Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martin.mirejovsky
    Musím přiznat, že Deus Ex šel vždy tak nějak mimo mě a v podstatě jsem nikdy ani žádný nehrál. Ale po přečtení této recenze mě to dost láká. Takže už mám předobjednáno a těším se, jak si o víkendu řádně vychutnám jeho atmosféru. Vzhledem k tomu, že nejsem zatížen komplexem dojmů z předchozích dílů, mohl by to být pro mne nanejvýš příjemný zážitek :P
  • to není pravda, i když je novinář pohlcen vlastními emocemi, tak vždy se může objektivně zamyslet a třeba říct - pokud nemáte rádi scifi tématiku, stealth akci, lineární rozhovory a příběh - hra vás asi moc bavit nebude, a ne bezmyšlenkovitě napařit desítku
    tvrzení o tom, že všechny recenze jsou a musí být subjektvní používají spíš špatní novináři, kteří je neumí psát jinak
  • septicflesh
    Tvůj názor kolik by dal Dan Vávra je subjektivní. Já chci od tebe objektivní názor kolik by dal Dan Vávra *15* Nebo submisivní?
  • Modern Warfare 3 :)
  • Proč si tady v každym druhym komentu někdo hraje na profi game analytika, nebo vševědoucího herního novináře, nebo na někoho kdo se pohybuje v hernim průmyslu 20 let a má víc jizev než z vietnamu? Stejně jste nikdo zatim nehrál nic, než leaknutou verzi (možná ani to ne), tak se přestaňte vztekat, že ta hra dostala plný hodnocení. Nechápu lidi, co uměj prasknout vzteky, jenom proto, že nějaká hra, který by dali normálně 9, dostala od nějakýho recenzenta hodnocení 10. Musíte bejt fakt trupky..
  • Né všichni jsou věřicí. *1*
  • POcitam, ze by dal devet a to uz je fakt subjektivni rozdil...
  • GAMES jsou tak trochu pokrokovy .) Bohu dik. Jine servery se stale desitek boji jak cert krize.
  • Tyto zkratky bez predchozi navaznosti me irituni, neb je nemuzu rozkodovat, ale tahle zkratka vypada tak na sedmicku at je to co je to...
  • Ona DE:HR není ideální na recenzi pro Lukáše Grygara. Ten by byl na ideální na tématický článek "DE:HR a jeho skryté poselství ve světě povrchních her" protože jak ho tak poslouchám v podcastech(a četl si tu recenzi), tak to je ten typ co se nadchne pro svět do kterého může pronikat hlouběji a hlouběji, no a tady mu to asi lehce omámilo kritické augmentace recenzenta.

Takový Dan Vávra by tomu dal maximáááálně 8. *1*
  • a v pripade noveho MW3 by si kolko pochopil ze dostane?
  • Mozna by nebylo od veci si tu recenzi precist... pak by to pochopeni bylo mozna snadnejsi... Pokud jste i to martyrium se ctenim prosel, zkuste konkretne vytknout co je na recenzi a hre samotne spatne, Lukas byl zcela zjevne nadsen... vy jste zklaman ovsem neuvadite duvody...
  • septicflesh
    Díky za reakci, Martine. Jak jsem řekl, přehlídnul bych kravinky, stačí přidat smysluplné listování novinkami (chronologicky) a já osobně bych byl třeba spokojen. I když bylo moje postěžování si trochu offtopic, ten Deus Ex bych prostě koupil (předobjednal), najít ho. To je pointa. A stačilo už *1*
  • podle mě je to jen prázdný pojem, který má v hráči navodit pocit, že hraje něco lepšího s čím se může chlubit před ostatníma, veřejným tajemstvím pak zůstává, že je to stjeně blbé jak všechno ostatní *1*
  • upřímně doufám, že takhle omezený příspěvek by člověk z fildy nenapsal...
  • Ty zavazne nedostatky na ktere se tady pod vlivem horentnich uplatku schvalne neupozornuje myslite ten posledni odstavec z EG? Dlouhe loadingy a "nesedlo mu outro"?
    A to pan Grygar musel mit jeste mnohem delsi loadingy, kdyz tu hru hral dvakrat tak dlouho nez na EG... to je vazne ksindl... :-)
  • musim povedat ze som z lukasa velmi prekvapeny a sklamany. vobec neviem prist na to ako mohla dostat 10/10.
    hral som sice iba tu leaknutu novinarsku verziu, ale ... pochopil by som max 8/10.

achjaj:(
  • K čemu je cesta která nevede ke chrámu?
  • vy jste nedostali reklamni nalepky a hrnicky ve zvysene mire ? :)
  • Někdo kdysi napsal, že není důležitý cíl, ale cesta ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit