Přejít na výpis diskuzí
Detailní pohled na nové výzvy v The Elder Scrolls Online
24.4.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
takže hra vas nutí do singleplayer questu, p2w platebni model za bonusovy obsah (krome modelu koupit hru + mesicni poplatky) + prišerne animace a neoriginalni soubojovy system. Tak tohle je propadák ale ne že bych byl prekvapenej.
jak ja rad bych si zahral kvalitni mmo fantasy ale co, alespon budu travit vic času v realnym živote. -
240p here ve meet again
-
Vsechna MMO se resi dlouhodobe, protoze to neni hra na jedno projiti a zpravidla tam byva vice obsahu nez v singlu na 10 hodin cisteho casu. Jak tu bylo jiz zmineno i ostatni MMO tu meli radu clanku, ktere postupne ubyvali. Mas necely mesic po vydani hry a az nyni zacnou tyto clanky postupne ubyvat a prijdou nove o hrach, u kterych se chysta release nebo po nem. Vyckej a nebo necti tyto clanky o ESO a cti ostatni.
Ja tu tez nectu, kdejaky clanek, ktery me zaujme.. proste jdi dal. *5* -
Nekdy jo :), ale musis ty informace znacne filtrovat. Cetl jsem tu reakce rady lidi, a rada se jich osvedcila i pri bete i v samotne hre pri spusteni. Jen jde o to mit dobry objektivni nadhled na reakce lidi a nesmyslny hazet do kose. Kazdopadne ja osobne nekoukam jen na tento server, ale hledam i review a reakce lidi na netu a to radeji na nekterych anglicky psanych webech.
-
No tak komentářema na games se nedá řídit nikdy. *1*
-
uz vim,proc je ESO takovy lejno,90% rozpoctu hry ocividne padlo na reklamu,kdyz uz platej i cesky recenzenty - behem 14 dni snad 50 clanku naprosto o nicem,nereknu kdyby hra nabizela revolucni souboje,ktery by si zaslouzili extra pozornost,nebo treba super epicky questy,nebo raidy...jenze ta hra nenabizi vubec nic nadprumernyho,nebo snad neco,co by si zaslouzilo tolik pozornosti...
-
Jeho recenze mam rad, ale beru je s nadhledem, ve spouste veci ma pravdu, na druhou stranu me ta hra bavi a z nejakeho duvodu ji hodnotim kladne a to jsem par MMOckama prosel a o to si myslim hlavne jde, pokud te neco bavi, tak proc nad tim lamat hul.
Mozna to je tim, ze uz mam nejaky patek za sebou a zacinam veci brat s vetsim nadhledem a dokazu delat kompromisy. -
Ono se kolikrat neda ridit ani recenzema ani komentama a to ani videama. Kazdemu sedne neco, uz parkrat se me stalo, ze podle ohlasu lidi, jsem se do neceho pustil a zjistil, ze me osobne to vubec netahne. Je to proste individualni a neznamena to, ze recenze na 10 znamena dobrou hru a nebo ze recenze na 5 znamena spatnou hru.
Clovek sam o sobe se musi snazit vyfiltrovat dobre informace od spatnych a na zaklade toho se rozhodnout.. -
tak to nečti, nikdo te nenuti
-
Ta recenze je docela negativni, snazi se vybrat pouze to spatne a dobre veci bud nezmini vubec nebo jenom okrajove. Na druhou stranu jsem docela rad, ze ukazuje i tuhle stranku - ve spouste veci ma pravdu a je potreba je opravit. V nekterych vecech pravdu nema a je videt, ze je nekde na lvl 15 (i muj altik je daleko pred nim) a nema tuseni jak to vypada dal.
ESO ma potencial, ten svet je uzasny, spousta questu, postav, hlasek se mi hodne libila. Ale zatim je to opravdu spis beta, je tam fura bugu a nejhorsi customer support jaky jsem kdy videl (GM je neco jako yetti, par lidi tvrdi ze ho videli ale nikdo jim neveri ;-) -
Když vyšlo WoW, lidé nadávali, proč jsou tu nějaké deníky. Vyšlo GW2 nadávali, vyšlo SW TOR a příběhy tlustého Jediho, tak zase nadávali. Už je to nuda. Já si to rád přečtu. Člověk si udělá obrázek. A pokud mě to nezajímá, tak se tomu vyhnu. A ať se ti to líbí nebo ne, tak TESO je momentálně nová MMORPG hra na trhu.
-
SW:TOR posloužil jako srovnání v rámci systému MMO, v té stejné době jsem i kompletně dohrál Skyrim, se kterým lidé právě nejvíce (i když celkem nesmyslně) ESO srovnávají.
-
Nutí tě to proboha někdo číst? Smutná je spíš tvoje neschopnost pochopit, že něco, co tebe nezajímá, může zajímat někoho jiného. Otravný fňukny tvýho ražení se najdou snad u každý hry, o který se napíše víc jak 3 články.
-
Ty jeho recenze mám vážně hodně rád... Není to asi vždy etalon objektivity, ale má to koule. Nebojí zaujmout jasný postoj, prostě žádné PR kecy nebo zaonačování - jen přímé argumenty demonstrované a prokázané in-game záběry.
-
Tak se hlavně neřiď zdejší desítkovou recenzí...
-
Po dvou letech strávených v SW:TOR by mi nejspíš připadalo zábavné ledascos...
-
Tak například já jsem rád, že na Games články o TESO píší. Jsem přesně ten čtenář, který je neustále na vážkách, jestli si TESO koupit nebo ne, a každá další informace je pro mě cenná - ať už je to Gamesplay, FightClub, tyhle stručné články nebo komentáře v diskuzích od lidí, kteří TESO hráli a mají ke hře, co říct.
-
jeste to muzes zkratit.. Do ESO
-
njn je to sranda ho pozorovat.. bohuzel lidi si neuvedomujou, ze Joe je showman a ne recenzent.. ;)
Proto take dost dlouho obihalo po netu jeho prvni video o ESO.. uplne zapomeli, ze to v ty dobe hral asi 15minut.. ale to bylo jedno.. sledovanost byla obrovska ;) -
Informují o novince do hry, která má chvliku po vydání. Co je na tom divného? Kolikrát tu lidi řvou, že je málo obsahu a nejsou nové informace o XY hře. A když tu informace jsou, tak je redakce podplacená a hře dělá skrytou reklamu.
Smutná je deb*lita některých čtenářů.