-
tohle je ale zrovna jedna z nejpropracovanějších her posledních let
-
Je vidět, že si nehrál jedničku :)
-
Mass effect 2
-
Hele Horri neser, nebo tě sundám ve šturmu ... teda jestli ho ještě hraješ :-)
-
tak jsem to dohral, je to kravina neco jako mass efect kdo hral vi co myslim, fanousky si to jiste najde protoze dnesni generace uz nepamatuje poradny propracovany hry.
-
No jo ale u hudby je to trochu jiný. Tam máš pořád na výběr z mnoha nástrojů a tak u takovýho Smetany není co měnit. Ale představ si, že by v té době nebyly housle a trumpety a on by to musel udělat jen z toho co je. *1* To je podle mě ten největší rozdíl mezi hudbou a hrami. To se vážně nedá srovnávat. S každým novým dílem (pokud nemluvíme o CoD), můžou vývojáři přidat vlivem narůstajícího výkonu počítačů něco nového co prostě předtím nemohli.
-
Z neoriginálních trapných trollů mi je do breku.
-
Ja som to hral s tym patchom, ktory odstanuje iba bugy, ale ponechava hru tak ako je. Myslim ze to bol gold patch na verziu 1.2. Aj pres to vsetko tam nejake bugy stale su. Musel som par krat aj loadovat, pretoze sa AI v nejakom skripte zasekla a hra nesla dalej pokracovat, pretoze so mnou dotycny musel ist a spustit dalsie skripty. Hra je dobra (aj ked nie vyborna), len skoda ze aj tam nenechali moznost vypnut 3rd person uplne.
-
Máme jedno trefné pořekadlo nekrm trolla jen ať chcípne hlady. :-D
-
Určitě má. Děj obstojí samostatně, jen samozřejmě nedoceníš, jak pevně & chytře je provázanej s prvním dílem.
-
dislike od warezaků? :D
-
Nemám ten pocit. Koncepty se samozřejmě opakujou, ale hra je balí do logiky světa a jeho zpracování, díky kterýmu zůstávají s každou další oblastí čerstvý.
-
Tak jo, ještě jeden názor, možná trochu zcestný. Jedničku jsem hrál, dohrál a fakt hezký, Dvojku jsem nehrál a něco mi říká, s 90% jistotou, že trojku si taky nezahraji. Možná ani čtverku, pětku, šestku... Jako jo, proč ne, věechno tu už bylo, tak proč ne něco ještě jednou. Ale zatímco u Conana to ještě chápu (a už se těším na Rudou Sonju 3D), u Deus Ex nějak ne. Ani nevím proč, nějak to nepřekousnu. To je jako zkusit zkomponovat něco nového, co by vypadalo jako od Bacha nebo Smetany. Prý kopírování zabíjí muziku. Kdo ví, (kdo) co platí u her.
-
Chvilku to trvá, někdy je to hned, někdy třeba den ;)
-
Zdravím marosi, shodou náhod jsem Vampires teď nedávno hrál. Hra mě hodně baví. Kromě 3rd person je ale možnost i 1st person a hlavně pro hru existují komunitní patche :) Které mají verzi asi 1.7 oproti Steamu, kde je tuším 1.2. Komunitní patche jdou použít i na Steam verzi. Já jsem se po jejich aplikaci nesetkal s jediným bugem :)
-
jednička byla nedávno za pakatel na steamu, škoda
-
z recenze jsem se nedozvěděl vůbec nic, pouze to, že je hra dobrá a podobná originálu. To jsem ale jaksi čekal.
pokud je to na 10, tak to aspoň rozveďte; člověku neznalému originálu to neřekne nic (pokud mám originál, nedozvím se, pro jít do novinky), je to jenom doporučení pro znalé. s takovou budou zanedlouho recenze na twitteru -
no jak se pise tusim i v recenzi tak dej se odehrava pred prvnim dilem .. tj. klidne zahraj DE:HR a puvodni DE pak ..
-
a proč to nenapravíš a nezahraješ si jí? nedovedeš se přenést přes zastaralý kabát? škoda....o hodně přicházíš..jako většina dnešních hráčů odkojení pouze dokonalým audiovizuálem:)
-
*13* Z neoriginálních trapných trollů mi je do breku.