Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na EG jim steam píše 18h tady 38 :-D vem si co chceš - leaknutá betu jsem dohrál za 10h a údajně to byla třetina plný
  • tak u ktereho scifi (o fantasy ani nemluve) .. at u filmu, serialu, knihy nebo hry jsi nemel pocit jakeho si navratu do detstvi (s vyjimkou vizi blizke budoucnosti a castecne mozna saga A Song of Ice and Fire od Martina) .. ono uz cele ocekavani dospeleho zazitku z hrani hry je trochu nenaplnitelne .. kdo rika ze je to spatne .. nejake rozptyleni od hypotek, dani a klientu se hodi i kdyz jsi treba 2x starsi nez prumerny hrac, v suche realite jsme preci jen vetsinu naseho zivota ..
  • Hanzales
    Recenci jdu teprve přečíst, ale o hře mám již nějaké to povědomí. O to více proklínám tu desítku, neb to bude teď nejpomaleji utíkající týden posledních let :)
  • Na konkurenčním webu říkali něco o 18ti hodinách.
  • MishKonn
    "smažkovské jelito"

Touché. *15*
  • Hry hrajeme proto abychom si prožili něco, co ve stereotypu všedního života, prožít nemůžeme.
    A pokud hra obsahuje alespoň nějaký příběh (o kvalitě se dá samozřejmě vždy polemizovat), nějaké to střílení, trochu krve a občas obnažené pozadí, či odhalené ňadro, je samozřejmě označena za "Hru pro dospělé".
    Pokud si rád nehrajete, nechoďte prosím na herní web a neobtěžujte naše oči svými výblitky. Pokud nemáte rád "hloupé" herní příběhy, nainstalujte CS:S, L4D2, nebo TF2 a hrejte multiplayer, v něm příběh prakticky není.
  • dve moznosti: 1) DE byla nadcasova hra. 2) podivej se na dnesni trendy, na to abys udelal nadprumernou hru co se tyce vetsiny hernich prvku zas tolik vylepsovani nepotrebujes ...
  • moc se na to těším, číst to zatím nebudu
  • Nojo ono veškeré sci-fi je báchorka pro děti a Phil Dick je známý pohádkář.
  • Ty davas teda uzasnej priklad dospelyho jednani ;)
  • super recenze, ale chybi ma tam jeste nejaky ten odstavec s ciste praktickymi informacemi, napriklad priblizna delka a rozsahlost hry (na videa poustena v prubehu vyvoje jsem nekoukal)
  • vždycky když si o nějaké hře přečtu, že má dospělý příběh, tak se musím smát, obzvlášť tady u té nesmyslné báchorky pro děti, co je na tom dospělýho? je to snad z reálného života, aby mě to jako dospělýho mohlo zasáhnout? není má to silné emoce? nemá
    ach jo, herní pseudointelektuálové a kavárenští tlachalové zase pějí ódy nad stupidní zápletkou, běžte žít skutečný život a pak poznáte, co je to dospělý příběh
  • Užitečních .. máš 9 nebo jsi jen imbecil ? v lepším případě obojí a nebudu tě soudit.
  • Zlatej JC Denton. No nic jedem znova jedničku s tímhle:
    http://www.moddb.com/mods/the-nameless-mod/tutorials/improving-deus-exs-graphics-with-mods

Rozhodně doporučuji
  • ales.smutny
    A já myslel, že ten velký nápis "Recenzovaná verze: PC" nejde přehlédnout. A je to kruté, aby v útvaru jménem recenze byly subjektivní názory... kam ten svět spěje...
  • snad jen k té HW náročnosti bych dodal, že po patchi ta hra není vůbec náročná na to jak užasně vypadá... ubersample se vypne a hraje se v pohodě... animace dobré, snad jen mimika obličejů mohla být trochu propracovanější, ale nic co by kazilo dojem
  • Recenze naprosto bez užitečních informací. Samí subjektivní hlody. Recenzovaná PC, Xbox a PS3 verze? PC pochybuju. 10/10 bych dal možná tak Vampire: Bloodlines
  • MrSanta
    Pěkná recenze. Původně jsem chtěl autora zprdnout, že nezmínil v úvodu také System Shock, ale pak to napravil, takže nemám výtek*1*.
    Už se těším, až si příští rok nový Deus Ex zahraju.
  • Pokud chce web spachat sebevrazdu...
  • V cem byly hry pred dvema lety daleko lepsi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit