Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • filias
    Číslo tam dávají, protože si to lid žádá *3*
  • filias
    Mám dotaz: Nedávno jste tady machrovali jak jste na metacritic, ale u pc verze vás nevidím... to vás zase vyrazili, nebo trvá schvalování recenze nějakou dobu?
  • Mě by jenom zajímalo, jestli to má cenu hrát a kupovat, pokud jsem nikdy nehrál jedničku...sypu si popel na hlavu, moc takových pecek mi neuniklo, ale bohužel jednička ano *7*
  • Indy
    škoda tě tady:)
  • 10?? takova hovadina?? omg! bych tomu nedal ani 1/10 sem to hned smazal *6* jdu radsi hrat CoD *5*
  • Dlaha
    Už něco málo přes týden je funkční uniklá verze pro xbox 360
  • Huuuustý! SAY WOW
  • Na Hrej 10 tady 10=další jasná koupě:-)
  • SA-reg
    Ano bude. Odpověď na tu u někde je pohřbená.

Jinak přece další 10ka bude Graphicsfield 3, ne?
  • Taky jsem s gamepadem větší kamarád:-)
  • W+pravé tlačítko myši nepochopí Deus Ex-hezky řečeno :D
  • Jak mužeš mluvit o subjektivitě když ti očividně vadí že autoři maj vlastní názor a dali portalu 10 *7*
  • Pro mě všechno desítky:-)
    Edit:Martin-teprv teď jsem si to dal do kontextu,takže jako bych to nenapsal..:-)
  • Anarcha
    Recenze i hodnocení fakt potěšilo , jsem rád že to vidíme stejně. *1*
  • Po Portalu druhá desítková hra. Letoš je nějakej plodnej. Bude videorecenze???
  • smejki
    http://lmgtfy.com/?q=deus+ex+human+revolution+pc+requirements
  • smejki
    Lukáši, dals tomu málo... vlastně moc. No prostě jsi to napsal blbě (ale je to jen... jak se to říká?... můj subjektivní názor?). atd. atd. atd.
  • BoB.2
    Mě zajima ta krabice.
  • NEVERIM!!! To si overim :) jinak s jednickou je zkusenost a zkusenost, jedni ju dohrali 7x, castokrat jinak a jeste po 8 nasli nake novinky a pak lidi jako ja co ju proste jednou dohrali Doufam ze moje skupina je ta, ktera "sablonovitosti" trpet nebude :)
  • Hm, za hodinu tri minusky. Nabuduce by som poprosil aj reakciu, nie iba stlacit tlacidlo "nelibi". Co sa mne paci/nepaci zminuskovat nejde. Navyse som na hru ani nekydal... (_._)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit