Přejít na výpis diskuzí
Destrukce pevnosti Donya v DLC k Battlefield 3
26.4.2012 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
tesne vedle... brokonvice s fragama, m320 a rpg spam ftw, FU*KING METRO ALL OVER DLC FU*KED UP PACK is coming soon!
-
to je fakt, je klidne mozny, ze koupis rohlik od EA, dostanes jen vrchni cast a zbytek si koupis v DLC :D nemluve o tom, ze ten rohlik nebude dopecenej
-
Súhlas, ale mne ide aj o celkovú farebnosť atd., z takej Caspian Border, či jak sa to volá, mi je normálne blivno, keď ju vidím na videách *4*
-
Chtěli sme vám udělat skvělou hru bez dlc, ale EA řeklo ne! *1*
-
Občas mě udivuje ta pevnost statiky budov..
-
to sou vymluvy toto DLC patri k BF jako kterekoliv jine , ja ho uvitam protoze sam si rad zahraju mapu bez vozidel kdyz uz jsem toho z toho unavenej a kolikrat to sou slusny jatka jen doufam ze to tady v techto DLC mapach nebude az moc prehnany a nebude se spis vic umirat nez strilet *1*
-
Jenom opravdu "chytrák" hodnotí inteligenci hráčů podle velikosti map.... Nerde, přestaň brát ten virtuální život tak vážně nebo ti praskne žilka.
-
Co se mi a BF3 vůbec nelíbí jsou tolik chválené zvuky. Podle mě jsou zvuky přehnané - někdy div neohluchnu. Hudba je otřesná - kde jsou ty staré dobré znělky, jaké měl BF2?! No a pořád marně přemýšlím, proč všichni vojáci nehledě na stranu mluví anglicky. V BF2 byla třeba ta ruština či čínština to snad nejlepší, co jsem ve fps slyšel.
BF3 je bohužel hra pro masy a taky tak vypadá. Dost věcí tam pokazili a to mi nikdo nevymluví.
O uzavřených mapách ani nemluvě. Doufám, že další DLC nabídne velké mapy, nebo aspoň mapy pro méně tupé hráče, kteří umí jen slepě střílet. Mimochodem, těch tupounů je v BF3 daleko více jak v BF2, tedy jak jsem měl zatím zkušenosti. O týmově hře 90 % hráčů nemá tušení, většina kempí s kulometem či raketometem (inf), nebo různě okupují báze. A tohle bohužel není chyba jen těch hráčů, ale i DICE, která vůbec nic nedomýšlí dokonce.
BF3 měla být mnohem lepší hrou, než je... -
Co to jako je ? proc nam rozmrdavaji Battlefield a delaji nam s toho COD kde se bojuje na 100x100 metru mape !!!!! *11*
-
Ani sa nedivim ze vacsina hracov hrava tdm alebo mapy bez tankov ked sa dice rozhodlo opicit po cod a este to aj podporit tymto usas frag noobfestom.Celkovo ma bf3 sklamal zo strany velkych map a pouzitia techniky je to proste totalna blbost a nuda kedze 70% ludi kempi so sniprom . Ach stare dobre bf bc2+vietnam kde mapy s technikou su spravene aj zabavne a camperi a baseraperi su trestani...
-
Pravdou je,ze spousty soucasnych her hodne tlaci na pilu,co se nekterych efektu tyce.
Nekomu to nevadi,nekomu to naopak vadi hodne.
Pravdou je,ze za poslednich par let clovek aby pohledal hru,ktera to neprehani s bloomem,kontrastem atd.
Nektere to delaji,aby maskovali zastaralost enginu(casta finta u konzolovych her) nebo naopak se snazi predvest ,co vse ten jejich engine dokaze az pri tom ztraceji soudnost.
BF3 timto trpi take,ale zazil jsem i horsi. -
Tedka už M26 Mass(dart) + Heavy barel.
-
Battlefield mel zustat battlefieldem a ne tento hybrid mezi klasickym BF a CoD.
A podobnymi DLC me akorat utvrzuji v tom,jakym smerem se chteji s touto serii ubirat.
Obavam se,ze BF4 bude jeste vice poznamenane touto CoD manii a o "znovuzrozenem" MoH ani nemluve.
Jo EA holt chce mit taky to sve prasatko CoD a tak to zkousi pres CoD komunitu. -
Rozhodne Paraaaaaaaaaaaada...
-
Podle BF3stats jsem v top1% s medikem, lekarnicku mam porad u sebe a nemam pocit, ze by me autoheal nejak degradoval.
-
*sranec
-
Ak ich bude predávať EA, tak radšej nie *4*
-
ale je to DLC, ktery zabralo misto (a cas) DLCcku, ktery by do BF opravdu patrit melo.
-
dobre na sbirani xp, ale ja mam radsi velke mapy kde se da taktizovat.
-
Tak to za chvilku nebudeš kupovat ani rohlíky, voe.