-
Prosím a teď mi poraďte zda to hrát na PC anebo PS3???
-
-
Čeština bude jen na PC.
-
Já bych řekl, že je to fuk. Ale hrál bych to na gamepadu (takže PC jenom pokud k němu máš gamepad) - u těchto her mi to přijde lepší. Na klávesnici jsem ještě nedokázal mačka F1-F4 a 1-9 shortcuty aniž by nemusel sundat prsty z WASD+Space. Což mi přijde jako zbytečně omezující.
-
-
Taky jsem s gamepadem větší kamarád:-)
-
-
PC: nizsi cena, lepsi grafika, lepsi ovladani (PS3kovy ovladac si tam taky pripojis, na TV si to taky muzes hodit ..takze gaucova pohoda neni problem)
PS3: pokud mas slabe PC a rad hrajes na PS3ce
no a pokud se jedna o pokus o rozpoutani PCvsKonzole diskuze (na to mi to ale prijde hodne pruhledne) tak snad jen FU ... -
Pokud máš na výběr, tak PC.
-
PCPCPCPCP
ty zrádče rasy, jak se opovažuješ mít PS3 !!AS!DA¨sasDAS!dk as
-
-
Deus Ex 3 me velice bavil , dobre promyslena hra,skvely hlavni hrdina , hudba , atmosfera , augumentace , zamrzi trochu grafika,nektere pasaze jsou krasne , nektere jsou strasne sterilni az to kazi dojem , hlavne postavy s low texturama ,neni to uplna vytka ale skoda,optimalizace taky neni uplne nejlepsi , caste swapovani disku,kolisavy framerate(hodne lidi ma ten stejny problem) , jako nejvetsi zapor ale vidim konec hry , bosove mi ani tak nevadily ale hlavne konce jako takove,kdy muzu v pohode pred finalni volbou ulozit hru a zkusit vsechny konce,je to skoda , nic me pak nelaka zkusis hrat znovu s jinym koncem , prakticky celou hru je pak uplne jedno co delate,konec bude vzdy stejny,znovuhratelnost tedy nula-strasna skoda, za me krasnych 8 z 10 , vice opravdu ne.
-
Neví někdo požadavky na PC?
-
-
1x myš, 1x klávesnice a taková ta krabice pod stolem.
-
-
Mě zajima ta krabice.
-
-
http://lmgtfy.com/?q=deus+ex+human+revolution+pc+requirements
-
-
-
-
Ahoj,potřebuju poradit.Hru jsem nainstaloval a v poho hrál,ale po přeinstalování videl (hru jsem nezálohoval)mi nejde nainstalovat.Hlásí mi duplicitu kodu při instalaci.
Díky za radu -
Měl bych na Lukáše otázku, zda hra netrpí na recyklaci prostředí. Zda možnosti projití hrou nejsou po čase tak schématické že není problém přijít do nové lokace a okamžitě vědět jak ji řešit. Respektive, vyvaruje se hra "Déjà vu" momentům ?
-
-
Nemám ten pocit. Koncepty se samozřejmě opakujou, ale hra je balí do logiky světa a jeho zpracování, díky kterýmu zůstávají s každou další oblastí čerstvý.
-
-
10?? takova hovadina?? omg! bych tomu nedal ani 1/10 sem to hned smazal *6* jdu radsi hrat CoD *5*
-
-
*13* Z neoriginálních trapných trollů mi je do breku.
-
-
Máme jedno trefné pořekadlo nekrm trolla jen ať chcípne hlady. :-D
-
-
škoda tě tady:)
-
-
dlouhy loady mam taky na core i5, nevite cim to je vsecko jede super ale hra se nacita priserne dlouho
-
-
Možná máš pomalej HDD tedy pevny Disk. Ne všechno se točí jenom kolem procesoru.
-
-
je to tady první 10ka nebo je jich tu víc??...
-
-
Mass effect 2
-
Terraria?
-
Portal 2 dostal 10. Jestli ještě něco, nevím.
-
-
A LittleBigPlanet 2 (http://games.tiscali.cz/recenze/littlebigplanet-2-recenze-54603).
-
-
A Assassin's Creed 2 http://games.tiscali.cz/assassin-s-creed-ii-13000
-
-
-
-
Tak jako Lukáš měl vždycky Luxusní články to není žádná novinka a tahle není vyjímkou, už se těším až hru vyzkouším :)
-
tak jsem to dohral, je to kravina neco jako mass efect kdo hral vi co myslim, fanousky si to jiste najde protoze dnesni generace uz nepamatuje poradny propracovany hry.
-
-
Nj, niekto čakal, že pôjde rovno za nosom v koridore a hra ho sama za ručičku dovedie na koniec. Asi sa dotyčný stratil a tak sa nahneval, že aká je to zlá a zmršená hra. ^^
-
Je to troll, není to troll?
-
-
Ale je to troll *1*
-
-
Kebyže to bol aspoň poriadny troll...
http://www.hfmodeling.com/photos/news/7047/d03300_troll_detritus.jpg
*6*
-
-
-
Jak můžete dohrát něco, co je kravina? To máte tak moc volného času? A proto kradete hry, místo abyste si na ně vydělal?
-
-
kradete? ukaz podla akeho paragrafu :)
(to vase"kradnutie" ma dokaze stale vytocit ) -
-
..teda ziaden paragraf kde by to bolo definovane ako kradez nieje? *12*
-
-
pwned
-
-
Warezak promluvil *11*
-
-
jojo vždyť je to taky zatím jen na konzolovym warezu
-
-
tohle je ale zrovna jedna z nejpropracovanějších her posledních let
-
-
"...kravina neco jako Mass Effect"...tak to uz to nepotrebuje dalsi komentar *1*
-
-