Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel pravda, zaklinac 2 nic moc... tak nejak jsem se u nej nudil.. nedokazu pojmenovat duvody, ale bylo to spise utrpeni, nez zabava... techto recenzi na Deuse se celkem bojim, bo znate to - vsude 9/10 a 10/10, a nakonec nic... A tuctove hry jsou 2x lepsi/zajimavejsi/hratelnejsi...
  • SA-reg
    Dobrá věc se podařila a všechno dobře dopadlo.

Ach, jen kdyby takhle byly i hry co Square Enix vytváří, ne jen vydává...
  • Neprožívej to tolik? Sorry, ale co děláš na webu o hrách když je neprožíváš?
  • Ty hele, ale chápeš doufám, že se pořád jedná o hru. Neprožívej to tolik !!! Jsou jiný věci v životě co jsou špatně, ale určitě to není druhej zaklínač
  • Skvělá recenze, která tu na EG překonává nejen stylisticky, ale hlavně tím, že autor tu hru vůbec dohrál. *1*
  • 38h? tak to by byla teda parada :-) Uz sa tesim.
  • steam mu ukazuje 38h viz. http://aaraaf.net/temp/orly.jpg. Což ej zvlášní že na EG odkad sla tahle zpráva(jaydee) jim to píše jenom 18 :-D
  • Pro mě naprosto ve všem - Od vysoké HW náročnosti, nezvládnutí animace postavy, přes zakčnění celého konceptu, popření alchymie jak jsme ji znali z jedničky, až po totální vytrhnutí hry ze Sapkowského konceptu postavy. (Někdy až bolestná snaha zaklínače být neutrální jak ji známe z knih, je tady totálně pošlapána, znásilněna a poplivána příběhem Geralta míchajícího se ve vysoké politice, ve službách výzvědných služeb a jako poskok králů? Kde je Geralt řešící problémy obyčejných lidí. Vůbec jsem nechápal, že za prvním i druhým dílem stojí jedni a ti samí lidé... Tady jsem hodně litoval peněz za speciální edici.
  • Lukasi je pravda ze si deus ex hral jen par dnu a hned mu davas desitku? Cetl jsem to vcera na twitteru a nechce se mi tomu verit. Diky za odpoved
  • skoda ze desitkovymu deus ex a portal 2 kazi hodnoceni devitkova nuda.. ehm terraria :P clovek by hned cekaal ze hodnoceni je v rozmezi 9/15 *7*
  • Nový engine to síce nie je, iba nové textúry (a nový DX10 renderer), ale predsa:
    http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision
  • Zaklínač 2 a zklámání??? a v čom proboha - možná že je kratší než jednička :-d
  • hmm....mohli by fakt prerobit jednotku v novom engine....

alebo este lepsie, prerobit system shock - nejlepsiu hru vsetkych cias.
  • Moc jsem se bál že tohle se nepovede. Když mi kdysi kamarád poslal odkaz na první trailer, opravdu se mi vrátila doba kdy jsme hltali každý povedený trailer a těšili se na demo. Ale po zklamáních jako Mafia 2, Zaklínač 2 a další, jsem zůstával pesimistou. DeusEx:HR mě po dlouhé době přikovala k obrazovce až do rána. Spal jsem jen 2h a už jsem se nemohl dočkat až se vrátím "do hry". Není to originální hra, vše co má už jsme někde viděli, možná i líp zpracované, ale jako celek pasuje perfektně do sebe a dělá opravdu čest jménu DeusEx. Mimochodem tam jsem první misi sjel napoprvé stylem Rambo "odstřelovač", abych si pak druhé hraní o to více vychutnal ve "stealth" stylu. DE:HR jsem si od začátku vychutnával jako tichý hacker, až první boss mě vyléčil a donutil trochu přehodnotit priority. Tady s Lukášem moc nesouhlasím - bosové dají tichošlápkům pořádně zabrat, jedno z mála míst kde není "více cestnost" propracovaná. Já bych to taky viděl na 10/10 a asi mou nej hru tohoto roku, možná posledních 3-5 let. Vůbec by mi nevadilo, kdyby v tomhle stylu udělali remake prvního Deus Ex.
  • Jednicka byla snad ta nejlepsi hra co jsem hral. Uz se nemuzu dockat, az budu mit doma tohle.
  • I kdyby to byl rmk Deus Ex 1 v současné grafice, tak bych si to koupil. Zase se zavřu u kompu a nevylezu ven:)
  • No to prepinani pohledu kamery je DOST originalni.
  • určitě skvělá hra já to sice nehrál ale už se těším na ty fanatiky (a zřejmě experty na všechno) co to budou pomlouvat protože na to nadávaj už od prvního oznámení a teď jim přijde blbí přestat
  • To je vždycky plno řečí o originalitě a šup, desítka :-) Jinak patřím mezi generaci, které první Deus Ex učaroval.
  • Sakra ... 10? Tak už se těším až si to zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit