Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no po dohrani se musim pripojit k lidem, kteri se divi, jak takova hra mohla dostat nejvyssi hodnoceni, kdyz ma nekolik zasadnich stystemovych nedostatku......................................
    jednak jsou to naprosto zbytecna vylepseni, ktera vlastne slouzi uplne k nicemu a kdyby vas hra trapne nenutila zlepsit treba hekovani, aby jste se mohli pokusit nabourat zarizeni vyssi urovne, nebo ze musite davat body do rozsireni inventare a podobne nesmysly, tak v podstate ani zadne vylepseni ani nepotrebujete. Tretinu hry jsem odehral pouze s bodama na max. rozsireni inventare, hekovani a ovlivnovani rozhovoru pomoci feromonu. ...................................................................................
    Potom mi bylo trapne, ze beham po meste a v zasobe mam asi 15 bodu na dalsi rozsireni, tak jsem je narval do baterii a jejich doplnovai - pozdeji se ukazalo, ze diky totalne nesmyslnemu systemu je to uplne na HOVNO, do neviditelnosti...nastesti castecne pouzitelne i s 1 nabitou baterii, neco do hekovani a do bezpecneho seskoku, protoze se muj super agent zabijel i pri padu z cca 2m a nebyl schopny skoro povyskocit. Jedno z mala opravdu dobrych vylepseni je schopnost, zlikvidovat uderem nablizko 2 nepritele.........................................................................
    Co s ostatnima bodama, ktere v prubehu hry nasbirate ? muzete je dat kam chcete v podstate je to jedno. ,,Genialni,, system, kdy zabiti/omraceni z blizka sezere celou jednu baterii vam ucinne zabrani pouzivat plynule neviditelnost, takze pokud nejste ochotni se porad dopovat tycinkama na dobiti energie, tak 90% hry se nekde krcite a cekate az se vam dobije hlavni baterie a mezi tim premyslite, jestli ji pouzijete na 5s neviditelnost, nebo na zneskodneni nepritele...................................................................................
    Grafika podprumerna, odkaz na konzole na kazdem rohu, lokace jsou navrzene hodne podivne a az amatersky na me pusobi, kdyz v rozbite benzince dnem i noci kempi prodavac zbrani a 20m od nej hlidkujou policajti...hlavne ze me prosi abych to neprozradil...no ja osobne bych byl rad, kdyby mi nekdo prozradil IQ toho clovek, ktery tu lokaci navrhl............................................................................................
    Pridelovani expu zvyhodnuje ,,nezabiti,, pred zabitim. Pochopil bych to u nejakych specialnich misi, ale celkove ve hre ???? Predstavte si J.Bonda, jak pobiha mezi teroristama a strili po nich uspavaci sipky a z omracujicich pistoli TAKOVY NESMYSL !! Nicmene v te dobe jsem netusil, ze expu za ktere ziskavate moznosti kybernetickych rozsireni je obrovske mnozstvi, lepereceno jak jsme psal vyse, vetsina tech vylepseni je na nic. Ostatne co se tyka tech vylepseni, vy je od zacatku vsechna nosite v sobe, jen je nemate aktivovana, protoze staci narvat bodik a sup...chybejici vylepseni muzete pouzivat a nezalezi jestli jste treba uprostred mise...staci lusknout prstem. Bodiky se daji i nakupovat za penize, takze je mi trochu zahadou, ze kdyz uz me takhle firma predelala, proc mi vsechna ta vylepseni rovnou neaktivovali.................................................proste jeden velky nesmysl za druhym
    • Ghost47
      S tou policií před benzínkou mi to ani divný nepřijde, on takovej mizerně placenej policajt za 1000 kreditů nic neviděl, nic neslyšel *1* Akorát je potřeba, aby se to moc nerozkecalo, to by ten úplatek za chvíli chtěla půlka okrsku *4*
    • GuruSerpent
      Někdy holt musí zvítězit hratelnost nad logikou. A u téhle hry se to podle mě zatraceně povedlo!
  • Nechápu, kolik museli redaktoři dostat zaplaceno, aby tady byl na tuto naprosto stupidní střílečku alá COD s rádobydospělou tématikou denně minimálně jeden oslavný článek... Ale je to už TRAPNÉ, pánové! *11*
    • Pokud je podle tebe DXHR stupidní střílečka, tak ty jsi ještě stupidnější hráč. Nevím kolik kdo zaplatil tobě abys tu famoval každou diskusi o této hře.
      • Trol.diskuzni
        Pouze ideologický nesouhlas s hrou a s přístupem games.cz, nic víc v tom nehledej. *3*
    • Toto ale predsa nie je radoby dospela strielacka pomylil si si diskusiu. Toto je kombinacia FPS a RPG a zatial jedna z najlepsich hier roka.
  • tohle je zatim nej hra co jsem hral
    http://youtu.be/-vPY6Pur2Jw
    https://www.youtube.com/watch?v=2kwp-wEIH90
  • predpokladam, ze cim vice lidi si to zahraje, tim vice jich bude hru odsuzovat... predchozi honoceni vychazely bud z hype, nebo byly zaplacene... ted se k tomu dostanou skutecni hraci a jsem zvedav, jaky bude nazor...
    • Ja jsem zatim spokojen...uz jsem se dostal do vaznejsi situace u ktery jsem musel davat sakra bacha...a bomba.. :) Na nejakou grafiku se nedivam...dneska vyjde hra s luxusni grafikou a hratelnosti pod psa...a tohle me bavi...nelituju ani jedne koruny :)
      Samo,ze se snazim to udelat na stealth...:DDD
    • Jak vidis z reakci v tehlete diskuzi (od lidi), tak spis nez odsuzovani jsou hraci nadseny. Takze tyo s tim zaplacenim asi nebude tak horke, co?
      • Keby sa tu aj ozval niekto komu sa to nepaci, tak by bol zadupany do zeme. Ja osobne som si z diskusii a gameplay videi spravil o tom obrazok taky, ze sa mi to nepaci a cakal som nieco celkom ine. Mozno si to raz zahram, ale vobec ma to teraz nelaka. Aj ti, ktorym sa to paci, pisu dost kriticky ohladom niektorych veci (level dizajn, AI, ...).
      • snad... s koupi ale urcite jeste pockam na dalsi reakce.. v posledni dobe mne prijemne prekvapily veci, u kterych jsem v to nedoufal a naopak to, na co jsem se tesil stalo za prd...
  • Velmi špatná a nezáživná recenze. Mimoto se autor nechal unést čistě subjektivním hodnocením, nevhodný to vrtoch profesionála. Jen pro psychopaty, nelíbila se mi recenze, hru samotnou mám v hledáčku již delší dobu.
    • Recenze (= hodnoceni dila) jsou z principu subjektivni. Deal with it.
      • tím chceš říct, že je možné v rámci subjektivního názoru vynechat některé skutečnosti?!
        je snad nějaká osnova, co všechno by se mělo hodnotit, a u PC verze mající mnohá specifika to platí obzvlášť
      • To samozřejmě, nic jiného si nemyslím. Ale od profesionála očekávám jistou dávku střízlivého zhodnocení. Toť vše, tahle recenze mi v podstatě nic důležitého o hře neřekla, krom jistého hodnocení, o kterém můžu pouze pochybovat, když jsem hru ještě nehrál.
  • http://www.direct2drive.co.uk/10060/product/Buy-Deus-Ex:-Human-Revolution-Download

Zámky se zvedli, zde to je za 840kč DD
    • a to uz se da hrat? hmm mam predkoupeno na steamu a zatim to vypada ze budu o pul prvni rano v patek vstavat... *9* *14* *1*
  • Velmi příjemně napsaná recka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit