můžeš si dát osobní cíl, ale jakmile jednou dosáhneš na level strop, tak pak už se blbě hledá motivace pro další hru a jediný důvod, proč to můžeš hrát je, že tě to prostě baví. To jsou ale pouze ti nejskalnější fanoušci, zhruba bych řekl 2 % hráčů. Zbytek to přestane hrát bud po odehrání kampaně, nebo po dosažení nejvyššího levelu a nebo si pak daj ještě tejden, než je to přestane bavit dělat furt dokola..
-
jo to muzes i singl kdyz das hru od znova u mmo je dulezity obsah protoze hrat porad to same jen jinej text nebo to same donekonecna nezabavi cloveka. Ale nemuzu soudit destiny jsem nehral a clovek to pozna az na max lvl kdy dokonci end game. hodne mmo prakticky v ten okamzik konci a pak se ceka na obsah co vetsina hracu dohraje rychle. i kdyz wow je nejaka zvlastni vyjimka:D
-
-
lze je souhlasit ale neni to prvni ani posledni hra tohohle predrazeneho trendu osobne bych se vsadil ze vice penez nez na vyvoj slo do reklam a propagace. je to skoda hodne titulu ktere jsou pro normalniho cloveka nehratelne mohlo dopadnout uplne jinak ale vem si treba Wildstar dneska jsem o te mmo psal a skoro nikdo to nehraje malo lidi to zna pritom kvalitnejsi titul clovek hleda tezko v danem zanru. takze bud dostaneme mmo bez lidi co je kvalitni nebo mmo s lidma co se neda hrat:D uzasna doba pro hrace
-
-
Prvni odstavec by s tebou clovek souhlasil, ale s druhym odstavcem, kdy zacinas povidat o Wildstaru jsi to kapanek podelal. :)
-
-
a hral si to? nevim asi vetsina lidi to odsoudila diky male populaci ale ja kterej jsem treba strasne rad hral SWG jsem wild zkusil a zustal:) strasne moc mechanik je podle me prevzato ze swg a an nej mam jen dobre vzpominky pred tim horkym koncem. treba uplne chapu ze komiksova grafika u wildstaru nesedne vetsine lidi je jeste vic silena nez u wowka a i tam to vadi lidem ale tohle se nehraje kvuli grafice
-
-
Ano, hral jsem to,sice jen v bete, ale stacilo me to. Grafika je prilis kontrastni a vubec tomu nepridavaji na kvalite plochy zamereni skillu. To vse zpusobuje radny chaos. Ver tomu nebo ne, ale napriklad Dota 2, ma celkem dost efektu, ale i pres to me prijde hodne prehledna. Wildstar ma dobrou tematiku a srandu, ale to me bohuzel nezachrani pred "epileptickym" zachvatem.
-
-
-
-
-
-
po dlouhy dobe zase jedna hezka recenze...i ta na divinity sin byla pekna *14*
-
Tohle je ta uzasna konzolova exkluzivka co mela zabit Borderlands?
-
-
Nie len borderlands, ale aj cod, wow, pápeža Františka a Miloša Zemana.
-
-
podle toho jakou to melo reklamu tak bych se ani nedivil *1*
-
-
-
Recenze ok, i když tady by asi lépe sedla videorecenze, protože spousta těch věcí se obtížně představuje (i těch vytýkaných). Celkem by mě jinak zajímalo, proč si tady snad nikdo po sobě ten text před zveřejnění nečte. Hraní muselo zabrat několik hodin, psaní recenze taky nebyla minutová záležitost. Proč ale nevěnovat ještě pět minut nějaké finální korekci obyčejným přečtením textu?