Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dufam ze je to nieco odlisne od Mass Effectu. Nakolko ME tiež vsade absolutne hodnotenia ale hra nic extra...priznavam je to nadpriemer to rozhodne a ma aj svoje kvality ale aby to bola hra ktora ma dostavať 10/10 a hra roka? To nie; tam patria ine hry...takze ak je tento Deus Ex HR tiež takyto pripad tak môzem len povzdychnuť... *9*
    • Kdyby to bylo jen z deseti procent jako Mass Effect, tak je to jasná hra roku.
      • Masa-san
        Co tady pořád srovnáváte ME a Deus Ex .. to je jako srovnávat prší a kopanou .... jasně obě sou to hry, ale ... !!!
      • Tak ty evidentne netušíš čo to je Deus Ex. Hľadať paralelu medzi ME a Deus Ex je viac než mimo. ME má úplne iné zameranie obsahu a gameplay ako Deus Ex. Obe sú to podarené hry, ale Deus Ex je klasika a ideovo úplne niekde inde. Jednotku som v dobe vydania prešiel asi 5x a podľa recenzií to vyzerá, že nový Deus Ex bude obdobne kvalitný.
    • kostejnesmrtelny
      Už jsem myslel, že jsem jedinej, koho Mass Effect úplně na zadek neposadil *4*
      • Vzhledem k tomu, že takových kvalitních her zaměřené na příběh vychází maximálně tak 2 (minulý rok co si vzpomínam tak jen ME a AP) ročně tak by mě zajímalo, která tě na zadek posadila :)
        Ještě se zeptám jinak kolik lepších her než bylo ME2 minulý rok vyšlo na PC ?
    • A podle tebe je jaka hra roku?
  • NEVERIM!!! To si overim :) jinak s jednickou je zkusenost a zkusenost, jedni ju dohrali 7x, castokrat jinak a jeste po 8 nasli nake novinky a pak lidi jako ja co ju proste jednou dohrali Doufam ze moje skupina je ta, ktera "sablonovitosti" trpet nebude :)
  • hmm....mohli by fakt prerobit jednotku v novom engine....

alebo este lepsie, prerobit system shock - nejlepsiu hru vsetkych cias.
    • Nový engine to síce nie je, iba nové textúry (a nový DX10 renderer), ale predsa:
      http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision
  • Můj subjektivní dojem.... hra je pěkná hrajů ji pár dnů převážně jen stealth režim. Hra se mi docela líbí, ale hrál sem hry které mě víc v táhli do sebe hrál sem lepší stealth hry.. lepší střílečky a lepší rpg... takže hra nění špatná ale 10/10??? ubral byl už za příšerně dlouhý !!!quick !!!load u všech co nemaj super dělo.
  • skoda ze desitkovymu deus ex a portal 2 kazi hodnoceni devitkova nuda.. ehm terraria :P clovek by hned cekaal ze hodnoceni je v rozmezi 9/15 *7*
  • Nevím co si pořad stěžujete na loadingi, ja nemam žadné super dělo a loandingi mam krátké. Moje PC: AMD Phenom 2 x4 3.2ghz 955BE, 4GB 1600mhz ddr3. Amd Radeon HD 6870, 1TB HDD 32mb sata 3gb
  • musim povedat ze som z lukasa velmi prekvapeny a sklamany. vobec neviem prist na to ako mohla dostat 10/10.
    hral som sice iba tu leaknutu novinarsku verziu, ale ... pochopil by som max 8/10.

achjaj:(
    • rad by som vedel ci ma aspon minuskuju ludia co to uz hrali:)
    • a v pripade noveho MW3 by si kolko pochopil ze dostane?
      • u MW3 by som pochopil keby to dostalo 5/10 aj ked viem ze dostane 8-9

dufam ze ti moja odpoved pomohla k vytvoreniu rpesneho psychologickeho obrazu o mne
      • Tyto zkratky bez predchozi navaznosti me irituni, neb je nemuzu rozkodovat, ale tahle zkratka vypada tak na sedmicku at je to co je to...
        • Modern Warfare 3 :)
          • Me napadl jedine Mech Warrior :-)
    • Mozna by nebylo od veci si tu recenzi precist... pak by to pochopeni bylo mozna snadnejsi... Pokud jste i to martyrium se ctenim prosel, zkuste konkretne vytknout co je na recenzi a hre samotne spatne, Lukas byl zcela zjevne nadsen... vy jste zklaman ovsem neuvadite duvody...
      • este by som pridal to hodnotenie na gametrailers: story 7.8 (a dat RPGcku za pribeh taky slabu znamku je dost alarmujuce a samo o sebe by sa malo postarat o to ze ta hra nikde nedostane 10, samozrejme kazdy recenzent to bere subjektivne ale ked da niekto za pribeh menej ako 8 tak druhy asi tiez musi pocitit ze to nie je zrovna najlepsie), design 8.6, gameplay 8.8, presentation 7.8 (ako som pvoedal po technickej stranke je ta hra dost zla), co mi, ak dobre pocitam dava priemer 8.25 no hra dostala 8.7 co mi pride trosku divne. neviem ako gametrailers funguju, nezistovla som si to, mozno nedavaju celkovu znamku ako priemer, ale pride mi to dost cudne

este by som pridal ze npcka maju dost zlu ai, ked vyvolate alarm a cakate kym to ustane, tak pozerat sa na ich spravanie a pocuvat tie hlasky je prinajmensom trapne ale skor iritujuce

dufam ze ti staci takato velice zdlhava (myslim oba prispevky dokopy) odpoved
      • recenziu som si samozrejme cital. ked som pozrel na cislo povedal som si ze to zas nejaky dickhead pisal, potom som zbadal lukasove meno a pozeral som ze WTF?takze samozrejme som si ju precital. a jedine zle co spomenul je disproporcia tiel ludi v hre.
        na recenzii je zle to ze dal absolutne debilnu zmanku, hned na to som si pozeral ine recenzie a v EG dostal 9, IGN ktore vzdy dava az smiesne vysoke znamky dalo 9,na gametrailers 8.7 (a aj to im nesedel priemer podla jednotlivych znamok), gamespot dal 8.5

mne sa to nechce moc rozpisovat, nevidim dovod, ale tak par veci ti poviem, ked reagujes tak slusne:
        - sice je viac ciest k cielu, ale su dost dementne, poskladane krabice tak ze su ako schody alebo plosina, len prejdes a si tam. alebo posunes krabicu a mas vetraciu sachtu
        - questy su dost onicom, napr v centrale, mozes ako bocny quest vysetrovat kradnutie liekov z firmy, tak ides za prvym, dostanes sa k heslu do pracovne druheho, u neho k heslu do pracovne tretieho, takto to ide este hodnu chvilu, potom sa nedostanes k heslu do pracovne dalsieho ale to len preto ze v inej pracovni ku ktorej heslo mas je zrazu vetracia sachta ktora ta zavedie do rpacovne toho ku komu heslo nemas, potom je to zase chvilu tak ze najdes v pracovni heslo do dalsej pracovne a potom je tam zas vetracia sachta. je tam povedzme 40 kancelarii na dvoch poschodia oproti sebe, cize nie su uplne rovnake lebo lemuju zaokruhleny tvar budovy, ale su podobne. a zo styridsiatych maju len 4 vetracie sachty a to prave tie ku ktorym si neziskal kod, sorry ale to je co za dementnost
        - dalej sa mi nepaci inventar, proporcie zbrani v inventary, aj nabojov, su dost dementne
        - hackovanie je sice fajn, celkom zabava, neni to nejaka traposinka, no kedze hackujes vsetko (dvere, pocitace, kamery, trezory, pas studnosti, atd) a to vsetko je na kazdom kroku, tak hackujes neustale, pricom je tam este prvok nahody pri hackovani ze kedy ta system odhali, niekedy pri prvom checkpointe, niekedy pri 10tom (a to na rovnakej urovni augumentacie, cize augumentaciou sa ta sanca na odhalenie da znizovat) co je velice otravne a imo zle vymyslene, no a kedze hackujes vsetko a na kazdom kroku je nieco hackovatelne, tak po prvej hodine hrania uz je to priserny a najma nudny stereotyp
        - speech augumentacie su dost super vec, mozes analyzovat pocity npccka k urcitej veci a potom to vyuzit v konverzacii aby si ho priklonil na pozadovanu stranu, no problem je ze sa to da vyuzit len pri dolezitych NPCckach, co je mozno 10-20 za celu hru a prepac ale to je priserne malo, je to premarneni potencial a vyhodene augumentacie, ludia co maju radi konverzacie (ja) si ten augument daju a potom ho nemaju kde vyuzit
        Nemam viac odstavcov a uz ani nemam naladu pisat o tej hre. Ja som sa pri nej proste brutalne nudil, mozno mesiac dva predtym som zase hral povodny deus ex a lukasove tvrdenie ze sa predchodcovi minimalne vyrovna je naozaj opovazlive. jedine v com sa mu vyrovna su facial animation, tie su naozaj rovnake jak pri novom deus exe tak pri 11 rokov starom, po technickej stranke je ta hra tiez dost .. onicom
  • Nevím jakou hru recenzent hrál, Deus Ex Human Revolution to ale rozhodně nemohl být. 10 z 10 dostávají hry, jako Mass Effect 2. Ještě než si hru koupím, vždycky pokud to jde, si ji na test stáhnu. Tadle hra letěla z počítače po 2 hodinách hraní.
    • No pokud jsi DXHR hral jenom 2 hodiny tak to potom chapu. Jinak ME2 není zrovna nějak užasná hra na 10/10 ale za tu reklamní masaž si těch 8/10 zaslouží. Já jsem ME2 alespon dohral a nehodnotím ho po dvouch hodinach jako ty DX. *1* *1*
  • Při hraní tohoto parádního kousku jsem si (zase) uvědomil jak moc je u her důležitý dobrý soundtrack. Zde je neskutečně povedený, když se na něj soustředíte uvědomíte si že jeho jednoduchost je vlastně přednost, působí velice lehce, příjemně a přitom se neohraje. Ehmm, co se samotné hry týče - jsou zde drobné hrubky a chápu izzdejší komenty na přílišnou jednoduchost a v podstatě s nimi souhlasím, ovšem ne každému z nás je 15 let a baví ho kvůli Hardcore obtížnosti trávit v jedné lokaci půl dne :) Jelikož se řadím mezi starší hráče, mám tudíž i daleko víc povinností v realitě a míň času na strávení ve virtualitě, takže mě i vyhovuje snazší průchod hrou a víc se soustředím na design jednotlivých lokací a příběh a celkový feeling (atmosféra), kde jsou moje kritéria splněna bezchybně a já bych stejně jako autor recenze přemýšlel dát-li 9/10 nebo 10/10, ale radši by jsem se přiklonil k 9/10 aby to nevyvolalo takový poprask :D
  • Po Portalu druhá desítková hra. Letoš je nějakej plodnej. Bude videorecenze???
    • Little big planet 2 nebo jak se to jmenovalo dostalo také 10tku
    • SA-reg
      Ano bude. Odpověď na tu u někde je pohřbená.

Jinak přece další 10ka bude Graphicsfield 3, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit