Přejít na výpis diskuzí
Detaily o předobjednávce a speciální edici Guild Wars 2
13.3.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Myslíáte, že pujde předobjednávku zrušit? Hru už pár měsíců sleduju a vím o ní snad vše a právě proto se bojím, že by mě hra nemusela bavit a jelikož je ke každému preorderu přístup do všech betaeventů, tak bych si takhle mohl vyzkoušet, zda mě hra baví a podle toho se rozhodnout, zda preorder nechat či zrušit..
-
-
toto je PRE-PURCHASE vopred zaplatíš... ale ak si cez nejaký eshop predobjednáš (pre-order) tak to môžeš zrušiť ale nebudú sa ti na to vzťahovať bonusy ako pri predkúpení (3-day start, nejaký ingame prsteň a prístup do bety)
-
-
presne tak, predobjednavek se to netyka. Autor clanku pomichal 2 rozdilna slova pre-purchase a pre-order...
-
-
-
K téhle hře mě poutá jediné - silný nezájem
-
jedina opravdu inovativni mmorpg hra, kterou na letosni rok vidim je The Secret World.
-
-
tak nevim, jak je mozne, ze jeste v tento moment se lide ptaji - co je tak inovativniho na TSW. Ale dokazu pochopit, ze v ramci GW a TOR hypu poslednich mesicich se tento projekt pravdepodobne nejak ztratil. Mozna i tim, ze uplne vybocuje z klasickeho fantasy ci sci-fi pojeti.
Nez se rozepisovat o tom zakladnim, cim se TSW bude tolik lisit od sve konkurence, radeji vlozim link se nejkymi temi zasadnimi informacemi :
http://www.tentonhammer.com/features/5-reasons-to-play-the-secret-world
..jinak youtube je plny devoplerskych videii a traileru predstavujici hru blize. Chapu, ze sklani priznivci fantasy ci primo puvodnich GW zrejme jen ohrnou nos, pro ty ostatnit vcetne me, jde o velmi inovativni a svezi alternativu. -
V čem je inovativní Secret World?
Viděl bych to na Conana v trochu jiném kabátě. Nebo se zcela pletu? -
-
pletes
-
-
tak vidíš len na jedno oko lebo tie hry sú dve *2*
-
-
vazne a ktera je ta druha a cim je tak inovativni ? ;)
-
-
pozri si to video z buy.guildwars2.com a ty mi radsej povedz co je take inovativne na tom tvojom secret worlde *8*
-
-
-
-
mě by zajímalo kde se to má toho 10. dubna přeobjednat ? thx
-
-
ZDE-> http://buy.guildwars2.com
-
-
ok dík, si přeobjednám a stáhnu ne ? myslim že by mi to asi nechtěli poslat co čr :D
-
-
-
Kdysi dávno jsem koupil první díl Guild Wars a byla to taková nuda, že od té doby hraji raději už jen singleplayerovky. *6* *2*
-
-
A to má bejt nějak směrodatné? GW2 je úplně něco jiného než GW1.
-
-
Jen můj pocit ze hry, nic víc. *4* Vím, že má GW hodně fanoušků, ale znám i hodně takových, kterým hra příliš nesedla. Včetně mě, bohužel.
-
-
Musim souhlasit.Taky mi prislo GW1 po dohrani kampane totalne nudny a nezazivny.V podstate to ani nebylo poradny MMO.Jen system hubu a privatnich instanci.Tak uvidime co prinese ta dvojka.
-
-
-
a my ostatni jsme se u toho rok ci dva kralovsky bavili *5*
-
-
Na chystané MMORPG Guild Wars 2 se mnozí dívají jako na revolučního spasitele žánru (a já vám dobře radím, odhoďte přehnaná očekávání mesiáše a připravte se na eventualitu, že to možná bude „jen“ vynikající a zábavná hra)...
Vaše předchozí vlastní zkušenost se SWtOR, pán Smutný? *15* *2* *3* -
-
přesně poku mě zklame GW2 tak si koupim konzoli :-D ne kecám
-
tak lidi potrebujou v neco verit, po tolika zklamanich. pokud i gw2 zklame, tak pak to vidim s mmo spatne
-
Spíš naopak, u mne to SWTOR vytáhl z dlouhodobého totálního nezájmu o něco výš...:)
-
-
Ok then.
A co... takříkajíc dlouhodobé hledisko?
Nebo spíše... plánuje se "tOR po pár měsících" článek? -
-
Určitě :)
-
-
-
LOL, to je ale náhoda! *5*
-
-
Taky si říkám... *5*
Ale já si raději už odpustil jakékoliv hodnocení kvalit samotných her. A přece jen má pravdu, že kolem GW2 se tvoří obrovský hype... a pak je jednoduché zklamat.
Jinak 150€... tak to je ostrá palba. Ale tak GW2 své fanoušky určitě má.
-
-
-
"Na chystané MMORPG Guild Wars 2 se mnozí dívají jako na revolučního spasitele žánru (a já vám dobře radím, odhoďte přehnaná očekávání mesiáše a připravte se na eventualitu, že to možná bude „jen“ vynikající a zábavná hra)"
Ale copak copak, pane Smutný, SW:TOR svět nespasilo, takže si potřebujeme pohonit ego u nesrovnatelně inovativnější a objektivně přínosnější konkurence? *3*