-
Recenze neni a nema byt popis hry.. Popis hry muze bejt na Wikipedii, ale v recenzi se ma hodnotit.
-
To ale nijak nesouvisí s vydáním hry na konzole (že mně osobně přišly souboje cajk pomíjím).
-
V pôvodnom DX neboli o nič lepšie a v porovnaní so zbytkom hry to je skoro nepodstatné a opakujem - 10/10 - nie je dokonalá hra, to znamená (aspoň si myslím, že to cíti aj Grygar takto) že hra je rovnako dobrá ako jednotka. Btw, hrajem ju znovu, presne po siedmy-krát, úroveň Hell's kitchen :) Tento rok už po druhý krát ju hrajem, špeciálne kvôli HR.
-
No, PC Gamer, IGN a Gamespot všechny uvádí, že souboje s bossy se nepovedly. Víc recenzí jsem zatím nečetl, ale pravděpodobnost, že tyhle servery by se shodly na něčem, co je nesmysl, je prakticky nulová. A včíl mudruj.
-
Ano, nejspíš ne každému bylo dovoleno nahlédnout mezi řádky,ačkoliv odkazů / náznaků v recenzi bylo dost , zmiňovat není potřeba ,recenze je stále k dispozici , dokonce i s obrázky "Ironlady", btw. podobné momenty utvářely jedinečnou a dnes kultovní atmosféru,hratelnost a herní svět prvního dílu. Autor si je vědom že se jedná o pokračování jedné z nej her všech dob , není potřeba zdůrazňovat ,že se pravidelně takto hodnocená objevuje ve všerůzných herních TOP.
Jak probíhá hackování, či hratelnost samotná, včetně nápovědy,která lze údajně vypnout atd. bylo detailně popsáno v minulých článcích a novinářských prezentacích, tady není o čem.
Zajímalo by mě kdo by k legendě přistupoval v recenzi jako k další Call of Duty nebo čemukoliv co takhle ládujou ve fabrice na lince , recenze a právo si první vyzkoušet nový DeusEx je za odměnu , není to znuděná rutina pro znuděného autora ,který to již dělá 10 let (ať už je nový DeusEx jakýkoliv) . Ne opravdu nemůže na vše být stejný metr, obzvlášť když ten metr je cejchovaný samotným předchůdcem. A mýlíš se , málo který redaktor/autor si může dovolit čistě subjektivní hodnocení, obzvlášť u hry jako tato , tuším ,že se tomu také říká "močit proti větru" .
Nechci tady každopádně nikoho obhajovat, autor to nemá zapotřebí. Recenze mě naladila správným směrem a já osobně jsem se z ní dozvěděl to na co jsem těch x let čekal , zbytek je zde na webu k nalezení. -
Promiň, ale tebou vyjmenovaný znaky údajnýho "zkonzolovatění" jsou do puntíku nesmysly.
Věř, že kdyby bylo do čeho se obouvat, obul bych se tuplem - tím spíš, že jde o srdcovku. -
Embargo na screeny skutečně bylo, bohužel. O hackingu jsem se rozepsal tak, jak mi to přišlo adekvátní. Nemám ve zvyku suplovat manuál.
-
Jako sloh hodnotím Lukášův text vysoko. Je z toho vidět, jak moc to chtěl takto napsat a jak moc ho hra nadchla. Bohužel to není recenze, kterou možná někteří čekali.
Tak doufám, že se k tomu postavíte čelem a napíšete ještě tu recenzi, jak se to oproti jedničce zkonzolovatělo, klesla hrací doba na polovinu, přibyly (zbytečné souboje s bossy) a AI se nikam neposunula.
(Tohle jsou jen takové nápady o čem by to mohlo být, DX:HR jsem nehrál, ale z ostatních recenzí mi tohle vyplynulo a čekal jsem, že na games se do toho obujete a kolem čeho ostatní tak nějak chodili, jako kolem horké kaše, nazvete pravými jmény.)
Jinak jedničku považuji za nejlepší hru, co jsem hrál, to ale neznamená, že zpětně nevidím, že třeba AI byla mizerná a těžko bych tomu mohl dát 10/10, ač to je bezpochyby srdcovka a plně slyším na "tajné stisky". -
už tam jste, a úplně nahoře, to snad byl s tou desítkou záměr, ne? *1*
-
Ale jó, četl. Doknce dvakrát. V recenzi rozhodně není polovina konkrétního popisu. Ani zdaleka. Žádné pořádný popis interface, rozhovorů, inventáře, hackování, dovednostního stromu. A screeny k tomu také žádné. To je nějaké embargo na screeny ze hry? Prostě to na mě nedělá dojem finální recenze plné verze hry.
-
tím chceš říct, že je možné v rámci subjektivního názoru vynechat některé skutečnosti?!
je snad nějaká osnova, co všechno by se mělo hodnotit, a u PC verze mající mnohá specifika to platí obzvlášť -
To samozřejmě, nic jiného si nemyslím. Ale od profesionála očekávám jistou dávku střízlivého zhodnocení. Toť vše, tahle recenze mi v podstatě nic důležitého o hře neřekla, krom jistého hodnocení, o kterém můžu pouze pochybovat, když jsem hru ještě nehrál.
-
Až na to, že je to skôr naopak = Boh z... ako Deus ex machina = Boh zo stroja.
Ale inak súhlasím, táto hra vyzerá priam božsky, už sa neviem dočkať. -
Co tady pořád srovnáváte ME a Deus Ex .. to je jako srovnávat prší a kopanou .... jasně obě sou to hry, ale ... !!!
Recenzi jsem nedočetl, příliš dlouhá a nic neříkající, na hru jsem zvědav, doufám, že bude úžasná jako jednička a taky doufám, že nebude po***** jako dvojka .
Jo Deus Ex (původní) jsem prolezl křížem krážem, každým možným kanálem a ventilačkou, hacknul všechny možné zámky, roboty, bankomaty, pc a otočil to opravdu mnohokrát a porád mě to náramně bavilo . Jo to byly časy kdy se dělaly hry kvalitně a ne jen jako dojné krávy -
Co tady pořád srovnáváte ME a Deus Ex .. to je jako srovnávat prší a kopanou .... jasně obě sou to hry, ale ... !!!
-
Jak se to hraje? Cetls to vubec? Dyt tam polovinu textu konkretne popisuje hratelnost, augmentace, stealth... Boze.
-
Recenze (= hodnoceni dila) jsou z principu subjektivni. Deal with it.
-
Vzhledem k tomu, že takových kvalitních her zaměřené na příběh vychází maximálně tak 2 (minulý rok co si vzpomínam tak jen ME a AP) ročně tak by mě zajímalo, která tě na zadek posadila :)
Ještě se zeptám jinak kolik lepších her než bylo ME2 minulý rok vyšlo na PC ? -
Nesouhlasím ohledně názoru na recenzi. Specielně když jí píše člověk co se v herní branži bohybuje již nějaký ten pátek a má určitou reputaci. Recenze mi prostě neřekla to co jsem se chtěl dozvědět a i celkem špatně se četla, místy jsem měl chuť přestat. Imho, jestli se modlíš kvůli hře, tak si asi dost pomatenej... V pekle tě za to čertice budou řezat bičem přes kule...
PS: Subjektivní hodnocení naprosto beru od recenzentů amatérů (čtenářů), ale nikoli od profíků. Ale jak se tak dívám stalo se to v celku zvykem, že novináři obecně neinformují objektivně, ale buď dle vlastního subjektivního názoru nebo podle diktátu chlebodárce...
Na samotnou hru jsem jinak zvědavý. -
Jo. Tady jsou samý reakci lidí, kteří už to hráli, nebo viděli. Opravte mě, ale myslím, že recenze by měla být spíš pro ty, kteří hru zatím neznají. A tam je mi subjektivní názor člověka, kterého neznám dost k ničemu.