Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to fake, zatim neni zadna funkcni verze.
  • 1x myš, 1x klávesnice a taková ta krabice pod stolem.
  • To sice ano ale nač ho tam pak dávat *7* to je jako s vysvědčením slovní hodnocení je zajímavé ale všechny zajímá známka, to je něco jako pepíček je hodný a snaživý student sice nic nového neumí ale má za 1
  • osobně si obraz o hře dělám dle verdiktu, nicméně co se Deus Ex HR týče nebudu nic číst dokud si to nezahraju *2*
  • ales.smutny
    Čtvrtá, pokud dobře koukám? Takže myslím, že ne. A není to spíš o tom, co se v té recenzi říká, než o čísle?:(
  • jestli sleduješ warez scénu tak už vyšel P2P release .....šašci jedni
  • Assasins creed 2, Portal 2, Little Big Planet 2...
  • a no jooo portal 2 .. ten mě tež nebavil :D :D :D
  • A Assassin's Creed 2 http://games.tiscali.cz/assassin-s-creed-ii-13000
  • Portal 2 - sice z meho pohledu si to ta hra vubec nezaslouzila, bavila me cca hodinu, ale to je muj subjektivni pohled...
    Myslel jsem, ze jeste Tearraria ale ta dostala devet...
  • Terraria?
  • Augmentovaná edice byla právě odeslána z UK :-) Sice mi přijde až příští týden, když už to piráti budou mít dávno dohrané, ale doby kdy mi to vadilo už jsou dávno pryč :-)
  • "A proto Mirka vsichni obdivujeme..."
    Opravdu flagrantne receno...
  • ona už tu nějaká snad je? oprav mě pokud ano....
  • Thorgall
    Měl bych na Lukáše otázku, zda hra netrpí na recyklaci prostředí. Zda možnosti projití hrou nejsou po čase tak schématické že není problém přijít do nové lokace a okamžitě vědět jak ji řešit. Respektive, vyvaruje se hra "Déjà vu" momentům ?
  • Fajn v tom pripade muzem cele bodove hodnoceni zahodit, kdyz je to pro vas takova alfa a omega... nikdy neni mozne uspokojit trolla... Dam DE devitku abych nechal misto na dokonalou hru... ale co kdyz pak bude jeste vic dokonala hra nez ta dokonala? To abych dal dokonale osmicku, a vice dokonale desitku, jenze kdyz bude pak jeste vice dokonaleji dokonala hra?
    Bodove hodnoceni je jen orientacni bylo to receni tisickrat, hlavni hodnoceni je uvnitr recenze... pokud je tam desitka, znamena to, ze se jedna o opravdu vyjimecnou hru... vic to uz radeji rozebirat nebudu na to je moc horko...
  • BoB.2
    Neví někdo požadavky na PC?
  • to skaven: ano, ale i planescape mohl mit nektere veci udelane lepe... nic neni nikdy dokonale... nevidim duvod Lukasovi brat pravo dat subjektivni desitku... :-)
  • Ahoj, prosim neprehanite uz to s tema 10-kama?!?
  • Tady se zase vyrojilo stupidních haterů (recenze je k ničemu, hra je k ničemu, číselné hodnocení je k ničemu všechno je na nic)...a ze všeho nejlepší jsou trdla, co zmiňují, že recenze neni podle nějakých "norem". Děti, až vyrostete, jděte dělat do státní správy, budovatelé z vás budou mít radost...nicméně jsem se na hru těšil (podle dostupných info a uniklé verzi (ano jsem zločinec) a teď už i této recenzi je koupě zcela jasná...pokud by nemělo cenu kupovat toto, tak už asi nic...ale chápu, že občánci u nichž jediné čemu na hře rozumí je W+pravé tlačítko myši nepochopí Deus Ex

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit