Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes si ji taky zahraju jsem zvědavý recenze je fajn napsaná a ti co tady na tu hru házejí špínu ...jak už někdo zmínil dejte si COD to vás uklidní pro hráče je tu Deus Ex ;-)
  • 16cmfan
    Si to zahraj a uvidíš... ono, čo tu každý splieta Deus Ex jedna a jeho nelinearitu - pokladám sa za HC fandu jednotky, prechádzam ju tradične každý rok cez leto (taký rituál) a viem dobre, že až na pár rozhodnutí (že si si napr. nedal zabiť brata, alebo oddialil, priblížil bossfighty s Annou a Hermanom) tak to nie je nič hrozné.. a nakoniec, autor recenzie všetko vyzradiť nemôže, čo ty vieš čo všetko je v hre a ako ťa to bude baviť ? Tupú AI mala jednotka (vlastne tupšiu), hracia doba ? Sa mi zdá, že HR je na tom ešte lepšie... *3*
  • tejto recenzii by som neveril, ale hral som to "demo" a musim povedat, podla mna na 10 to ma, vyrovna sa to de1, aj ked mnohy mozno nebudu suhlasit, ale podla mna jednoznacne ano, mozno ma mensie chybi a mozno sa nebude niekomu pozdavat to ci ono, ale treba hru brat celkovo a neodsudzovat ju kvoli nejakym drobnostiam za nekvalitny titul, tak ako tu mnohy odsudzovali Zaklinaca 2 ci Mafiu 2, hral som tie hry a podla mna su obe velmi kvalitne a nerobia hanbu svojim predchodcom, co sa zaklinaca 2 ky tyka vadilo my len ten subojovy system a zo zaciatku nemoznost odkladat veci v krcmach, co bolo dost zle rozhodnutie, ktore neskor napravili patchom, zial hru som este predtym dohral a ja nezacinam na novo hru hned po dohrani, musim si tie zazitky najprv nejak stravit a potom zahram znova uz aj ztym patchom, tak to bolo aj so Z1 tkou a tak to bude aj s tymto, tak isto Mafia 1 bola skvela, ale nikdy sa my ju nechcelo dohrat, neviem preco, dvojku som dohral a bavil som sa skvele, a tak isto to bude aj pri DE HR, ok kus som to rozobral, sorry
  • Preed
    Na jednej strane spominas nejake tvoje subjektivne chyby Zaklinaca 2 a nasledne napises ''Zlata Mafie 2...'',no kto ta potom moze brat vazne...
  • Tady je tolik chytráků kteří hru pomlouvaj ale pokud vím tak ještě nevyšla
  • Výborně napsaná recenze!
  • septicflesh
    Podařilo se vám někomu Deus Ex najít na games shopu? To full-textové vyhledávání mi tam přijde neuvěřitelně 'divné' :-) Je sice pěkné, že po zadání hesla Deus Ex mi to vtipně nabídne Nintendo 3DS a dalších X věcí včetně froté ručníku, ale...). Nechápu všechny možné serepetičky s kategoriemi když tam chybí takové možnosti prokliku jako jsou třeba 'NOVINKY'. V těch kategoriich je podle mého názoru poněkud bordel a chuť si nějakou hru po přečtení recenze koupit mě přechází po pěti minutách marného hledání. Možná jsem jen lamka, ale stalo se mi to tady minimálně 5x. A to nemluvím o chybách typu: běžná cena 599,- cena po slevě 599,- nebo předobjednávky za 0,-. Nejsem rýpal, ale je to škoda.
  • sleepless
    K tomu se da rict jen jedna vec: bude :)
  • Mafia 2 je odpad a to me nikdo nevymluvi.
  • Jak může lineární hra ve všech ohledech (tak lineární nebyl ani první DE), s tupou AI a ne příliš dlouhou hrací dobou dostat 10? To už se hry vážně hodnotí jen v žebříčku 8-10? Vidím to reálně na 8/10 maximálně. Desítková? K dokonalosti má sakra daleko. Autor recenze měl nejprve vychladnout než vyřkl ortel.
  • Tak to cumim! Nejdrive se cekal hit, pak zacali byt lide skepticti a ocekaval jsem tak 7/10, toto mi vyrazilo dech! Takze mam asi dalsi hru v hledacku *3*
  • Presne na 10 je jen CoD
    ps:(sarkasmus)
  • jo to je ten slavný JD kdo psal recenzi tam? mně přijde totiž divná, dost si protiřečí s hodnocením.. jako kdyby celá recenze byla tak na 6/10 a hodnocení pak prostě dal 9 aby se neřeklo
  • Schazi uz jen jedna vec, videorecenze?
  • taky by mě zajímalo, jak to hrál, když byl minulý týden na GamesComu, k tomu ještě napsat recenzi, ten šlověk snad nespí, nebo čítuje *1*
  • jenže to je otázka vkusu prostě... četl jsem knihy, viděl serial, hrál první hru a ve dvojce nevidim takové problémy jako ty... Geralt a příběh postav okolo něho se prostě vyvijí, dostal se tam kam by se zaklínač dostat neměl.. a on byl vůbec celkově jiný od ostatních zaklínačů.. neutralita byla zachována, pokud tak člověk hraje v pozdější fázi hry.. poskok krále? možná, ale co takhle pomoc příteli? přijde mi, že s Foltestem v tom bylo něco víc, než jen poskakování.. říkám, jde o to jak to člověk bere a otázka vkusu :) já třeba zase nechápu vývoj postav v jiných hrách :)
  • skaven123
    trosku prehnane hodnotenie, cca 8,5/10 by sedelo viac (linearita, nevyladene RPG, AI protivnikov niekedy na bode mrazu, bitky s bossmi..) malickosti ale na 10 to urcite nieje
  • Velmi příjemně napsaná recka.
  • Zaklinac 2 byl bohuzel mnohem vetsi zklamani nez musel bejt... 5 a pul kvestu, 3 lokace, 20 potvor i s bosama a to ani nemluvim o tom jak strme klesa obtiznost hrani. Nejsilnejsi adrenalinova schopnost a jeji 3 animace (pokud clovek neseka do harpii) je proste vysmech. Cert vem alchimii a Sapkowskeho pribeh ale tohle jsou proste veci ktery nemuzu odpustit. Zlata Mafie 2...
  • Panečku, desítky lítají jedna za druhou (nejdřív Hrej.cz, teď tiscali). Ale víte co? Hrál jsem, ehm, "demo", a klidně bych tomu věřil. DE:HR mi z těch pár hodin co jsem u ní strávil přišla jako přesně ta hra, na kterou všichni čekáme, přesně z těch důvodů popsaných v recenzi. Už se nemůžu dočkat, až si pro ní odpoledne skočím do obchodu. Za hry jakou jsou tyhle (a spolu s nimi např. Zaklínač 2 s úžasnou podporou vývojářů i po vydání a to !zdarma!) by se totiž mělo platit, vždyť jak jinak chceme doufat, že se tyhle hry budou dál dělat?
    A mimochodem mám dojem, že dobré hry dělají dobré recenze - jak tahle, tak ta na hrej.cz jsou totiž stylisticky radost číst ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit