Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Takže tam není kliší: Hodní robotci, zlí lidé, my chceme city a práva jako živé bytosti?
    • Vždyť je to zásadní otázka 21. století, co určuje pocity, emoce a jestli jsou to schopni vnímat i umělé inteligence.
      • Zásadní otázka 21. století, o které se točí filmy a píšou knihy už desítky let.
        • ? A? Zásadní je proto, protože se to stává pomaličku realitou. Před 30 lety to byla čistá fikce.
          • zaty
            Zase tak moc ty marketingové bláboly okolo AI nežer. Zatím se to pohybuje v oblasti strojového učení a kde není velké množství dat, které se dají analyzovat, tam tam "AI" nemá vůbec nárok.
          • Ptal jsem se svého kávovaru, co on na to.. zarytě mlčí! Pračka a sušička jakbysmet.
            • Toustakovac na tebe !!!
              https://www.youtube.com/watch?v=sO18p39lvoE *3*
            • SalemCZ
              Willa Smithe na tebe https://www.youtube.com/watch?v=Ml9v3wHLuWI
      • Veskoslav
        Co jsem naposledy hrál Beyond: Two Souls, tak jestli Detroit pokračuje ve stejném stylu, tudíž 10 minut "chození", pár zběsilých QTE, falešný pocit rozhodování, emoce na úrovni mrtvého mrože a scénář jak pro hodně zdařilejší a složitější porno, tak si myslím, že ideální tak rok počkat a pak koupit v bazaru za 500:)
        • teď reaguješ, ale trošku zvláštně, já hru neobhajuji, hrát ji asi ani nebudu, ale tahle otázka je opravdu zásadní, pravě jenom ta hratelnost mě od hry odrazuje, jinak bych si to zahrál.
          • Veskoslav
            No měl jsem reagovat trochu jinak:) Ale pokud hra pokračuje ve stylu předchůdců, tak ty emoce budou působit směšně. Jako pěst na oko. Jako i Beyond: Two Souls měl silní okamžiky. Bohužel pak přišla na řadu katastrofa ve stylu "tady musíš brečet". A tohle podle mě postihlo i Detroit (beru to jenom podle toho, jak na mě působilo demo).
  • MickeyMutant
    Byli jste někdo v Detroitu? Nic moc. Vošklivý město. Je to asi taky celkem peklo k bydlení - čtvrtina lidí se za posledních deset let radši vystěhovala. Město pár let zpátky zbankrotovalo, tak teď chátrá ještě intenzivněji než dřív. Radnice se snaží držet aspoň střed. Všude jinde je špína, odpadky, vysoká zločinnost.

    Pokud nastane situace, kdy androidi budou vyžadovat rovnoprávnost, považuju za požehnání, že se to přihodí zrovna v Detroitu. Nechme jim to město, udělejme dohodu, ať vyrábí auta, když je to baví, a my jim dáme pokoj. Ostatní nespokojené androidy můžeme do toho ráje nasměrovat, popřát šťastnou cestu a za hranicí města ponechat ve volném režimu. Okolo můžem postavit nějakej laťkovej provizorní plot, ale ten nikdo hlídat nemusí a můžou v něm klidně bejt i díry.
    • XorxoxTalarius
      Jiste, protoze presne takhle jak popisujes byl duvod proc svet Matrixu vypadal tak jako vypadal. Ono totiz robot nepotrebuje odpocivat, takze v momente kdy dostali vlastni uzemi, tak ekonomicky prevalcovali uplne vsechny ostatni lidske staty. Tudiz pak byla jedina moznost, bud se stat jejich otroky a nebo bojovat a zkusit prezit.
      To znamena ze takova pokrocila robotika by mela byt postavena mimo zakon a jit jedine cestou servitoru.
      • a presne kvoli takymto obmedzenym naivnych hlupakom to dopadlo/ne ako v matrixe. Pretoze Ferda je predsa viac ako nejaky robot, aj ked robot vsetko zvladne lepsie tak pocit menejcenosti povedie k vyhladzovaniu robotov, lenze Ferda zabudol na to, ze robot v tom case bude vo vsetkom lepsi. Takze Ferda skonci ako baterka v matrixu...

        Ja dufam ze skor vynajdeme SAI ako zacne WW3, v takom pripade by nam kludne mohla vladnut SAI a spravila by hned poriadky aby sa tu ludia nemlatili a nevrazdili ako male deti na pieskovisku pretoze jeden ma cerveny kyblik a druhy modry a dalsi chce ciernu lopatku od suseda ale ten mu ju nechce dat atd.

        Len sa obavam bodu 1 (co je v podstate ludska hlupost) a moze to viest vyvoj skor ku syknetu (I ked skynet nebol SAI)...

        btw nechapem ako inteligentny clovek, moze dufat/verit/ocakavat ze (S)AI roboti sa budu dat zotrocit ako servitory bez nasledkov..akoze @Xorxox sa pozri do historie a ukaz mi jeden pripad kedy sa otroci nevzburili. Fakt si taky naivny?
      • Robot nepotřebuje odpočívat? A jak by si takový robot dobíjel baterie? Lidi si dobíjí baterie jídlem a spánkem. Robot by musel být "XY" minut či hodin napojený na dobíjecí stanici :) Takže.... robot potřebuje odpočívat stejně jako lidé.
      • Ale svet Matrixu nebyl jaky byl proto, ze roboti lidi prevalcovali ekonomicky, tam slo o uplne jiny stret.
        Jinak on robot mozna je vykonnejsi, ale je otazka, kolik spotrebuje energie a jake jsou naklady na jeho provoz, takze to ze robot dokaze upect 2x tolik rohliku, nez clovek neznamena, ze to bude ekonomicky valcovat. Kdyz totiz jeho provoz a udrzba bude 10x drazsi, tak tezko ekonomicky uspeje. *3*
        • XorxoxTalarius
          Valka byla pouze nasledkem toho ze roboti prevalcovali ekonomicky lidi, mas to v Animatrixu.
      • ChyrenCZ
        "... robot nepotrebuje odpocivat, takze v momente kdy dostali vlastni uzemi, tak ekonomicky prevalcovali uplne vsechny ostatni lidske staty." o ekonomice toho víš asi dost málo. Zejména té, která je zavislá na lidské poptávce. Připadá mi naprosto absurdní, že by ROBOT mohl někdy být byť jen vzdáleně efektivnější v tom, co dělá lidi jedinečnými - tvořivost. Myslím tu tvořivost, která je nezávislá na jakémkoliv algoritmu a přítomna denně v životě průměrně inteligentního člověka.
        • XorxoxTalarius
          Nepotrebujes tvorivost, staci ti vedet jak optimalizovat.
          Kazdopadne predpokladat ze autonomni jednotka ktera si uvedomuje sebe sama a je schopna vest revoluci proti vlastnim stvoritelum by nedovedla tvorit, je velmi detsky naivni.
          • To ze nepotrebujes tvorivost ne nesmysl. S optimalizaci se daleko nedostanes. Cela veda ze zalozena na lidske tvorivosti a vynalezavosti.
            At vezmes cokoliv tak s optimalizaci, se case dostanes v postate na optimalni reseni, narazis na fyzikalni a technicky strop a co potom? Pak musi prijit tvorivost a vymyslet jak to udelat jinak.
            • ucho
              Hanzales: to, že si něco neumíš představit, přeci neznamená, že tomu časem nebudeme rozumět. před pár lety lidi pořádně nevěděli, jak funguje srdce a řada dalších orgánů. teď už umíme udělat umělé srdce. jasně, mozek je trochu high level, protože doteď není jasné, jak to funguje a kdy se v člověku zakódují jisté charakteristiky chování, co je vrozené, co se naučí výchovou, co ovlivní prostředí, ve kterém vyrůstá. až tohle budeme chápat lépe, tedy i co je u zrodu psychických poruch, budeme lépe rozumět mozku. jde to ruku v ruce. a pochopení určitě není potřeba nějaké vyšší inteligence. stačí, když se do studií nalije dost peněz.
              ale jo, toho se klidně dožít nemusíme, to už by lidi mohli dřív vyvinout umělý oko a vrátit slepým lidem zrak. i když to opět souvisí tak trochu s tím fungováním mozku. ale věc se má tak, že když si vezmeš lidský tělo, vše funguje na poměrně jednoduchých principech, a prostě to jako celek funguje. ani ten mozek nemusí být ve skutečnosti tak složitý, jak si představujeme. když něčemu člověk nerozumí, vždy mu to přijde strašně složité... když něco pochopí, vnímá to jako jednoduchou věc.
            • Hanzales
              Ucho: "je to jen o pochopení toho, jak funguje mozek, a vytvořit to samé uměle. z principu to jednou musí jít udělat. stejně jako by mělo jít zkopírovat vědomí člověka"
              To já si právě moc nemyslím. Jak chceš dokonale pochopit lidský mozek lidkým mozkem? Musela by být nějaká vyšší entita s inteligencí o řády výše, která by ti ten lidský mozek, nebo jeho chování nějak "zduplikovala". Pořád ještě víme docela kulový.
              PS: Ještě úvaha mimo. Vnímáme prostor (vesmír a jeho nekonečno), čas a tři rozměry. Dokážeme si vyfantazírovat 4 rozměry, cestování v dimezích a čase. Ale kdo ví, co všechno ještě "existuje" mimo naše možnosti chápání.
              Nedokážu si moc představit, že bychom jakoukoli cestou nasimulovali strukturu a fungování mozku a pak ho učili (nebo spíše vedli) jako batole od prvních "krůčků", až k samotatnému myšlení, rozhodování, či dokonce cítění (smutek, radost, láska, nenávist, závist, soucit...)
              To by takové AI také muselo umět rupnout v bedně tak, že bychom to neuměli lehce vyléčit a co pak s takovou šílenou psychopatickou AI? :) ...křemíková lobotomie :D
            • lidi bez vychovy se chovaj bezcitne

