Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu je tam AI dementní? Dementní AI mě hodně vadí v jakékoli hře a hra může mít všechny ostatní parametry sebelepší ale dementní AI zkazí dojem kompletně... no zkusím ještě zjistit, jinak bych počkal na velkou slevu.
  • Aaaah, už vím, to hodnocení je v binárním kódu, jinak si to totiž nedokáži vysvětlit. Fujec, nikdy víc.
  • smejki
    AI je tak debilní, až to bolí... a právě proto o tom autor nepíše *7*
  • Rád bych vyjádřil vlastní názor na tento výblitek s nadpisem recenze *11* *11* a to jsem ještě moc slušný.... to není recenze ale blábolení někoho kdo si šlehl špatný matroš a nadýchal se rozpouštědla! Omlouvám se, že nejsem konkrétnější ale k tomu se nedá nic říct. *13* O hře a o hratelnosti prakticky nic, o tom jak se hra hraje vůbec nic, jaká je ve hře AI... atd. atd. *11*
  • "...je pořád lepší, než všechno ostatní..."
    To môžeš povedať leda vrámci žánru; ako ináč chceš porovnať DeusEx napríklad s Civilizáciou, Total War sériou, The Elder Scrolls alebo hoci s nejakou pretekárskou hrou (Dirt, Forza, NFS -- každému čo jeho jest... *4* )
  • 16cmfan
    No netreba všetko absolutizovať, Deus je aj moja srdcovka, pre mňa je to dokonalá hra - som jej ochotný odpustiť nejaké chyby, niekto to nedokáže. To je všetko. Ale myslím si, že je ešte a bude veľa hier, ktoré majú právo na 10/10 - tak napr. pokračovanie ďalšieho Deusa, Diablo 3 atp. :D
  • Zaplacená recenze, účelová recenze, špatná recenze... ? Je to "trochu" jinak - ve světě počítačových her, kde každá vyhypovaná hovadina dostává 9/10, si možná jeden recenzent uvědomil, že i když hra není dokonalá, tak je pořád lepší, než všechno ostatní. Stejně, jako se to stalo prvnímu dílu, který bohužel finančně nijak neoslnil. Přestože i ten dostával téměř absolutní hodnocení, asi byl málo vyhypovaný... a nakonec nikoho nezajímalo, že je to nejlepší hra, která kdy byla stvořená.
    Teď už můžeme říct, že bylo štěstí, že do Eidosu vstoupil Square Enix, který rozjel parádní propagační kampaň. Takže tu teď máme pravý Deus Ex, který si bezesporu za svou výjimečnost a hloubku zaslouží 10/10, jinak už ŽÁDNÁ hra na podobné hodnocení nemá právo (a osobně nemám rád kašpary, co říkají, že i když je to to nejlepší, tak 10/10 by tomu nikdy nedali, protože nic není "dokonalé" - až bude jednou něco "dokonalé", tak to bude konec všeho), který je navíc dobře propagován, a tak se snad i pár milionů kusů prodá... Prostě super recenze a výrazné upozornění na hru, která si zaslouží naši pozornost a naše peníze.
  • Taky si myslim. Nijak nehodnotim kvalitu recenze, jako spise bodove ohodnoceni - tohle preci nemuze byt objektivni, protoze hra urcite nejake nedostatky ma. Na metacritic chodi opravdu hodne lidi - treba jenom diky linkum ze Steamu. Ucelova 10ka tady proste smrdi.
  • Ako by som čítal sám seba
    1. V jednotke po prvej misii v UNATCO som pochopil, že to bude pre mňa naj hra navždy
    2. polygonové modely a kalhotky *3*
    3. basketbalový kôš s loptou je proste klasa

Skvelá recka. Dlho som uvažoval či za túto hru obetujem prachy no po recenzii mám jasno....
  • Zavděčit se všem... to je cesta do pekel *16*
  • skaven123
    ..teda ziaden paragraf kde by to bolo definovane ako kradez nieje? *12*
  • janchor
    Těžko psát o něčem, co v tý hře nepotkáš. O názorech odjinud se můžeme bavit tady v diskuzi, recenze samotná přece není a nemá být polemika s jinejma recenzema (to bych je navíc musel číst před odevzdáním tý svý, což z principu nedělám).
  • risa2000
    Třeba to jsou nesmysly, jak jsem psal, hru jsem nehrál, jen jsem četl ostatní ohlasy. Jenže to, že to jsou nesmysly z toho, cos napsal, není poznat, protože o tom není v recenzi ani zmínka (ve smyslu nějakého hodnocení).
  • Ano, to rozhodně souhlasím a taky se nemůžu dočkat. Přidám ještě další smysl toho názvu - Deus Ex machina, je totiž pojem z antického divadla, znamená to zásah boha do děje hry, nějaké nadpřirozené bytosti. V rámci Deus Ex to tak byl vlastně samotný zásah augumentovaných lidí do celého světa, potažmo JC Dentona. Ale to je lehce zjistitelný smysl názvu, já jen, aby ho tu někdo vzpomenul :-)
  • janchor
    Úvod zasazuje do kontextu, přibližuje autorův úhel pohledu, od kterýho se může čtenář odpíchnout, srovnat s pohledem vlastním. Závěr hodnocení shrnuje, uzavírá oblouk.

K optimalizaci není co říct - hra funguje, jak má. Pokud by tomu tak nebylo, byl by to důvod se o případnejch problémech zmínit. Recenze není nafukovací, je na autorovi, co přesně považuje za důležitý nositele herního zážitku.
  • recenze by taky neměla být autorovým fantazírováním, co se hodnotí v prvních a posledních dvou odstavcích? nic, co se takhle u pc verze zmínit o optimalizaci? nebo už se automaticky počítá, že si to všichni stáhnou a vyzkouší? pak se nedivte, že kvete pirátství, i novináři mají máslo na hlavě
  • janchor
    Čéče, kdybych se měl trápit pokaždý, když mi někdo napíše, že mu v recenzi chybí informace, který tam z mýho pohledu jsou (jen asi nedostatečně velkým fontem).. to se radši těším z reakcí opačnýho gardu.
  • Urcite tady nejste podplaceny? : D
    Ja se na tu hru (z nejakyho duvodu) vubec netesil, ale ted po precteni snad pujdu stat pres noc pred prodejnu..!

Doufam ze si Lukas z ty kritiky nic nedela (jakoze urcite ne), i kdyz je asi fakt, ze je ta recenze na ryzi fakta trochu lakoma.
    Ono je to presne to, o cem psalo moje kultivovanejsi alter ego do podcastu: najit si sveho recenzenta. Lukas mezi ty "moje" urcite patri, tudiz jsem si z toho textu (snad) dokazal udelat velice presnej obrazek o hre. Nebo minimalne vim, ze se muzu nechat ukecat.
    No jasne ze jdu do toho! *15*
  • Preed
    Neviem chlapci(a dievcata mozno),miesto toho aby ste boli radi,ze Lukas to pise ako to pise,tak Vam furt vadi,ze nerozobera absolutne vsetky herne mechanizmi,pretoze asi prvy krat sedite za internetom a o Deus Ex:HR nie su vonku absolutne ziadne informacie a ulohou recezenta je pisat kolko je v hre zbrani,popisovat cely interface a podobne,pripade riesite cisielka v hodnoteni lebo Vas to tak neskutocne sere,ze ma nejaka hra 10,pretoze je zmysel zivota hladat dokonalu hru a podobne,asi ste na zlej adrese,chodte si citat recenzie niekde inde kde to borci recenzuju stylom,ze vypisuje nejake statisticke informacie o hre a nie je to absolutne zaujmave na citanie a nechajte recenzenta,ktory pise zaujmavo,pridava do toho svoj subjektivny pohlad a pocity,na pokoji.(seriozne,bez nejakeho lezenia do prdele,len sa bojim,ze si tie vase kecy niekedy zobiere k srdcu a bude to ako xy dalsich nudnych recenzii)
  • Ale přeci o tom to je, ty jseš fanoušek Deus Ex, který pravděpodobně hltal jakékoli informace co byly k dispozici. Já jsem pouze čtenář, kterého hra zaujala po shlédnutí traileru a už sem se v tom dál nerýpal a čekal na "českou" recenzi. No a vzhledem k tomu, že jsem se téměř nic podstatného nedozvěděl, musel jsem přečíst recenze zahraniční, které prostě vylučují hodnocení 10/10. Tedy jsem nespokojen s recenzí a pouze jsem to dal najevo. Toť vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší