-
I didn’t want to be duped by this game, so I fired up the old Deus Ex and played for a couple of hours. The classic was as good as I remember, and it helped me to calibrate my expectations so that I wouldn’t be blinded by spectacle. After that palette-cleansing experience, I played three hours of Deus Ex: Human Revolution, and I think I’m ready to talk about everything this game gets wrong:
1. The loading times are a bit long, I guess.
Sorry, that’s all I’ve got. The truth is, this is a really good game. Here, let me emphasize that for you using boldface type: This is a really good game.
I don’t know how this happened, but Human Revolution is exceptional. Not just by today’s standards of brown blandness, but in the broader, historical sense of games that pulled me in and delivered a thrilling experience. The world is vibrant, filled with rich detail, and littered with little interactive touches. The level designers didn’t just make a bunch of rooms for shooting dudes, they made a space and set about trying to convince me these were real spaces, filled with purpose.
více zde:http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=12674#more-12674 -
První Deus Ex sem hrál asi 6x, pokaždý sem přišel na nějakou skrytou věc, informaci, místnost nebo celou lokaci. Když jsem se díval do návodů abych zjistil co všechno tam vlastně je, zjistil jsem že zkušenosti byly dávány i za to když jste vešli do jiných dveří, když ste sledovali nějaké NPC na záchod kvůli získání nějakého infa. Ta hra byla propracovanější než cokoliv co sem v té době hrál, nemluvě o designu a technice, která se tam objevovala. Protože sám tvořím a píšu sci-fi i fantasy (jako koníček, kdo má rád DrD pochopí), tohle byl výtvor který hodně obohatil mou fantasii. Jestli jde DE3 v stopách jedničky to nevím, to zjistím 25. Kdo mluvi o nepropracovanosti neví o čem mluví. A jestli to srovnáváte s NeverWinterNights, WoW, nebo TES3Morrowind tak se zahrabte, protože tohle je úplně jiná liga (co do propracovanosti a stylu hry). Tohle je Deus EX.
-
Mě se strašně líbí, jak tady každej ví, jak by ta recenze měla vypadat.
Místo ubohýho kibicování si radši napište vlastní čtenářskou recenzi a ukažte teda Grygarovi zač je toho loket, vy zkušený žurnalisti *1* -
Nejvyšší čas začít vypisovat třeba položky v menu, aby ty vaše recenze obsahovaly aspoň nějaká fakta! ( *1* )
-
Kebyže to bol aspoň poriadny troll...
http://www.hfmodeling.com/photos/news/7047/d03300_troll_detritus.jpg
*6* -
pwned
-
je to blbost pro decka! lehounka hra s trapnejma animačkama jak nekoho zabije zezadu a taak no proste kravina na entou *12* *11* *6*
-
Ale je to troll *1*
-
Je to troll, není to troll?
-
Ale to je smutné, když člověku nic neříkají odkazy na klasické žánry, hudbu, folosofii...
-
Které hře vlastně dal 11/10?
-
Čeština bude jen na PC.
-
Vy asi budete mladší a nepamatujete recenze v Excalibur/první ročníky Score. Tam často recenze ani nebyla o dané hře! A jak jsme to žrali.
-
Jak můžete dohrát něco, co je kravina? To máte tak moc volného času? A proto kradete hry, místo abyste si na ně vydělal?
-
Presne tak, podle me jedna z nejhorsich recenzi, co jsem v posledni dobe cet. Cely text by se dal shrnout do: "Hodne moznosti, hraje na city, doporucuju vsema deseti" zbytek textu uz je jen nicnerikajici omacka
-
jojo vždyť je to taky zatím jen na konzolovym warezu
-
Little big planet 2 nebo jak se to jmenovalo dostalo také 10tku
-
Grafika je to poslední co by mě zajímalo, jsem odkojen ZX,Amigou, XTckama... *4* . Jen jsem chtěl vědět, jestli se to dá hrát i bez znalosti jedničky *3*
-
Subo: ja mam narok na subjektivne 10tky, lebo som anonym, Lukas nie, lebo je to jeho robota :))
-
Warezak promluvil *11*