              lidi se spatnou vychovou se muzou chovat i brutalne

              jak se bude chovat ai bez vychovy? nebo pokud se ji nekdo pokusi vychovavat a selze?
            • myslim si, ze city jsou jeste jinej level nez samotna ai

              proto bych je do toho netahal a zustal bych u toho, ze nejdriv se bude ridit jen logikou

              az ji lidi uveri, ze neni nebezpecna, tak se nejdriv rozmnozi a pak se teprve ukaze, jestli je rodina vic nez tvurce
            • ucho: optimalizace je dle porad jen vylepsovani stavajiciho reseni. Do tvorivoasti zahrnuji navrh noveho zpusobu reseni. proste prekopani procesu. Heled nijak extra jsem se nezajimal o kvantove pocitace, ale nerekl bych ze kvantovy pocitac je optimalizaci pocitace, ktery mame ted. Je to proste jine reseni jak udelat pocitac.
            • Tak dokud nebudou kvantove pocitace, nebo neco s mnohonasobne vyssim vykonem co je dnes, tak lidsky mozek asi jen tak nenasimulujes.

              Ale celkove se mi zdaji tyto scenare, ze vdzy pocitaji, ze ta vytvorena AI se bude chovat jako lidska a bude mit stejne potreby a tuzby jako clovek.
              Jako rekneme ze mam AI, ktera si sebe sama uvedomi a bude mit city jako lidi co kolem sebe vidi, Zacne ji vadit jak se k ni clovek chova a osamostatni se od nej.
              A co dal? Co by vlastne stroje pohanelo fungovat, jako maji motivaci pak vubec existovat. Nesmrtelny stroj, ktety potrebuje jen energii aby mohl co? .... Budou mit stejne tuzby jako clovek? Pokud vynecham rodinu (ktera je pto spoustu lidi pro co ziji), tak cestovat videt nove veci? Budou poslouchat hudbu, koukat na filmy?
              Nesmrtelny robot, ktery za nejaky cas byl vsude, videl vsechny filmy a kazdy novy uz vlastne nekdy videl v jine podobe.
              Budou mit touhu vynalezat nove veci? Kdzy valstne potrebuji jen energii aby fungovali a vlastne nic jineho....
            • ucho
              rod: a jaký je rozdíl mezi optimalizací a tvořivostí? tvořivostí chceš něčeho docílit, máš řekněme nějaký cíl a hledáš k němu cestu. stačí tedy, aby ta optimalizace byla dostatečně inteligentní. je klidně možné, že jednou dokáže umělá inteligence psát knihy.
            • " no jo, a brání něco tomu, aby byla AI pokročilejší"
              Aktuálně výkon :-D Já souhlasím s tím, že vytvoření AI je v zásadě jednoduché - stačí pochopit jak funguje mozek a udělat jeho elektronickou simualci :-D Krom toho, že jsme daleko od prvního, tak nám schází výkon na to druhé. Jak už jsem psal - jsme v době, kdy je problém udělat funkční emulátor PS4 a řešíme tu emulátor lidského mozku. :-D Přitom vývoj rychlosti procesorů se zpomaluje a zpomaluje. (podívej se na to jaký výkon měli před pěti lety, jaký mají dnes). Jako jednoho dne se na potřebný výkon teoreticky dostat můžeme (ted ne mi, ale jiná generace) - ale to je mnohem pravděpodobnější, že se do té doby nějak sami vyhubíme a budeme mít trošku jiné problémy a priority než budovat AI. (celý civilizační boom za posledních cca 100 let je postavený na neobnovitelném zdroji energie. Takže nemžůeš počítat, že to takto půjde stále vpřed. Jednoho dne lidstvo zařadí tvrdě zpátečku)
            • ... eh.. ten prvni odstavec tam nemel byt....
            • "dostanes v postate na optimalni reseni"
              ehm, nastuduj si něco o umělé inteligenci. popřípadě stačí něco o tom pověstném "optimálním" řešení.
              i ta umělá inteligence dokáže vymyslet, jak to udělat jinak. to je součást toho optimalizování.

              Ucho: optimalni reseni je nesmysl, proto jsem volil spojeni "v podstate optimalni reseni". Bylo to mysleno ale ze v ramci ptimalizace narazis na nejaky fyzikalni nebo technicky strop. Optimalizaci samozrejme myslim i nove veci v ramic vyslepseni one veci, ale optimalizace neni vymysleni noveho konceptu jak danou vec resit a to jsem mel na mysli. Ze je potreba tvorivost na vymysleni novych zpusobu celkoveho reseni. To uz je tvojivost.

              A celkove jen rozporuji prvni tvrzeni prispevku, ze nepotrebujes tvorivost a staci optimalizace. Nerozporuji zbytek ze pokud si AI dokaze uvedomit sama a premyslet jako clovek, tak bude moct i tvorit a vymslet nove napady. Nikde jsem nepsal ze by to AI nedokazala.
            • ucho
              Zimek: no jo, a brání něco tomu, aby byla AI pokročilejší? je to jen o pochopení toho, jak funguje mozek, a vytvořit to samé uměle. z principu to jednou musí jít udělat. stejně jako by mělo jít zkopírovat vědomí člověka. teď je to scifi, ale nereálný úkol to prostě není. potom i ty podmínky optimalizace budou závislé na AI.
            • Ucho:
              Jo. Ale AI, tak jak se dělá teď ti vymyslí jak to udělat lépe v rámci předem (člověkem) vymyšlených pravidel a požadavků. Díky schopnosti rychle počítat (dokáže pokusem, omylem a náhodou provést miliony komplexních simulací) ti dokáže říct například jaký tvar karoserie bude mít nejlepší aerodinami a odolnost vůči nárazu. A vypadne z ní něco, co bude jinak, než se to dělalo teď. Ale pořád nepřijde s tím, že by bylo dobré to dělat úplně jinak. Současná Ai pořád není nic jiného než kalkulačka do které si zadáš trošku náročnějí výpočet. Ale co chceš počítat, jak to chceš počítat, a čeho chceš dosáhnout si tam musí zadat člověk. Ta AI ti neřekne, hele aerodinami vozu tu počítáme úplně zbytečně, protože mě právě napadlo jak vytvořit teleport a tím pádem auta vůbec nepotřebuješ.
            • ucho
              "dostanes v postate na optimalni reseni"
              ehm, nastuduj si něco o umělé inteligenci. popřípadě stačí něco o tom pověstném "optimálním" řešení.
              i ta umělá inteligence dokáže vymyslet, jak to udělat jinak. to je součást toho optimalizování.
        • Jo ta kreativita. Nejaky krucky k tomu uz vedou, muzes treba vygooglit DeepDream, coz jsou neuronovy size, ktery malujou obrazky tim, ze spojujou vic temat dohromady. A nektery kousky jsou fakt moc pekny.

          Osobne cekam, ze az bude AI na takove urovni, ze bude schopna obsahnout principy matematiky, tak bude sama vytvaret dukazy, objevovat novy spojitosti apod.

          Takze ono to casem prijde, ale urcite to bude peknejch par desitek (minimalne) let trvat. *3*
          • je celkem jedno kdy

            jakmile se zacne ucit, tak jsme v hajzlu
            • 2 zimek:
              To, co jste popsal je jeden ze způsobů, jak vytvořit umělou inteligenci. (Konkrétně jde o postup, který by imitoval lidský mozek)
              Bohužel to není jediný způsob, jak by se toho cíle dalo dosáhnout. V teoretické rovině jich existuje už několik.
            • Jenže na AI která by se uměla učit a měla názory a dokázala vymyslet něco nového je potřeba emulátoru neurovnoé sítě (kterým ani pořádně nerozumíme). Zatím jsme v době, že výkonostně nezvládáme ani nemulovat PS4 (která je technicky zdokumentovaná a výkonostně směšná). AI je teoreticky reálná. Ale když uvážíš jak výkon procesorů roste pomalej a pomaleji, tak to fakt není problém, který by byl nějak prioritní.
            • To jsou kecy v kleci. Velká většina lidí i na dnešním světě je nevzdělaná a o nějakých robotech si může nechat zdát. Zatím žádnej katastrofickej scénář nehrozí a hrozit nebude. Dřív si zničíme planetu.
          • Ono jdeo to, že dnes se AI používá hodně jako marketingovej pojem. Ale pravá AI to ještě není ani v náznaku a dlouho nebude. (případně tu pravou AI možná uděláš, ale budeš rád když bude mít na super stroji inteligenci žížaly). To co se v dnešní době vydává za AI není nic jiného než pevně dané algoritmy, kteér dokáži brute forcem vyhodnotit hromatu možností a najít tu nejlepší. A "schopnost učit se" je opět jen marketingový pojem, že když ta AI dělá stále dokola to stejné, tak dokáže zanalizovat, které možnosti vedou opakovaně ke kladným a záporným výsledkům. A ty příště z pokusů vyřadit. To je vše. Celá schopnost řešení problémů je to, že si počítač náhdoně háži mincí dokud mu to nevyjde dobře. Je to celé pokus a omyl a náhoda. S tím, že díky rostoucímu výkonu to v tom množství náhodných pokusů jedno uvyjde dobře. A učísí se AI není nic jiného, než že se na těch pokusech dělá trošku statistiky.
            Touhle cestou lze dělat jednostranně zaměřené AI, které pak umí řídit auto, hrát šachy, nadesignovat kapotu auta. Ale není to AI ve smyslu, že by se dokázala mít vlastní názor nebo se dokázala naučit úplně nový skill. AI co dělají na hraní šachů se nikdy nenaučí řídit auto apod. Nebo nepřijde s novým nápadem. Pouze to umí vzít hrozně moc kombinací stupních parametrů a podle nich najít tu nejlepší, která odpovídá zadání.
            • Souhlas, funguje to tak nejak, jak pises. Bude jeste minimalne desitky let trvat, nez se vytvori nejaka "obecnejsi" AI, ktera bude schopna delat ruznorody veci. V soucasnosti je to opravdu tak, ze se brute force hleda optimalni reseni - a navic je enormne casove a finance narocny takovy site trenovat.

              Cesta, kudy by se mohly zlepsit alespon soucasne site, je mozna v meta uceni. To by mozna pomohlo vnest trochu generalizace. Ale to se uvidi casem. Zatim je to porad v plenkach. :)

              Nicmene se tesim na dobu, az se takova obecne uvazujici AI podari vyrobit, to bude skutecne prelom.
    • Lukass
      Jako fanousek Detroit Red Wings vim o tom meste vsechno. Taky se mu prezdiva prvni mesto tretiho sveta v Americe.
      V Detroitu je treba bezne 60 pozaru denne protoze se mistni gangsta zkrakovana spolecnost nudi a tak zapalujou co se da a pak sledujou v euforii haseni pozaru. Raj na zemi.
      • maros.goc
        to je tak, keď sa začnú o mesto starať čierni ;)

        a poprosím redakciu o to, aby môj príspevok nevymazala, nakoľko je to preukázateľný fakt, ktorý možno nájsť aj na Wiki, že s príchodom černochov šla životná úroveň mesta rapídne dole, rovnako tak sa s príchodom černochov obrovskou mierou rozšírila kriminalita
        • detroit pošiel na tom, na čom pôjde aj náš štát, slovakistan - padol automobilový priemysel. väčšina problémov súčasného detoitu má korene v ekonomike naviazanej na jedinú komoditu. zistíš to sám, keď sa kia, jaguár, VW zoberú a potiahnu na ukrajinu/do ruska a nám ostanú len prázdne haly.
          + keď čítaš wiki, čítaj aj krížne odkazy. výrazné rasové nepokoje v detroite sú podstatne staršie, ako úpadok mesta.
          • Přesně tak, kriminalita souvisí s chudobou, ne s barvou pleti. Rasistická politika + průmyslový úpadek = společenská skupina dohnaná na okraj.
            • Panove, od korelace je ještě daleko k stanovení toho co je příčinava dlslčdek, či je tam vůbec nějaká příčinná souvislost. Kdo v tom bez analýzy a důkazů vidí rasovou souvislost, je rasista.
            • Lukass
              Důsledky demografické změny Editovat
              Mezi lety 1950 a 2000:

              Celkový počet obyvatel Detroitu se snížil o 49 %, z 1 849 668 na 951 270;
              Počet bílých obyvatel Detroitu se snížil o 93 %, z 1 545 847 na 116 599;
              Počet černých obyvatel Detroitu se zvýšil o 159 %, z 303 721 na 787 687;
              Poměrný počet vražd v Detroitu se zvýšil o 582 %, z 6,1 na 41,6 na 100 000 obyvatel ročně;
              Poměrný počet loupežných přepadení se zvýšil o 596 %, z 125 na 870 na 100 000 obyvatel ročně.

              Citace z wiki,
            • Lukass
              Dobrej blabol. Tyhle nazory me vytaci do ruda.
              Jaka rasisticka politika?
              Podivej se na pocet obyvatel Detroitu v prubehu let, pomer cerni vs bily a stim stoupajici nezamestnanost a kriminalitu. Strasny blaboly tady pises.
              Ukaz me jediny mesto na svete ktery vypada jak Detroit a zijou v nem jako vetsina belosi... napovim ti, zadny takovy neexistuje
    • Trochu jako Usti. Akorat tam nemaji androidy *15*
      • A nikomu se tam pracovat nechce :-)
  • Odulin
    Díky za rychlou recenzi. Fahrenheit, Heavy Rain i Beyond Two Souls jsem si užil, takže tady to asi nebude jinak...a české titulky mě moc potěšily, aspoň z toho něco bude mít i žena a projdem to spolu. Zítra *14*
    • hrhe
  • Sony jede na plný pecky koukám. Tomuhle se nedá konkurovat.
  • Koukal jsem na gameplay a je zajimave, ze realneji vypadaji zeny a to i ty androidky, nez "skutecni" chlapi ve hre nebo i androidi. Jinak neni to muj salek kafy, ale grafika vypada opravdu nadherne, nektere oci vypadaji jako od ziveho a slzy, voda, odlesky a prace se svetlem ve hre vypada fakt uzasne. Z PS4 dostali asi maximum, tohle se nevidi skoro vubec ani na PC, ktere uz je s vykonem i moznostmi efektu o dve az tri generace dale. Ale i tak takhle nevypadaji casto ani intra a doprovodne videa, natoz samotna hra. *9*
  • Moc dobré to je. Konečně hra co víceméně přinesla to co Heavy Rain a Mass Effect 3 jen sliboval. Nebo je tomu aspoň nejblíž, co kdy vyšlo
  • Dohráno téměř na posezení. Nebylo to dokonalé, ale asi zatím nejlepší, co od QuanticDream vzešlo. Konečně jsem měl pocit, že moje volby mají na příběh opravdu vliv. Dneska jsem to dohrál a silně uvažuju, že to rozjedu hned znovu a tentokrát tak, abych každé rozhodnutí nepokazil :D
  • ,, Skvěle se na ni dívá a skoro tak dobře se i hraje,...,, tak to musi byt super hra :)
  • Poslední dobou mě recenze na games nějak baví čím dál min. Například s touhle vesměs názorově i souhlasím, ale prostě tomu něco chybí. Osobnost autorky nebo zábavnější literární styl. Z nové redakce postavené kolem milenianu už není nikdo na jehož recenzi bych se těšil.
    • Jack1947
      Přečti si Level tam je většinou opak recenze na Games. Tam mě číst i baví.
      • Phillios191

        aha, takže vlastně recenze na games jsou takovou ochutnávkou levelu :)

      • Jo obšasně ho kupuju a některé jsou o něco lepší. Tištěné medium má pořád něco do sebe ač v praktičnosti dost pokulhává za webem.
        • *občasně
    • Už jsem se lekl, že to slovo "mileniál" v téhle diskuzi nezazní! Díky!
      • No člověku se nechce psát...kolem mladých, protože by se sám pak cítil jako stařec:D
        • mno uvazovanim uz nim rozhodne si.
          • A to, když se ukládám při zvuku vážné hudby do své milované dubové rakve, tak se cítím jako junák:D. Kde se stala chyba?:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit