Přejít na výpis diskuzí
Destrukce pevnosti Donya v DLC k Battlefield 3
26.4.2012 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Mezi slepymi je jednooky kralem a to je presne pripad BF3. To ze jine hry jsou horsi neznamena ze si pred nim musime sednout na prd.l a nechat si od DICE vse libit. Dnes mi nas.r na hlavu a zitra si od tebe uz nic nekoupim.
-
To jo, jeden bug opravy a pritom dalsi dva jine vytvori. V jednom patchi neco poladi a ve druhem to daji do puvodniho stavu protoze zjisti ze to vlastne rozbite nebylo a takto stale dokola. Nakonec mam v PC uplne jinou hru nez za kterou jsem na podzim zaplatil. *13*
-
mas to napisane na ofik strane. max players : 16
-
Kdo je trochu objektivní, musí s tímhle aspoň trochu souhlasit. Takže ano, některé věci jsou v BF3 fakt přehnaný.
-
výborně, takže raketomet nebo kulomet do ruky a jde se noobit (herní styl 90 % hráčů) *7*
-
Prekontrastované, presaturované, odlesky jak na psích guľkách, vôbec prehnané efekty, atd, atd. Najviac sa mi to hnusí na tých mapách, kde je veľa zelene.
Nehovorím o technickéj stránke veci, tá je pre mňa nepodstatná (aj 10 rokov stará hra môže vyzerať pekne). A troll nie som. Myslím to úprimne vážne. Nie je to jediná moderná hra, na ktorej mi toto vadí, tu je to len dohnané dosť do extrému. -
Jako by v puvodnim BF 1942 nebylo spoustu CQB inf only serveru a v BF2 Karkand Nadefest.. CQB.. Metro 24/7 v BF3 taky ukazuje to, ze i pres to, ze to je CQB, tak to muze mit diametralne odlisnej zazitek, nez klasicky BF nebo tebou zmineny CoD..
kazda strana ma svy pro i proti, pokud te to nebavi, tak to nekupuj a pockej si az na to dalsi DLC.. proboha -
a co je lepší, povedaj :D
-
jezis nebrecte tady, komu se nelibi ALA COD, tak at hraje jiny mapy.je to DLC ne nova hra boze... deti bezte spat
-
"usas, 12g frag" dlc
-
dobrý peklo :)
-
S tou týmovou hrou máš bohužel pravdu - jenže on je ten problém i v DICE, protože mi přijde že neumí třídy dělit tak, aby se navzájem potrřebovaly.
Např já bych osobně zrušil všechny normal servery a nechal pouze hardcore, protože na normalech je ta parodie jménem autoheal, která celkem úspěšně degraduje medika a taky celou hru slušně rozbourává (snipery to v podstatě nijak neomezuje, protože jich pár koupí, tak si zaleze za šutr, počká a jede se nanovo - tohle v hardcoru nenajdete, protože on tam toho medika u sebe prostě potřebuje)
To samé ostatní třídy - v hardcoru je vidět aspoň ta minimální snaha o tvoření squadu, ve kterém už je vidět jak hráči ty třídy volí s rozumem, protože jeden potřebuje druhého - akorát to ještě není úplně ono...
A ač to nerad říkám, pokud jde o bugy a jejich opravu tak BF3 je v tomhle jeden z nejhorších dílů. -
Je to trol
-
Na jednu stranu určitě, jenže to má háček. Hráči BF3 nejsou schopni hrát týmově. To dělají jen veteráni BF2/2142. Pro mě je BF spíš o pěchotním boji (Infantry only) na rozhlehlých městských mapách (Karkand) a tyhle malé mapy mám rád. Naopak na mapách s technikou (Firestorm) nehraji vůbec, prostě to neumím a to je to skvělé na BF3, každý si najde to svoje!
-
*8* *1*
-
Důvody?
-
Trailer vcelku povedenej.
Ale bohužel (a teď se mnou asi mnoho fanoušků souhlasit nebude) je to příliš načichlé CoD. Nemůžu si pomoct, ale pro mě byl vždy Battlefield o rozsáhlých arénách ve kterých se k poražení nepřítele využivalo těžké bojové techniky, která podporovala pěchotu v postupu, plus aktivní využití letectva a to vše na jedné mapě a pěkně naráz - tohle DLC nebude nic pro mě. -
To si si vycucal z prdele? *7*
-
Fuj teda. Puberťákom sa to asi páči, ale ja BF3 považujem za jednu z najškaredších FPS poslednej doby *9* Nemôžem si proste pomôcť.
-
až to bude stát 50,- tak proč ne..