-
20-40 hodin, záleží na stylu hry.
-
Pěkná recenze, mohl by mi nekdo říct přibližnou hrací dobu ? děkuji
-
Nemam predobjednane, nekupujem, nestahujem. Cakal som obsirnejsiu recenziu, ktora by mi objasnila niektore moje obavy. DE1 je pravdepodobne najlepsia hra, ktoru som zatial hral, ale nikdy by som jej nedal 10/10. Uprimne, este som taku hru ani nehral. Prave som dohral vampires masquerade bloodlines a aj ked hra mala potencial, neprekusol som 3rd person melee system a nemoznost vyklanania. Samozrejme kopec bugov. *9* Nejako nemozem prist na chut tym novym trendom 3rd person kryci system a pod. Nastastie mam teraz simracing, takze to uz tak vsetko neprezivam a nebudem sa rozculovat. Je to iba hra. *4*
-
"10 znamena dokonalu hru."
A to je takto definováno kde? -
Já bych řekl, že je to fuk. Ale hrál bych to na gamepadu (takže PC jenom pokud k němu máš gamepad) - u těchto her mi to přijde lepší. Na klávesnici jsem ještě nedokázal mačka F1-F4 a 1-9 shortcuty aniž by nemusel sundat prsty z WASD+Space. Což mi přijde jako zbytečně omezující.
-
keby to cislo nebolo podstatne, tak ho tam nedaju ..take velke tucne na zaciatku :)
-
Tak to nesázej moc, prohraješ.
-
vsadim se ze je to dalsi linearni arkada s iluzi jakesi propracovanosti a svobody rozhodovani s par tabulkami aby to bylo jakoze rpg.
-
Ono jde o to, že mne vždycky umí rozlítit, když někdo kolem sebe metá pojmy jako - pseudointelektuál atp. Hráči Deus Ex se mohou rozplývat nad jeho příběhem, stejně jako můžou analyzovat osobnost ve Snu směšného člověka nebo se tetelit blahem nad rozvojem osobnosti u Werfela. Ale právě na fildě se to u hodně lidí nenosí. Hodně lidí tam má nos v transcendentálních výšinách. A samozřejmě to neplatí u všech. Ani u poloviny to neplatí. Ale vyskytuje se to a já tomu říkám mindrák z fildy. Že někdo hraje nějakou rpg neznamená, že se oddává simulakru. A i kdyby, je to jeho věc.
-
Pokud vím, tak hodnocení od Famitsu se uvádí jako XX/40 - x,x,x,x, takže se o zprůměrování nejedná.
Ale pokud jde o průměr, tak Meta je jesně lepší, máte tam recenze z celýho světa. Navíc, pochybuju, že někdo u nás dá na Famitsu. Když dají HR vysoko, tak je to jen další z mnoha potvrzení a pokud nízko, tak lidi budou pindat ve stylu: "Svým japonských s*ačkám dávají vysoko"...
Navíc Famitsu podle všeho dává "courtesy score".
http://forums.selectbutton.net/viewtopic.php?t=476
http://kotaku.com/222494/famitsu-for-beginners
Edit: Skoro bych řekl, že žijeme ve věku Metacriticu... není čas moct pročítat různý zdroje, jedna recenze a jedno velký číslo jako utvrzení musí stačit. -
Presne tak to cítim aj ja. Ale to veľa ľudí nechápe...
-
chod naspat do svojej jaskyne, d3m3nt
-
ale nekecej... o chybach mluvi. tohle klise -krasne cteni bez informaci je zrovna pod grygarovou recenzi totalni blabol. naopak je spis moc dlouha
-
Proc ale suplovat neco, co v mnohem vetsim meritku dela Metacritic? ;) I hodnoceni Famitsu jsou ctyri odlisne subjektivni pohledy, jen ve vysledku zprumerovane. Cili, pokud nekdo chce zprumerovane (a ani to bych neoznacil za objektivni, to je u kritiky zkratka utopie) hodnoceni Deus Ex:HR, tak Metacritic je nejlepsi volba.
-
A LittleBigPlanet 2 (http://games.tiscali.cz/recenze/littlebigplanet-2-recenze-54603).
-
uplně to stejné bych mohl říct o Mafii 2.. a k tomu, že jsi ty slepý.. věc vkusu a názoru, uzavřeno
-
Portal 2 dostal 10. Jestli ještě něco, nevím.
-
ale recenze by neměla být krásné čtení, ale přinést informace, a na ty je zdejší recenze chabá, což je zvlášť při hodnocení 10 na pováženou, protože autor by se měl vypořádat se všemi aspekty hry, pro a proti, aby si za ním mohl stát, tady se na všechno špatné zapomnělo a vyzdvihuje se jen to dobré, a že Deus Ex chyby má, a ne zrovna málo, potvrzují mnohé jiné recenze,
-
Tak jako Lukáš měl vždycky Luxusní články to není žádná novinka a tahle není vyjímkou, už se těším až hru vyzkouším :)
-
+1 navic ty odstavce o soubojich a tak tam jsou *4*