Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky si říkám, jestli má dnes ještě cenu dávat k recenzím číselná hodnocení.
  • Nemyslel jsem, že se ještě někdy dožiju recenze, kde se mluví o tak zásadních uměleckých a filozofických dílech. A tahle cyberpunková modla si to rozhodně zaslouží. Děkuji. (Tajné podání ruky).
  • Pokud ma MA 2 10/10 proc by nemohl Deux dostat taky 10/10.. Staci trochu masaze a 10 litaj ...pred par lety recenzanti 10 skoro neznali a to byli hry daleko lepsi
  • jenže všichni píšou o dohrání celé hry... to znamená konzolové verze...
  • Kdo si to chtel zahrat, tak uz mel tak 2 mesice prilezitost.
  • náhodou ten hlas je celkem dobrý :D jsem koukal na deníček vývojářů (zvuky,hudba,dabing) a ten herec mluvi normálně uplně jinak.. možná jen, že to místama přehnané jako byl Christian Bale v Temném rytíři :)
  • skaven123
    az na tu jednu malickost, deus ex 1 vysla v r.2000, preco sa hry v r. 2011 lisia len minimalne? (v ohlade tuposti AI)..11rokov nieje dostatocny cas na nejake to vyladenie? :)
  • a kdes ji teda dohrál??? pirástky na Xboxu?? Nebo žiješ v americe a dohráls to za hoďku :-D
    tyhle trollíci mě vždycky dostanou
  • NEkromanT
    na pc uz je par mesicu unikla ta beta nebo co to bylo za verzi, zdroj kazdeho spravneho flamera
  • no Xboxová verze je na netu pirátsky už týden - PC verze ještě ne (na US steamu se hra odemkla tepr před hodinou)
  • evidentně to už tady všichni hráli a četli recenzi jen na EG kde to hráli nějak pochybně(18h)
  • Preed
    1) vysoka HW narocnost? hold za dobru grafiku sa plati,pred par rokmi v dobe crysis ked graficka karta moc dlho nevydrzala by som to asi nepovedal,ale dnes v dobe prisposobovania staruckym konzolam som rad ked niekto z mojho pc vymackne maximum
    2) nezvladnute animacie postavy? neviem o com hovoris
    3) popretie alchymie? no ak myslis ten debilny system,ze mozes pit len ked meditujes,tak to celkom sralo,ale ono bolo dost obvious kde budes bojovat takze sa to nejak dalo zvladnut
    4) Nesuhlasim,knihy som cital vsetky,pravda,je to uz par rokov,nepametam si uplne vsetko,ale Geralt urcite neriesil problemy obycajnych ludi a tak ako tu aj v knihach ma geralt nejaky ''ciel'',ludia proste prichadzaju do cesty a Zaklinac sa musi nejak rozhodnut,myslim,ze aj on v knihach vela krat spytoval svoju neutralitu a Geralt nikdy nebol normalny Zaklinac,keby bol tak tie knihy by o nicom neboli,pomahat obycajnym ludom? smiesne..nehovoriac o tom,ze ta vysoka politika,vyzvedne sluzby a podobne z toho urobili prave taky pribeh ako by to pisal sam Sapkowski,sak nakoniec cela saga o zaklinacovi bola o politickych machinaciach,samozrejme mozno sa toho geralt trochu menej priamo ale neda sa povedat,ze by to v mal nejaku motivaciu,proste veci sa diali okolo neho a musel sa nejak rozhodovat.
  • zdenek.sipek
    Hodiny mi o délce hry moc neřeknou, spíše by mne zajímalo, o kolik je hra obsahově větší než zmiňované 'demo', které končilo bosákem v aréně - mimochodem, také jsem hrál za hardcore hackera a ze začátku byl pro mne nezvládnutým oříškem, pak jsem si ale všiml, že když se schovám v jednom rohu a přilákám ho, tak se postaví vždy na stejné místo. Několik pěkně umístěných plastických výbušnin odpálených na dálku poté vykonalo své.
  • Marllone
    Vyšla zrovna dneska, a všichni tihle borci ji už mají poctivě upirátěnou.
  • septicflesh
    Podle ukázek bych uvítal možnost augmentace hlasivek *1*
  • Tak to víš blbě chytráku.
  • Konstruktivní kritika a nesouhlas s hodnocením není házení špíny.Nikdo tu nenapsal, že hra je špatná. Jen že na 10 nemá (taky která ano). Nauč se trochu tolerance k rozdílným názorům ty CoD ;)
  • Jde změnit vizáž hl. hrdiny nebo musím hrát za to smažkovské jelito?
  • Čo viem ... hru jsem již hrál a dohrál. Je dobrá, ano, ale dokonalá na 10 ani omylem.
  • skaven123
    COD som ete nehral, co to je ?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit