Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joe má výhodu že může "vyhejtovat" jakoukoliv aaa hru a nemusí se bát že ho vyhodí z práce, viz recenze kane and lynch na gamespotu před pár lety.
  • V některých věcech nelze nesouhlasit, PvE questy epické nejsou, některé jsou vyloženě odfláknuté - ale ruku na srdce, ukažte mi jediné mmo kde nejsou generické questy. Celá recenze je postavená na jeho očekávání, které nebylo naplněno - těžce neobjektivní recenze, zaměřená jen na negativně vnímané věci. Ja se po 2 letech hraní SWTORu bavím výsostně - questy jsou na mmo díky fázování velmi interaktivní a to co ve světe uděláte má opravdu význam. Průzkum zde kvůli skyshardům a lorebookům hraje taky velikou roli, narozdíl od jiných MMO zde nacházíte volně spoustu věcí a takovým bonusem jsou i mapy pokladů, které po vyřešení skýtají celkem kvalitní loot. PvP je naopak excelentní, snad jediné co bych vytknul je propastný rozdíl mezi levelem 1-49 a 50-VR10, bolster mohí být trošku vyšší. Nicméně to nemění nic na tom, že je to hra boháta mnoha věcmi a pro fanoušky loru je to podíváná do míst, které šli naposled navštívit v TES: Arena. O grafické stránce snad navíc v recenzi nepadlo ani slovo, rozhodně se na nejvyšší detaily jedná o nejlépe vypadající mmo na trhu. Autoři navíc pečlivě poslouchají feedback fanoušků a hra od první bety prošla zásadními úpravami. Myslím, že svoje zastánce si toto dílko najde a o jejím osudu rozhodne hlavně následující content.
  • Pane Smutný, už na tiscali začíná být smutné, jak nám zde denně servírujete několik článku o hře, která si tolik pozornosti opravdu nezaslouží, až by si jeden položil otázku, proč to děláte? To opravdu musíte psát o každém nesmyslu, co se ve hře stane?

p.s. počítám ,že recenze bude minimálně s verdiktem 98%+
  • Miserius
    Já když občas stihnul jeho streamy tak jsem čekal ještě nižší číslo, vypadalo to že se ukouše nudou *1*
    když už místo paření při streamu dělal toto http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/095/8/6/angry_joe_twirk_by_metalgear123-d7d3p1p.gif
  • Já článek trochu zkrátím. Do TESO nám přibude první raid. *1*
  • eStar
    Angry Joe recenze:
    https://www.youtube.com/watch?v=Ov3B26h12C4&list=UUsgv2QHkT2ljEixyulzOnUQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit