Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super recenze, tohle se cte jednim dechem.
  • a to uz se da hrat? hmm mam predkoupeno na steamu a zatim to vypada ze budu o pul prvni rano v patek vstavat... *9* *14* *1*
  • Me napadl jedine Mech Warrior :-)
  • skaven123
    planescape
  • Omg pokud tohle vsechno nemas rad, nebudes cist recenzi na Desu Ex... takze pocitam zadna hra nemuze dostat nic pres 5 protoze vzdycky je velak skupina lidi, ktera danou tematiku nehraje a kdyz vezmu v potaz kolik lidi vubec hry nehraje tak jsme nekde u hodnoceni 2 pro cokoliv... To je vase logika ad absurdum opet... :-)
  • nejlepsi to maji na jednom myslim japonskem webu (je znamen ale n espomenu si na jmeno stranky) tam tu hru zrecenzujou 4 recenzenti a z jejich znamek se udela vysledna znamka, takze asi nejobektivnejsi renecze.... ps hru jsem jeste nehral takze 10/10 zatim nekritizuju dokud nezahraju
  • Skoda, ze do hry nedali plavani. Doufam, ze do Thiefa 4 ho daji.

Jinak recenze pekna.
  • 10? LOL

10 znamena dokonalu hru.
    tato dokonala rozhodne neni.
  • aka hra si za tvojich odohratych 20 rokov zasluzi 10/10?
  • rad by som vedel ci ma aspon minuskuju ludia co to uz hrali:)
  • lukas je skvely recenzent a preto si myslim ze teraz niekde lezi v bezvedomy priputany o radiator zatial co niekto takto spini jeho dobre meno
  • skaven123
    zase, tato hra si 10 nezasluzi, ani v cechach ani v hoci kde v metacritics, mam odhratych cca 20rokov, tot moj nazor
    preto sa mi to zda kontroverzne, ze recenzisti by mali byt dlhodobymi hracmi a ti sa nenechaju opit rohlikom caciek-maciek

mam napad: Tiscali, zavedte hodnotenie ze: v roku 2000 by hra dostala 80% v 2011 je to 10/10 *12*
  • janchor
    Z Kolína jsme se vrátili v pátek, ale kruhy pod očima mám solidní, to jo.

Jinak viz tweetman.
  • Já ho vidím ty lumčo. Ale zkutečnost tomu neodpovídá. Subjektivní recenze. Hehe něco je ještě recenze a něco je už jen osobní názor nebo slepé vyzdvihování. Fakta fakta nějaký. Autor by spíše měl psát ódy než recenze.
  • este by som pridal to hodnotenie na gametrailers: story 7.8 (a dat RPGcku za pribeh taky slabu znamku je dost alarmujuce a samo o sebe by sa malo postarat o to ze ta hra nikde nedostane 10, samozrejme kazdy recenzent to bere subjektivne ale ked da niekto za pribeh menej ako 8 tak druhy asi tiez musi pocitit ze to nie je zrovna najlepsie), design 8.6, gameplay 8.8, presentation 7.8 (ako som pvoedal po technickej stranke je ta hra dost zla), co mi, ak dobre pocitam dava priemer 8.25 no hra dostala 8.7 co mi pride trosku divne. neviem ako gametrailers funguju, nezistovla som si to, mozno nedavaju celkovu znamku ako priemer, ale pride mi to dost cudne

este by som pridal ze npcka maju dost zlu ai, ked vyvolate alarm a cakate kym to ustane, tak pozerat sa na ich spravanie a pocuvat tie hlasky je prinajmensom trapne ale skor iritujuce

dufam ze ti staci takato velice zdlhava (myslim oba prispevky dokopy) odpoved
  • Robert D. - D jako Dilina*1* . Ooo bože chybka se stala*8* . Se z toho nepo*er. *5*
  • recenziu som si samozrejme cital. ked som pozrel na cislo povedal som si ze to zas nejaky dickhead pisal, potom som zbadal lukasove meno a pozeral som ze WTF?takze samozrejme som si ju precital. a jedine zle co spomenul je disproporcia tiel ludi v hre.
    na recenzii je zle to ze dal absolutne debilnu zmanku, hned na to som si pozeral ine recenzie a v EG dostal 9, IGN ktore vzdy dava az smiesne vysoke znamky dalo 9,na gametrailers 8.7 (a aj to im nesedel priemer podla jednotlivych znamok), gamespot dal 8.5

mne sa to nechce moc rozpisovat, nevidim dovod, ale tak par veci ti poviem, ked reagujes tak slusne:
    - sice je viac ciest k cielu, ale su dost dementne, poskladane krabice tak ze su ako schody alebo plosina, len prejdes a si tam. alebo posunes krabicu a mas vetraciu sachtu
    - questy su dost onicom, napr v centrale, mozes ako bocny quest vysetrovat kradnutie liekov z firmy, tak ides za prvym, dostanes sa k heslu do pracovne druheho, u neho k heslu do pracovne tretieho, takto to ide este hodnu chvilu, potom sa nedostanes k heslu do pracovne dalsieho ale to len preto ze v inej pracovni ku ktorej heslo mas je zrazu vetracia sachta ktora ta zavedie do rpacovne toho ku komu heslo nemas, potom je to zase chvilu tak ze najdes v pracovni heslo do dalsej pracovne a potom je tam zas vetracia sachta. je tam povedzme 40 kancelarii na dvoch poschodia oproti sebe, cize nie su uplne rovnake lebo lemuju zaokruhleny tvar budovy, ale su podobne. a zo styridsiatych maju len 4 vetracie sachty a to prave tie ku ktorym si neziskal kod, sorry ale to je co za dementnost
    - dalej sa mi nepaci inventar, proporcie zbrani v inventary, aj nabojov, su dost dementne
    - hackovanie je sice fajn, celkom zabava, neni to nejaka traposinka, no kedze hackujes vsetko (dvere, pocitace, kamery, trezory, pas studnosti, atd) a to vsetko je na kazdom kroku, tak hackujes neustale, pricom je tam este prvok nahody pri hackovani ze kedy ta system odhali, niekedy pri prvom checkpointe, niekedy pri 10tom (a to na rovnakej urovni augumentacie, cize augumentaciou sa ta sanca na odhalenie da znizovat) co je velice otravne a imo zle vymyslene, no a kedze hackujes vsetko a na kazdom kroku je nieco hackovatelne, tak po prvej hodine hrania uz je to priserny a najma nudny stereotyp
    - speech augumentacie su dost super vec, mozes analyzovat pocity npccka k urcitej veci a potom to vyuzit v konverzacii aby si ho priklonil na pozadovanu stranu, no problem je ze sa to da vyuzit len pri dolezitych NPCckach, co je mozno 10-20 za celu hru a prepac ale to je priserne malo, je to premarneni potencial a vyhodene augumentacie, ludia co maju radi konverzacie (ja) si ten augument daju a potom ho nemaju kde vyuzit
    Nemam viac odstavcov a uz ani nemam naladu pisat o tej hre. Ja som sa pri nej proste brutalne nudil, mozno mesiac dva predtym som zase hral povodny deus ex a lukasove tvrdenie ze sa predchodcovi minimalne vyrovna je naozaj opovazlive. jedine v com sa mu vyrovna su facial animation, tie su naozaj rovnake jak pri novom deus exe tak pri 11 rokov starom, po technickej stranke je ta hra tiez dost .. onicom
  • Nebylo by kontroverzni, kdyby te hre, ktera dostava 9 a 10 vsude dali prave 8? Nejak ti to nestymuje, krysko :)
  • misho8723
    Ja nechápem o čom to tu ľudia točíte.. že dostal nový Deus Ex 10 bodov z 10? To je jedna z mála moderných hier, kde ma to vôbec neprekvapuje.. Recenzent aspoň podľa mňa má hodnotiť podľa svojho vlastného úsudku, spomenúť síce problémy, bugy alebo negatíva recenzovanej hry aby ostatní vedeli do čoho idú, ale ak jemu osobne príliš nevadili v hre alebo sa ich nevšímal, tak si ju môže ohodnotiť ako len on chce.. ja osobne napríklad by som zatiaľ nedal ani jednej hre, čo som hral 10/10, pretože neexistuje dokonalá hra, takisto ako neexistuje dokonalý film, hudba alebo niečo podobné.. objektívne napríklad svojej najobľúbenejšej hre Vampire: Bloodlines by som mal dať len okolo 8/10, kvôli tomu aké má chyby v sebe, nemyslím teraz game-breaking bugy, na ktoré som asi ani nenarazil, skôr myslím animácie postáv, kolízie postáv, niekto odfláknuté textúry a neviem čo, ale proste vždy som tej hre dával skôr takých 95/100, pretože tie chyby som si nevšímal, nenarušovali moju hru tak ako niekomu inému a proste tak to u nej cítim.. a Lukáš Grygar zase u nového Deus Ex cíti, že si zaslúži 10/10 a tak to má byť.. však hádam nechcete aby každá recenzia odzrkadľovala priemer, aký vyplýva zo všetkých recenzií.. však vidíte aj ako sú filmy hodnotené - hádam každý film má rozptýľ recenzií od 3/10 do 9/10 a je jedno či ide o film, ktorý má konečné priemerné hodnotenia 47/100 alebo 84/100.. Lukáš je skvelý recenzent a takých je na českých alebo slovenských weboch málo
  • skaven123
    podla mna tejto osmickovej az 9tkovej hre dali 10 naschval, kontroverzia pritahuje, je to lacne Lukas *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit