-
Recenze pro někoho možná působí subjektivně, p.Grygar však moc dobře ví co píše a co měl pod rukama a to poslední co by nejen autor,ale i hráči kterých se tato recenze týká (dotkla) zapotřebí ,je srovnávat hru s masovou konkurencí typu Fallout, Mass Effect nebo s čímkoliv podobným. V recenzi byl zmíněn System Shock 2 nebo Vampire Bloodlines, s DeusEx mají společného víc než jen komerční neúspěch což naštěstí ještě stále není měřítko "dobré" hry. V případě Human revolutions snad opravdu došlo k tomu k čemu jsme se všichni (teda až většinu herní populace, která nutně potřebuje ono srovnávání ) modlili , nestydím se říct že já tak v duchu činil.
TAK či tak, by mě v případě této hry zajímaly reakce zbytku Vaší redakce (nic proti pane Lukáš) -
Fajn. A ještě bych se rád něco dozvěděl o té samotné hře. Ale to si asi budu muset počkat na videorecenzi. Tenhle článek mi příjde jako kombinace propagačního letáku a prvních dojmů. Recenze mi slouží jako podstatná informace při rozhodování o koupi. Tak bych rád trochu podrobnější informace, např. o tom, jak se to hraje. Já už jsem takovej šťoura...
P.S.: rezenze z Excaliburu ještě pamatuju. Já je nežral, ale vytáčely mě doruda, tím jak jsou mimo. Dnes máme pro takové výlevy blogy -
Mrkni sem - http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php stáhni 7.6 nebo 7.7 :)
-
hru budu mít až v pátek, takže nevím, jak moc dlouhé ty nahrávací časy jsou, ale pamatujete někdo DX, když vyšel? Na nadprůměrných počítačích, se svou ryze průměrnou technologickou stránkou se loadoval neuvěřitelně dlouho, a tím myslím "quickload", který byl navíc nastavený na stupidní klávesy. :-D Už to, že si to celých 11 let pamatuju, něco znamená - ta hra neměla chybu. Jestli je to podobné tady, tak... nečekám, že sesadí DX z trůnu nejlepší hry všech dob, ale pokud se mu skoro vyrovná, tak není co řešit a zážitek to bude fantastický. :-)
-
Už jen název hry Deus Ex... volný překlad = Z boha... mluví za vše! *16*
-
Velmi špatná a nezáživná recenze. Mimoto se autor nechal unést čistě subjektivním hodnocením, nevhodný to vrtoch profesionála. Jen pro psychopaty, nelíbila se mi recenze, hru samotnou mám v hledáčku již delší dobu.
-
a proč si na to psychokomouš stěžuje?*1* vždyť je to právě neomarxistická levičácká politika, která po celé Evropě vymývá mladým lidem mozky, potom vzniká neúcta k tradicím a kultuře, která stojí i za nedávnými nepokoji v Angili
-
No shit, Sherlock! *14*
-
Tak ty evidentne netušíš čo to je Deus Ex. Hľadať paralelu medzi ME a Deus Ex je viac než mimo. ME má úplne iné zameranie obsahu a gameplay ako Deus Ex. Obe sú to podarené hry, ale Deus Ex je klasika a ideovo úplne niekde inde. Jednotku som v dobe vydania prešiel asi 5x a podľa recenzií to vyzerá, že nový Deus Ex bude obdobne kvalitný.
-
Kdyby to bylo jen z deseti procent jako Mass Effect, tak je to jasná hra roku.
-
Už jsem myslel, že jsem jedinej, koho Mass Effect úplně na zadek neposadil *4*
-
Bude:)
-
A podle tebe je jaka hra roku?
-
Dufam ze je to nieco odlisne od Mass Effectu. Nakolko ME tiež vsade absolutne hodnotenia ale hra nic extra...priznavam je to nadpriemer to rozhodne a ma aj svoje kvality ale aby to bola hra ktora ma dostavať 10/10 a hra roka? To nie; tam patria ine hry...takze ak je tento Deus Ex HR tiež takyto pripad tak môzem len povzdychnuť... *9*
-
bude i videorecenze?
-
kradete? ukaz podla akeho paragrafu :)
(to vase"kradnutie" ma dokaze stale vytocit ) -
"...kravina neco jako Mass Effect"...tak to uz to nepotrebuje dalsi komentar *1*
-
Přesně tak. Jediná chyba v DEHR jsou dlouhé nahrávací časy. A někomu nemusí ze začátku sednou barevná paleta. Další chyby se hledají velice obtížně.
-
Nj, niekto čakal, že pôjde rovno za nosom v koridore a hra ho sama za ručičku dovedie na koniec. Asi sa dotyčný stratil a tak sa nahneval, že aká je to zlá a zmršená hra. ^^
-
Tak nějak si začínám myslet, že komentáře tohoto typu nemají žádné logické odůvodnění, nemají smysl zdělit svůj názor, ale jednoduše sabotovat diskuzi jako takovou. Koho zajímá takovéto konstatování, takovýto komentář? "Hra je blbá, protože si to myslím kvůli..." Exhibicionismus. A teď dělám jedině špatně, že na to vůbec reaguju. Navíc, ta hra je o příběhu, konspiraci, technice a vizi, nikoliv o boji nebo grafice, to je jenom pozlátko. Bez toho by to mohla být prvotřídní adventura.