-
Číslo tam dávají, protože si to lid žádá *3*
-
Mám dotaz: Nedávno jste tady machrovali jak jste na metacritic, ale u pc verze vás nevidím... to vás zase vyrazili, nebo trvá schvalování recenze nějakou dobu?
-
Mě by jenom zajímalo, jestli to má cenu hrát a kupovat, pokud jsem nikdy nehrál jedničku...sypu si popel na hlavu, moc takových pecek mi neuniklo, ale bohužel jednička ano *7*
-
škoda tě tady:)
-
10?? takova hovadina?? omg! bych tomu nedal ani 1/10 sem to hned smazal *6* jdu radsi hrat CoD *5*
-
Už něco málo přes týden je funkční uniklá verze pro xbox 360
-
Huuuustý! SAY WOW
-
Na Hrej 10 tady 10=další jasná koupě:-)
-
Ano bude. Odpověď na tu u někde je pohřbená.
Jinak přece další 10ka bude Graphicsfield 3, ne? -
Taky jsem s gamepadem větší kamarád:-)
-
W+pravé tlačítko myši nepochopí Deus Ex-hezky řečeno :D
-
Jak mužeš mluvit o subjektivitě když ti očividně vadí že autoři maj vlastní názor a dali portalu 10 *7*
-
Pro mě všechno desítky:-)
Edit:Martin-teprv teď jsem si to dal do kontextu,takže jako bych to nenapsal..:-) -
Recenze i hodnocení fakt potěšilo , jsem rád že to vidíme stejně. *1*
-
Po Portalu druhá desítková hra. Letoš je nějakej plodnej. Bude videorecenze???
-
http://lmgtfy.com/?q=deus+ex+human+revolution+pc+requirements
-
Lukáši, dals tomu málo... vlastně moc. No prostě jsi to napsal blbě (ale je to jen... jak se to říká?... můj subjektivní názor?). atd. atd. atd.
-
Mě zajima ta krabice.
-
NEVERIM!!! To si overim :) jinak s jednickou je zkusenost a zkusenost, jedni ju dohrali 7x, castokrat jinak a jeste po 8 nasli nake novinky a pak lidi jako ja co ju proste jednou dohrali Doufam ze moje skupina je ta, ktera "sablonovitosti" trpet nebude :)
-
Hm, za hodinu tri minusky. Nabuduce by som poprosil aj reakciu, nie iba stlacit tlacidlo "nelibi". Co sa mne paci/nepaci zminuskovat nejde. Navyse som na hru ani nekydal... (_._)