-
Zajímalo by mě, kolik z těch, co to tu tak kritizujou, hru skutečně hráli. Jediný, co bych Destiny vytkl, je absence příběhu, ale jinak je ta hra podle mě opravdu skvělá. Baví mě PvP i PvE, grafika je super, rozmanitá prostředí, má to hutnou atmosféru a rozhodně není pravda, že by byla krátká, hlavní story se dohraje tak za 15-20 hod, ale potom teprve začíná honba za nejlepším gearem, reputace u frakcí v crucible, raidy atd... Všechno od launche funguje jak má, nekonaly se žádný masivní výpadky serverů. Nejvíc se mi ale líbí, že se hra hraje jinak než CoD nebo BF, tzn. že souboje v multiplayeru nekončí tím, kdo vystřelí jako první, ale záleží na headshotech, pohybu, nastavených skillech atd. Poslední fpska, kterou jsem hrál před tím (Far Cry 3) mě přestala bavit tak cca po 5 hodinách a nikdy jsem se k ní nevrátil, zatímco u Destiny se opravdu těším na každou možnost si zahrát. Chápu, že dost závisí na osobním vkusu, ale přece jenom mi přijdou některé recenze k Destiny opravdu nespravedlivé.
-
-
Jedna věc se Destiny nemůže upřít a to minimum bugu a perfektní launch
-
-
Tak aspoň za to těch 500 melounů stálo.
-
-
No vzhledem že těch 500 je i na DLC/Datadisky. A v neposlední řadě se nechali slyšet že mají plán na X let dopředu,tak to hold něco stojí
-
LOL, tak predsa aspoň za niečo tá hra stojí :D
-
-
-
-
Nuz je to sice pekne lenze trapi to niekoho? Respektive trapi to vydavatela? Podla toho co pustili na net, aj ked to tiez mohlo byt sucastou PR aby nahnali predaje, tak trhali rekordy s predobjednavkami a tak isto s predanymi kusmi, takze Activision v strate z toho asi nebude a tak isto Bungie. Co bude o rok/dva ? Ludia maju kratku pamet, zasa zacne masaz ako do toho natrieskali dalsie peniaze, poucili sa z chyb a spravili lepsi obsah a este lepsiu hru a Destiny 2 sa bude zasa predavat ako teple rozky.
-
Vcelku výstižná a pravdivá recence. Další obraz herního klišé a tuctovosti. Hra, která by prohrála s kvalitním indie počinem, zabalená do miliónového balícího papíru.
Hmm, Romero nás třeba překvapí *15* -
-
S hodnocenim Destiny uplny souhlas akorat by me opravdu zajimalo s jakym indie pocinem by to prohralo.
-
-
No kdyz uz dostane AAA hra 60% tak musi stat fakt za prd. Destiny je polotovar, kalkul tvurcu.Nejsmutnejsi na tom je ze hromada lidi tu hru haji, pry az se prida obsah bude stat zato, jenze ten obsah bude placene, je to hnus a lidi to jeste obhajuji. Jinak, chapete ze za ghost edici byli lidi schopni zaplatit 4300 korun, to je strasny.
-
Kašlete na veškerej hype, mě naprosto míjel, neměl jsem žádná přehnaná očekávání a musím přiznat že mě to docela baví, nejlepší FPS na světě to není (to není ale ani Borderlands), ale osobně mi tu ten grind nepřijde tak hroznej jako u běžnejch MMO, navíc to opepří různé random eventy (včera jsem napřííklad sundaval s nějakým týpkem obří tank), mapy jsou dostatečně členité aby zaujaly a jsem rád že na mne hra nehází tuny lootu ala Borderlands. Mise ve Fire teamech jsou supr a není zas tak těžký někoho sehnat když nehrajete se známým, matchmaking funguje skoro bezchybně mám pocit že zohledňuje vedle levlu i povolání. PVP jsem zatím moc nezkoušel, ale asi to není co budu do budoucna vyhledávat. Prostě dostal jsem co jsem čekal mix Halo a Borderlands s příměsí kooperace.
-
-
Btw nejlepší zhodnocení Destiny je prostě tohle http://www.vg247.com/2014/09/15/destiny-review/
*1* -
-
geniálne :D to mi pripomenulo jednu epizódu zo zero punctuation :D
-
-
-
lol fail, btw ja to rikal
-
Tak ono jako vizitka té hry stačí už jen to že je od tvůrců Halo (ano správně, ti kriplové, kteří přinesli do her autoheal...). Takže ruce pryč a radši si peníze šetřit na něco opravdu zábavného...
-
-
http://www.giantbomb.com/regenerating-health/3015-83/
Doplň si vzdělání... -
-
Díky za odkaz. První autoheal v FPS začal na konzolích...
-
-
V téhle hře jde ale o štít, který tě chrání. Pokud ti ho nepřátelé zničej, tak jsi skončil. To samé je i na straně nepřítele *3*
-
na autohealu není naprosto nic špatného a dá se udělat rozumně. z herního designu je to mnohem rozumnější řešení, než mít všude po mapě rozházené lékárničky.
-
-
autoheal zkazil novodobé střílečky....poděkujme konzolím.
-
-
Tady ti ale peasanti budou tvrdit, že za to přece nemůžou konzole, ale vývojáři, kteří na ně dělají hry.
Oh wait... vývojáři konzolových her jsou dotování výrobci konzolí, takže přizpůsobit vyvýjené hry té krabičce a průměrnému hráči krabiček je v zájmu výrobce konzolí = vyšší prodeje krabiček. Je to o prodeji konzolí a ne o hrách. Bohužel, peasanti nedokáží vidět širší souvislosti. -
-
Konzolisti jsou naprosto zaslepení jejich exkluzivnímy průjmy. Ale to, že se s něma krásně manipuluje a tahají se z nich prachy jim nevadí. Hry, které oni vynášejí do nebes zkušený hráč po 10 minutách odinstaluje. Hold když to co se dnes vypouští někomu stačí... až na pár vyjímek nevyšla alespoň dobrá hra minimálně 8 let. Kdysi byla herní komunita plná zkušených pařanů. Dneska je každý druhý consolefag a první hra kterou hrál byla AC 3.
-
-
-
Naopak, já v autohealu vidím hlavní zlo, které umožnilo dělat ze stříleček to co dneska jsou. Hyper-přeakčnělý střelnice, kde se snaží autoři nacpat co nejvíc "Uber-Cool mega explosivních" situací do pár hodin zábavy. Moderní střílečky mne kvůli tomu nějak vůbec nebaví, snad jedině Bioshocky, Borderlandsy a Deus Ex, ale tam zrovna auto heal není :D. Přijde mi že bylo lepší, když bylo důležité plánovat dopředu, prohledávat zákoutí (kde se skrývá nějaký bonus, heal) a tak podobně. Bylo důležité zvlášť na vyšší obtížnosti dobře znát "prostředí" a rozplánovat průchod abyste s tím co se na mapě vyskytuje dožili konce. Kde tyto principy nedovolovali hráče zasypávat takovýma přehnanýma situacema jako dnes (chápej tak, že bez lékárničky se neprostřílíš přes 200 protivníků ... 5s pauza ... 200 protivníků atd.). Když nebylo jediným challengem celé hry pouze najítí místa kde v jedné situaci půjde přežít několik vteřin.
-
Rozumnější řešení je to možná tak z marketingového designu. Autoheal je jen jen další z řady konzolových zjednodušení, to je fakt. Zakempit a doléčit se versus mít přehled o pozicích itemů v mapě, o jejich respawnech a na základě toho taktizovat. Nesrovnatelné.
-
-
Kdybys svůj příspěvek nezaplevelil opět nesmyslným hatem konzolí a řečma o tom, že kvůli konzolím se něco zjednodušuje (což není pravda) tak bych s tebou snad i mohl jednou souhlasit :D.
-
-
Bohužel to pravda je..
-
Nestojím o souhlas s peasantem, který vidí hate v každé bolestné pravdě o konzolích. Autoaim a autoheal zavedly konzole, takže si zkoušej popírat realitu někomu jinýmu. Každému racionálně uvažujcímu, který se podívá na kombo klávesnice + myš/hotas versus gamepad, musí dojít, že nelze na obou dosáhnout stejné úrovně komplexnosti ovládání, ale tohle vysvětlovat někomu, kdo popíra, že platformy, které daly vznik QTE hrám, vlastně nemají za vinu zjednodušování, fakt nemá smysl. Na tohle je třeba rezignovat, denial je příliš silný.
-
-
Zaslepený a zakomplexovaný jsi tu hlavně ty :). Já mám jak PC tak Konzoli a momentálně hraji hlavně na PC. Prosím Tě, podívej se na své příspěvky, jsi to právě ty kdo tu (a téměř v každém threadu týkajícím se hry která nevyjde na PC) vyloženě šíří hate. Já jsem schopen uznat, že některé druhy her (FPS a Strategie) se lépe ovládají pomoci klávesnice a myši, ale také že jiné žánry her (Sporty, akční RPG) se zase lépe ovládají na gamepadu :). A také jsem schopen střízlivého uvažování a umím si připustit že tyto různé mechaniky vývojáři do svých vývorů zařazují ne kvůli nějaké platformě, ale kvůli oslovení širšího spektra uživatelů a tím pádem rozšíření možností odbytu pro svoji produkci. Btw k řečím o Autohealu, QTE a podobně, tyto mechaniky byly ve hrách už v 80. letech, ještě než se vůbec PC hraní masově rozšířilo.
-
-
-
-
Z herního designu se dá udělat i mnohem rozumnější systém lékárniček.
-
-
Presne ja si myslim ze nezalezi jak je reseno doplnovani zdraví ale zpusob provedeni ve hre. Nepocital bych stim ze se to v dohledne dobe zlepsi, vetsina novejsich her jsou v podstate tutorial roztahlej na 4hodiny v horsim pripade repeterepeterepete a 100 hodin cisteho tutorialu kterej by clovek nejradsi preskociol ale to se dostane k zaverecnym titulkum:D
-
-
No podívej se třeba na novýho Wolfa. Opravdu je autoheal rozumnější řešení?...
-
-
nevím, jak se to řeší ve wolfovi, ale obecně lze udělat autoheal rozumně, tedy je na hlavu ho nějak démonizovat.
-
-
Ano máš pravdu, není to nic špatného, ale abych se začal léčit za 5 sekund?! To je na palici...
-
-
no neni, ale ty chvíle ve starejch fps kdy si se 1% zdraví snažil proběhnout tězkou pasáží a tancoval mezi střelama protože si věděl že jeden zásah a konec byly vždycky fajn adrenalin, třeba v takovym AvP *1*
-
-
tak to souhlasim delalo to hodne procent ze zabavne hratelnosti. Ale mladsi rocniky to asi uz neznaji nebo jsem nehral novejsi hru kde by bylo neco podobneho jak pises
-
-
-
V hodne hrach je udelanej dobre jak rikas to ze nekdo udela autoheal ve stylu tutorialu neznamena ze je spatny ale treba u takoveho UT bych lekarnicky postradal neskutecne:) nebo legendarni pristroje na stenach kde se dobiji potrebne hodnoty. na druhou stranu i lekarnicky muzou byt k ... pokud jsou na kazdem rohu nebo padaji z kazdeho pc je to v podstate autoheal
-
-
-
moznost hrat ve 3 ludoch a maximalne 6 ludi len pre tie urcite misie je fakt facepalm...MMO jak vino :D
-
Eh...a čekal někdo něco lepšího?
Ta debilita s levelem vybavení kde se bez změny(nebo jen minimální) vzhledu mění se stoupajícím levelem jenom staty je už pro mě tak naprosto nestravitelná, že takové hry už prostě nehraju. Ta hra se totiž chtě nechtě zvrhne na grind a schánění equipu a její endgame je na tom z velké části postaven. Pak už je to jenom o tom, kdo má víc času u toho vysedávat a bezmyšlenkovitě grindovat. -
Aneb jak jsem diky oj*banemu NHL 15 a stavu destiny po jeho vydani Destiny ztratil veskery zajem o nakup konzole. Good job, well done. Clovek alespon usetri :)