-
Bohuzel je, a to tak, ze totalne. 6 panaku ti samo nabehne pro headshot aniz bys musel pohnout zamerovacem. Misto toho, aby pri spatreni mrtvoly alespon spustili poplach, tak se na ni jdou jeste podivat zblizka.
-
Co to? Tady se musi myslet? A kde prosim te? Ja celou hru prosel stylem picni koho muzes. S tak tupou AI, kde mi panaci sami nabihaji pred zamerovac to ani nebyla zabava. Snazil jsem se byt stealth, investoval jsem do neviditelnosti, jen abych zjistil, ze k jejimu pouziti musim mit bagl plny müsli tycinek, jinak smolik pacholik. Navic jsem to dohral za den a pul. Jestli tohle je na hodnoceni 10/10, tak potes koste.
-
Bohuzel s tebou souhlasim, viz muj prispevek o vlakno vyse. Naprosto prumerna hra vyhypovana diky jmenu predchudce.
-
Teda nevim, zacal jsem hrat v patek kolem poledne a vcera o pulnoci jsem mel dohrano. A celou dobu jsem cekal, kde uvidim, to, za co hra dostala 10/10. A nedockal jsem se. Podle mne naprosty prumer. Navic mne vadilo to reseni energie, kdy jrdina budoucnosti musi tahat bagl plny müsli tycinek, jinak je jeho supertelo k nicemu. Vzdyt bez müsli tycinek ani nelze byt nevititelny a nekoho zabit z blizka! K cemu tedy ta neviditelnost je? Nakonec jsem se na to vykaslal a normalne vsechny postrilel. S tak tupou AI jako jë tady to nebyl problem. Kdyz mi pred zamerovac nabehlo 6 panaku po sobe pro krasny headshot, aniz bych musel pohnout zamerovacem, tak jsem si rikal, ze asi hraju jinou hru. Pripoctu-li k tomu vychytavky jako pouze 20 savegame pozic, tak mi vychazi 7.0 - 7.5/10. Bohuzel dalsi dukaz, ze v dnesni dobe jsou recenze nepravdive, dost casto uplacene a kazda prumerna hra je vyhypovana, zatimco opravdu dobre hry, lec od malych studii bud nejsou recenzovany vubec, nebo je na nich sprdnuta kazda drobnost.
-
Tohle je úplně pomýlený systém hodnocení. Specifikujte co jsou to obecné představy o dokonalosti? To jsou momentálně představy Lukáše Grygara? A kde se o nich bude dlouho hovořit? V redakci games.tiscali.cz? Vždyť ta hra není vyjímečná už jenom tím, že to je třetí díl, který je prostě povedený jako jednička a o dost lepší než dvojka - tedy nic revolučního. Hodnocení 10/10 je prostě pro tuto hru nesmysl, Poláček by měl uvažovat, zda dávat recenzovat takové A+ tituly Grygarovi, který je naprosto nestabilní a např. při recenzi vynikající hry PC GTA4 ho příšerné rozčílí a HW náročnost, což je naprosto neuvěřitelné, že si recenzent neumí vydělat ani na pořádný počítač a pak to ovlivní výsledné skore jinak vynikající hry.
-
hra roku - nuff said
-
Vyninkajici recenze, diky
-
Každá hra má chyby, a nikto nevraví, že 10 je dokonalá hra. Takto hodnotí Tiscali Games.cz -
Nejvyšší hodnocení udílíme zřídka a pouze hrám, které v době svého vydání jasně vyčnívají nad ostatními. Posouvají hranice obecné představy o dokonalosti ve svém žánru i v obecném slova smyslu. U takových her je velmi pravděpodobné, že se o nich bude dlouho hovořit, dostanou se do pomyslné síně slávy a budou dávány za pozitivní příklad kvality i v době, kdy už budou technologicky a ideově dávno zastaralé. -
10/10? takové hodnocení si zaslouží např. Legend of Zelda Ocarina of Time, která je považována mnohými za masterpiece a možná i nejlepší hru všech dob. Ale pro mě je to jen další známka omezenosti českého rybníčku a recenzentů co toho nahráli moc moc málo za svůj krátký život. Deus Ex HR jsem ještě nehrál, ale pochybuju že to je bezchybný Masterpiece, jedničku jsem hrál asi 4x a byla velmi dobrá, i tak bych jí nikdy nedal 10/10.
-
Ani nevím, kolik tady toho je, ale pro mě zatím zklamání. Musím tedy říct, že jsem jedničku nedohrál několikanásobně, ale tohle je bečko. *16*
-
Ach jo :( Proč vývojáři vývoj AI tak prasí? Já chci hry s pořádně udělanou AI! To nemůžou udělat tak, aby AI byla pořádně udělaná a pro hráče co chtějí stealth akci tak některé funkce AI vypnout? OMG *13*
Tohle je častý problém, kterého si všímám často (hodně her)... nějakou dobu ve hře se divím proč AI je v něčem omezená a pak přijde náročnější pasáž kde je jasné že tam musely AI omezit, jinak by to bylo neprůchozí. Jakoby vývojáři udělaly hru se všemi situacemi a pak nastavily chování AI jen pro některé těžké pasáže a mělo by to být přesně naopak, pořádně vytunit chování AI a potom doladit náročnější pasáže hry. -
Lepší než všechno ostatní? Už to nehul...
-
Zajimavy je, ze tu kecaj ...., co neumi nic jinyho nez behat v CS apod. Vadi jim, kdyz je naka hra u ktery se musi myslet a ne jen behat a strilet na vse co se hejbe. Jen nechapu kdyz je to tak hrozna hra podle Vas, proc to bavi tolik lidi a proc to dostava kolem 90 procent ve vetsine recenzi. Asi holt recenzenti nejsou vypatlany nezletilci. A uplne nejlepsi sou kecy idiota co si stahne predprodukcni verzi, zahraje si 10 min a keca hovadiny.
Jedina opravdova chyba je ze se musi instalovat ze steamem.
Ctete odkaz nize jak spatnej je podle recenzi DEHR.
http://www.zing.cz/novinky/6655/deus-ex-human-revolution-drti-recenze -
OMG, ta hra dostala desítku a Deus Ex fanboy-no-lifeři jsou podělaní, když se kdokoliv opováží říct, že ta hra má byť jen jedinou chybu... to je na chocholouška *7*
-
poplach se spusti, at uz ho sejmu tlumicem a najdou telo, nebo strelim bez tlumicek. jasny, funguje to porad stejne jako v MGS, ale tam se me na te minimape libilo, ze byl videt i dohled vojaku a vlastne i stiny. tady jsem si zadneho indikatoru, ze jsem "neviditelny" nevsiml. a mam pocit, ze me vojak vidi i pres celou halu :( coz chapu je realny, ale o to vic je pak loadu... kdyz vrazim do bedny nebo udelam nejaky hluk, tak spozorni nejblizsi strazce, ale skoro nikdy nedojde az ke me. takze ho stejne poteichu nesejmu... no v noci to zase zkusim, treba bude lepsi atmosfera... i kdyz deus a ostrov se sochou svobody - tomu se to tezko vyrovna.. ostatne i ta cinska cvrt byla super... asi je lepsi si pustit nejaky video na youtube, nez cist co pisu ;)
-
tak te docela nuda treba i takovej starej Alpha Protokol na kterej vsichni nadavj je vlastne taky spionazni stealth akce nebo jatka pokud misto spiona hrajete za vojaka ale kdyz jsem nekoho sundal a nemel tlumic okamzite poplach a nabehly posili coz znamenalo dvakrat tolik vojaku to same kdyz nasli mrtvolu a kdyz se nekdo dlouho nehlasil poslali tam hlidku coz se me mooooc libilo a musel jsem hodne premyslet koho,kdy a jak sejmout...
-
Deus Ex ční ve svém žánru výš, než ostatní jmenované hry v tom svém, ale samozřejmě, každý žánr má svoje TOP. Civilizace, TW, TES i DiRT považuju za super série a TW s TES patří k tomu nejlepšímu, co znám, stejně jako třeba Diablo zmíněné v předchozím komentu. Bez takových her by nemělo smysl mít herní stroj. :-)
-
jako to AI je divny, strelis nekoho sniperkou a pak uz jen cekam, az tam dojde dalsi a zsutan stat na mrtvolou, pak dalsi a dalsi.. vystrilim celou mistnost a nemusim se ani hnout. chapu, ze kvuli stealth musi chodit panaci po vytyceny trase, takze pak vetsinu hry sledujes vlevo dole tyn kousek, kde jsou sipky kam koukaji panaci. coz je takovy divny. deus1 mam moc rad, tohle se chvilema pocitove i podoba, ale vcelku jsem zklamany. po trech hodinach hrani me to prijde takove nudne a to me mrzi nejvic. ale treba se to jeste rozjede. no tech 10/10 bych tomu zrovna nedal. jina me prekvapilo, ze po trech hodinach mam jen dva body na vylepseni a to se snazim hrat stealth a pokud to jde, tak nezabijet... ta inteligence na blizko ale neni spatna, tedy jestli je v poradku, ze me zpozoruji opravdu vcelku casto, takze kdyz nechci vystrilet celou mistnost, tak nasleduje load... ten je celkem dlouhy, takze ten pocit je divny, ze se ta hra porad prerusuje... jasne, kdyz bych to bral brokovnici, tak to bude ok.. jenze on je v ty hre nastaveny celkem nizke zdravi, takze staci par ran a koukam do stropu. hra je to jiste nadprumerna, to rozhodne a vysledek dopadl lepe, nez jsem cekal.
-
O hre a hrateľnosti nič ? Tak to si nepochopil recenziu *3*
-
Aha, v konkurenční recenzi jsem se dočetl toto: "ve hře, kde spolu musí přirozeně koexistovat stealth prvky a akce, ...", takže zjednodušeně špatná AI.